Görüş Bildir
Haberler
Tarot Falına Göre 25 Mart Pazartesi Günü Senin İçin Nasıl Geçecek?

Tarot Falına Göre 25 Mart Pazartesi Günü Senin İçin Nasıl Geçecek?

Aburoski
24.03.2019 - 21:56

Günlük tarot falına bakmak ve neler olacak hemen öğrenmek ister misin? Günlük olarak hazırladığımız tarot falı ile birlikte falsız kalmayacaksın : )

Bakalım 25 Mart Pazartesi günü senin için nasıl geçecek? 

Bugün senin için nasıl geçecek merak ediyorsan, tarot falına başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dikkatlice odaklan ve sadece bir tane kart seç...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Seçtiğin kart; "Ters Deli"

Seçtiğin kart; "Ters Deli"

Uzun zamandır kendini yorgun hissediyordun ama bugün hem kafan rahatlayacak hem de bedenen dinleneceksin. Her şey teker teker rayına girerken sen sadece olduğun yerden seyredeceksin. 

Ama bu akşam birinden alacağın bir bilgi seni üzebilir. Bu bilgi seninle ilgili değil ama yine de seni çok etkileyecek. :)

Seçtiğin Kart; "Değnek Prensi"

Seçtiğin Kart; "Değnek Prensi"

Bugün senin için güzel geçecek. Şu sıralar gerçekten her şey senin açından bakılacak olursa güzel ilerliyor. Bugün keyfini kaçıracak bir şey yaşamayacaksın. Senin için tatlı bir gün olacak. 

Ayrıca bugün aşk hayatınla ilgili güzel gelişmeler yaşanabilir. Her ne olursa olsun seni mutlu edecek. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Değnek Prensi"

Seçtiğin Kart; "Ters Değnek Prensi"

Uzun zamandır kendini yorgun hissediyordun ve üzerindeki yüklerden kurtulmak istiyordun. Bugün bu yüklerden kurtulacaksın ve rahat bir nefes alacaksın. Üzerideki sorumluluklardan kurtulamayacaksın ama yaşayacağın birkaç olay sayesinde rahatlayacaksın.

Bir de aşk hayatında çok darbe almış, kötü şeyler yaşamışsın. Hâlâ onların etkisinde olduğun için karşına çıkan kişiye güvenemiyorsun. Bugün senin güvenini kazanmak için elinden geleni yapacak biri karşına çıkacak. Hazır ol. :)

Seçtiğin Kart; "Aziz"

Seçtiğin Kart; "Aziz"

Bugün bir akrabanın yüzüne gülüp arkandan iş çevirdiğini öğreneceksin. Bunu duyduğun an yıkılacaksın. Bu insan ailenle problemlere de neden olmuş. Hayatınızdan çıkarmanızda fayda var. 

Ayrıca bugün yardıma ihtiyacı olan bir arkadaşın seninle görüşmek isteyecek. Onunla görüşerek derdinin ne olduğunu öğrenmelisin. İyilik yapan iyi bulur unutma. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Aziz"

Seçtiğin Kart; "Ters Aziz"

Bugün bir kutlamaya katılabilirsin ama bu kutlamaya istekli gitmeyeceksin. Kutlamanın ilk saatleri canın çok sıkılacak ama ilerleyen saatlerde biriyle tanışıp onunla keyifli zaman geçireceksin. 

Aynı zamanda da bu insanla çok fazla ortak noktanız olduğunu öğreneceksin ve bu insanla daha çok vakit geçirmek isteyeceksin. Belki de yeni bir aşk doğar ne dersin? :)

Seçtiğin Kart; "Aşıklar"

Seçtiğin Kart; "Aşıklar"

Bugün arkadaş ortamına yeni katılan biri senin hayatına yön verecek. Bu kişi sana her anlamda destek olacak. Kariyer adımların için karar alırken onun bu desteğini daha çok hissedeceksin. 

