Görüş Bildir
Haberler
Tarot Falına Göre 27 Mart Çarşamba Günü Senin İçin Nasıl Geçecek?

Tarot Falına Göre 27 Mart Çarşamba Günü Senin İçin Nasıl Geçecek?

Aburoski
26.03.2019 - 17:20

Günlük tarot falına bakmak ve neler olacak hemen öğrenmek ister misin? Günlük olarak hazırladığımız tarot falı ile birlikte falsız kalmayacaksın : )

Bakalım 27 Mart Çarşamba günü senin için nasıl geçecek? 

Bugün senin için nasıl geçecek merak ediyorsan, tarot falına başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Dikkatlice odaklan ve sadece bir tane kart seç...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Seçtiğin kart; "Ters Deli"

Seçtiğin kart; "Ters Deli"

Uzun zamandır seninle iletişim kurmasını beklediğin insan bugün sana mesaj atacak. bu mesajı görünce küçük çaplı bir şok yaşasan da çok mutlu olacaksın. Onunla gün içinde görüşebilirsin. 

Ayrıca bu kişiyle görüşmeni istemeyen arkadaşınla küçük bir tartışma yaşayacaksınız. Sanırım bu insanın sana uygun olduğunu düşünmüyor. :)

Seçtiğin Kart; "Değnek Prensi"

Seçtiğin Kart; "Değnek Prensi"

Bugün son zamanlarda yaşadığın sıkıntıları bir kenara bırakıp kafanı dinleyeceksin. Epeydir de buna ihtiyacın vardı zaten. bu aralar her şeyi kafana takmışsın ve çok düşünceliymişsin. Bugün bunları unut ve keyfine bak. 

Ayrıca maddi anlamda sıkıntılar yaşayan bir arkadaşın bu konuyla ilgili seninle iletişime geçebilir. Ona elinden geldiğince yardım edeceksin. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Değnek Prensi"

Seçtiğin Kart; "Ters Değnek Prensi"

Bugün daha önceden dilediğin bir dilek gerçekleşecek. Ve sen bunca zamandır beklediğine değdiğini düşüneceksin. Seni seven insanlarla bugün çok güzel bir geçireceksin. 

Aynı zamanda da bu gerçekleşen dileğin senin hayatın için bir dönüm noktası. Bununla ilgili kararlar alırken düşüncelerine önem verdiğin birine danışacaksın. :)

Seçtiğin Kart; "Aziz"

Seçtiğin Kart; "Aziz"

Arkadaş grubunun arasından uzun zamandır senden hoşlanan birisi sana olan duygularını itiraf edecek. Aslında sen bunun farkındaydın fakat ihtimal vermiyordun. Bu durumun senin için iyi olup olmadığını kısa süre sonra göreceğiz. 

Ayrıca bugün kariyerinle ilgili bugün güzel gelişmeler olabilir. Bugüne kadar kariyerinle ilgili çok büyük kaygılar yaşıyordun ama artık o kaygılara son vermenin zamanı geldi. Kafanı boşaltmanın tam zamanı. Güzel gelişmelerin tadını çıkar. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Aziz"

Seçtiğin Kart; "Ters Aziz"

Bugün değer verdiğin insanlar senin hiç beklemediğin bir olayla seni şaşırtacak. Ve sen buna gerçekten çok üzüleceksin. Kafanı bu olayla çok fazla meşgul etmemeni öneririz. Çünkü hayatına yön verecek seni geliştirecek başka insanlarla tanışacaksın. 

Ayrıca akrabaların tarafından çok fazla konuşuluyorsun. Seni çekemeyen insanlar var. Bu seni çekemeyen insanların seninle ilgili konuştuğu gerçek dışı şeyleri öğreneceksin. :)

Seçtiğin Kart; "Aşıklar"

Seçtiğin Kart; "Aşıklar"

Bugün çok istediğin ve uğruna çok çaba gösterdiğin işle ilgili geri dönüş olacak. Adeta havalara uçacaksın. Arada umudunu kestiğin o iş için seni çok uygun gördüklerini söylediklerinde senden mutlusu olmayacak. 

Bir de bu haberi kutlamak için ailenle küçük bir kutlama yapabilirsin. Onlar da senin adına çok sevinecek. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Aşıklar"

Seçtiğin Kart; "Ters Aşıklar"

Bugün kendini birden farklı olayların içerisinde bulacaksın. Hem de senin pek alakanın olmadığı bir olay olacak bu. Başkalarının yaşadığı şeyler seni etkileyecek.

Bir de bu aralar kendini çok yorgun hissetmişsin. Bu nedenle bugün iyice dinlemek için bazı planlar yapabilirsin. :)

Seçtiğin Kart; "Denge"

Seçtiğin Kart; "Denge"

Bugün üstündeki sorumluluklarını yerine getirmiş olmanın muhteşem huzuru olacak içinde. Ve kafan rahat bir şekilde bugünü geçireceksin. Keyifli ve huzurlu bir gün seni bekliyor. 

Ayrıca da kalbinde ve aklında bir kişi var. Bir yandan da sürekli onu düşünüyorsun. Bugün de aklını onunla meşgul edeceksin. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Denge"

Seçtiğin Kart; "Ters Denge"

Bugün uzaklardan çok yakınların gelebilir. Onların geleceğinden haberin olmayacak. Karşında gördüğün an hayatının şokunu yaşayacaksın çünkü çok çok uzun zamandır onları görmüyordun. Senin adına sevindik valla. 

Bir de onlarla girdiğin bir ortamda pek hoşuna gitmeyen küçük mevzular yaşanacak. Bu tartışma değil de bir duyum olabilir. :)

Seçtiğin Kart; "Kader Çarkı"

Seçtiğin Kart; "Kader Çarkı"

Bugün uzun zamandır beklediğin fırsat ayağına gelecek. Epey emek verdiğin işin başarılı olduğunu göreceksin. Bu başarı karşısında gözyaşlarını tutamayacaksın. 

Aynı zamanda da bu başarını çekemeyen insanlar olacak ve bugün bunlarla uğraşmak zorunda kalabilirsin. Onların moralini bozmalarına izin verme. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Kader Çarkı"

Seçtiğin Kart; "Ters Kader Çarkı"

Bugün biriyle tanışacaksın ve bu insan senin hayatında çok önemli bir yere sahip olacak. Onunla konuşmak, sıkıntılarını paylaşmak sana çok iyi gelecek. Birbirinize çok iyi geleceksiniz. 

Aynı zamanda da  ailenle aranızda küçük bir anlaşmazlık olabilir ve bu durum senin canını epey sıkacak. O yüzden aile içindeki bu durumu kafana takmamalı, işlerine yönelmelisin. :)

Seçtiğin Kart; "Asaların Ası"

Seçtiğin Kart; "Asaların Ası"

Bugün son zamanlarda yaşadığın sorunlar son bulacak. Bugünden sonra çoğu şeyi geride bırakarak devam edeceksin geri kalan hayatına. Seni güzel bir gün bekliyor. 

Bir de bugün arkadaşlarınla arandaki bağ kopabilir. Bu durum senin canını biraz sıkabilir. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
24
20
11
3
3
1
1
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın