Görüş Bildir
Haberler
Tarot Falına Göre 26 Mart Salı Günü Senin İçin Nasıl Geçecek?

Tarot Falına Göre 26 Mart Salı Günü Senin İçin Nasıl Geçecek?

Aburoski
25.03.2019 - 19:32

Günlük tarot falına bakmak ve neler olacak hemen öğrenmek ister misin? Günlük olarak hazırladığımız tarot falı ile birlikte falsız kalmayacaksın : )

Bakalım 26 Mart Salı günü senin için nasıl geçecek? 

Bugün senin için nasıl geçecek merak ediyorsan, tarot falına başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dikkatlice odaklan ve sadece bir tane kart seç...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Seçtiğin kart; "Ters Deli"

Seçtiğin kart; "Ters Deli"

Uzun zamandır haber beklediğin o insandan bugün de ses çıkmayacak. Günlerdir onu düşünüyorsun ama artık daha fazla onu düşünerek moralini bozmanın anlamı yok. Kafanı dağıtmalısın. 

Ayrıca bugün sana değer veren bir insanla görüşeceksin. Bu insanı sen dostun olarak görsen de o seni dostu olarak görmüyor. Sanırım sana abayı yakmış bu arkadaş. :)

Seçtiğin Kart; "Değnek Prensi"

Seçtiğin Kart; "Değnek Prensi"

Bugün hiç hesapta yokken eline bir miktar para geçebilir. Bu parayı görünce hem şaşıracak hem de mutlu olacaksın. Bu aralar çektiğin sıkıntıların üstüne ilaç gibi gelecek. 

Ayrıca bu paranın gelmesiyle birkaç kişiyle bozuk olan aranı da düzelteceksin. Bu ailen olabilir. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Değnek Prensi"

Seçtiğin Kart; "Ters Değnek Prensi"

Bugün iş yerinde çok mutlu olacağın bir olay yaşayacaksın. Şirketin uzun zamandır elde etmeye çalıştığı her ne ise senin sayende olacak. Patronun ve iş arkadaşların seni tebrik edecek. 

Bir de akşama doğru da kendini kutlamanın ortasında bulacaksın ve bu kutlamada uzun zamandır açılmaya çalıştığın insana açılacaksın. Umarız ki olur. :)

Seçtiğin Kart; "Aziz"

Seçtiğin Kart; "Aziz"

En yakın arkadaşınla birlikte yeni bir ortama dahil olabilirsin. Bu ortam size iyi mi gelecek kötü mü gelecek bilmiyoruz ama dikkatli olmanızda fayda var. Öyle herkese güvenmeyin yani. Adımlarınızı dikkatli atın. 

Ayrıca bugün bir eşyanı kaybedeceksin ve çok üzüleceksin. Bu durum ciddi anlamda senin sinirlerini de bozacak. Bu eşyaya çok değer veriyormuşsun. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Aziz"

Seçtiğin Kart; "Ters Aziz"

Bugün uzun zamandır birileri için atmayan kalbin sonunda küt küt atacak. Hayatının aşkıyla bugün karşılaşacaksın. Bu yüzden gözlerini dört aç ve etrafına bak. O insan buralarda bir yerlerde. 

Ayrıca senin hakkında akrabalarından biri kötü şeyler söylemiş. Bunu duyup çılgına döneceksin. Ailen seni sakinleştirmeye çalışacak ama başarılı olamayacaklar ve o insanla büyük bir tartışma yaşayacaksın. :)

Seçtiğin Kart; "Aşıklar"

Seçtiğin Kart; "Aşıklar"

Bugün aklında gerçekleştirmek istediğin birkaç planını gerçekleştirmek için yola koyulacaksın. Ve en kısa sürede aklındakileri de gerçekleştireceksin.

Ayrıca yeni bir ortama girecek, orada karşılaşacağın bir kişiden fazlasıyla etkileneceksin. İlk anlarda duygularını belli etmekte çok çekineceksin ama karşı tarafın bir hamlesiyle her şey daha da kolay hale gelecek. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Aşıklar"

Seçtiğin Kart; "Ters Aşıklar"

Bugün arkadaşlarından biri ile tartışma yaşayacaksın ve çok üzüleceksin. Çünkü senin hakkında kötü söylemlerde bulunduğunu öğreneceksin.

Ve bir de bugün kafanı dinlemek için uzak bir yere gitme planı yapacaksın. Bu planı tek değil sevdiğin biriyle yapacaksın. Umarız ki bu yer sana iyi gelir. :)

Seçtiğin Kart; "Denge"

Seçtiğin Kart; "Denge"

Bugün duyguların bir hayli yoğun olacak, her an yeri biri gözüne, kalbine dokunacak gibi. Derin düşünce ve araştırmalar içinde olacağın bir zaman dilimine gireceksin. 

Aynı zamanda da sağlıkla ilgili bir takım problemler yaşayabilirsin ama merak etme geçici bir rahatsızlık bu. Kendine şu sıralar daha dikkat etmelisin. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Denge"

Seçtiğin Kart; "Ters Denge"

Sürekli geçmişin izlerinde yaşayarak geleceğini mahvetmişsin. Aslında tek yapman gereken geçmişi geçmişte bırakmak ve artık önündeki yola bakmak. Ve sen de bugün geçmişine sünger çekeceksin ve kafanı rahatlatacaksın. 

Bugün senin için oldukça ilgin bir gün olacak çünkü eski sevgilinle görüşebilirisin. Bu seni heyecanlandıracak. Ama doğru adımlar atmaya dikkat et. :)

Seçtiğin Kart; "Kader Çarkı"

Seçtiğin Kart; "Kader Çarkı"

Bugün eski sevgilinle ilgili bir haber alacaksın ve haber seni derinden sarsacak. Seninle ilgili bir durum değil ama sonuçta eski de olsa bir şeyler yaşadığın insanla ilgili bu tarz haberler duymak insanı üzer. 

Bu konuyla da ilgili senden küçük bir yardım isteyebilir. Yardım isteğini geri çevirme ve elinden geldiğinde onun yanında ol. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Kader Çarkı"

Seçtiğin Kart; "Ters Kader Çarkı"

Bugün ailen ve arkadaşlarınla vakit geçireceksin. Kalabalık ortamlarda bulunacaksın bu yüzden yediklerine dikkat etmelisin. Zaten yaz da geliyor. Fit olalım değil mi? 

Ayrıca eğitimin ile ilgili yurt dışına çıkma planların var gibi. Sen bu plan için bugün hazırlıklara başlayacaksın. Elinden geleni yapacak ve hedefine ulaşacaksın. :)

Seçtiğin Kart; "Asaların Ası"

Seçtiğin Kart; "Asaların Ası"

Sana bunca zamandır yaklaşmak isteyip yaklaşamayan birisi var. İşte tam da bugün senin yanına gelecek. Evet aslında gördüğün birisi fakat çok muhabbetiniz yok. Onunla mutlu olacağına inanıyoruz. 

Ayrıca eline bir miktar para geçecek. Bunun bir kısmını ailene bir kısmını ise kendin için harcayacaksın. Ama harcamalarında biraz dikkatli olmalısın. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
32
11
9
4
4
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Değer verdiğim bir eşyam yok..vardı kırıldı gitti çok oluyor :D