Bir de bu aralar ailenin sana ihtiyacı var ve bugün onlarla birlikte olmalısın. Sana söylemek istedikleri bir şey olabilir. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Aşıklar"

Seçtiğin Kart; "Ters Aşıklar"

Bugün ailenden herkesi ilgilendirecek maddi bir gelişme olacak. Bolluk

ve bereket seni bekliyor. Bu gelişme aileni çok mutlu edecek. Onlar mutlu olunca sen de huzurlu olacaksın. 

Ayrıca bugün katılacağın bir etkinlikte biriyle tanışacaksın. Bu kişi senin hayatın için önemli olacak. Belki de hayatının aşkını bulacaksın kim bilir? :)

Seçtiğin Kart; "Denge"

Seçtiğin Kart; "Denge"

Bugün iş yerinden ya da okuyorsan okulundan sevdiğin biri ayrılacak. Onun gidişi seni diğerlerine göre daha çok üzücek. Kendisine iyi gelecek bir yere gidiyor merak etme. Orada çok iyi olacak. 

Ayrıca bugün kurduğun cümle çok yanlış anlaşılacak ve başka yerlere çekilecek. Bu durum senin sinirlerini yıpratacak ve zaten bozuk olan moralin daha da bozulacak. Sakinleşmeye bak. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Denge"

Seçtiğin Kart; "Ters Denge"

Bugün hayatının geri kalanını belirleyecek bazı kararlar alabilirsin. Bu kararları alırken de sevdiklerine danışmalısın. Onlar olmadan kesinlikle adım atma. Bazı insanların söylediklerine dikkat et. Öyle her söyleneni onaylama. Herkes senin iyiliğini istemiyor olabilir. 

Bir de bugün, tanıdığın biriyle küçük bir sorun yaşayabilirsin ama kısa sürede bu sorunu çözeceksin. Kafaya takılmayacak bir sorun yani. :)

Seçtiğin Kart; "Kader Çarkı"

Seçtiğin Kart; "Kader Çarkı"

Ne yapsan başarılı olmayacağını düşünüyorsun ve bugün bir başarıya imza atarak bu düşünceden kurtulacaksın. Birkaç gündür de içinde sıkıntılar vardı. Bu başarıyla birlikte hepsi gidecek. Rahatlayacaksın yani.

Ayrıca ailen de bu başarıya çok sevinecek ve onlarla birlikte küçük bir kutlama yapacaksın. Sevdiklerinin sana değer verdiğini de unutma. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Kader Çarkı"

Seçtiğin Kart; "Ters Kader Çarkı"

Bugün kalbini kıran insan senden af dilemek için karşına çıkacak ve buna çok şaşıracaksın. Yıllar önce kalbini kıran, seni üzen bu insanın bir anda karşına çıkmasına anlam veremiyorsun. 

Ayrıca bugün bu insanla geçmişi biraz kurcalayacaksınız. Geçmişi deşmek sana biraz iyi gelecek. Bu insan anılarını hatırlamanda da sana yardımcı olacak. :)

Seçtiğin Kart; "Asaların Ası"

Seçtiğin Kart; "Asaların Ası"

Bugün uzun zamandır yanına gitmek istediğin arkadaşın sana sürpriz yapacak ve yanına gelecek. Sevinçten resmen havalara uçacaksın. Bugün bir kez daha ne kadar çok sevildiğini anlayacaksın. 

Ayrıca hayatındaki bir insanla da bugün yollarını ayıracaksın. Bu sevgilin, flörtün ya da arkadaşın olabilir. Biraz içinde burukluk olacak ama doğru bir karar verdiğini düşüneceksin. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
51
9
6
4
3
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Geçende çektim tersli bir şey çıktıydı yine tersli bir şey çıktı..Yok aşk yok para gelcek falan..Gelmiyor olm işte ya..Umutlandırıp utandırmayın asdasdas :D