Görüş Bildir
Haberler
Tarot Falına Göre 24 Mart Pazar Günü Senin İçin Nasıl Geçecek?

Tarot Falına Göre 24 Mart Pazar Günü Senin İçin Nasıl Geçecek?

Aburoski
23.03.2019 - 17:05

Günlük tarot falına bakmak ve neler olacak hemen öğrenmek ister misin? Günlük olarak hazırladığımız tarot falı ile birlikte falsız kalmayacaksın : )

Bakalım 24 Mart Pazar günü senin için nasıl geçecek? 

Bugün senin için nasıl geçecek merak ediyorsan, tarot falına başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dikkatlice odaklan ve sadece bir tane kart seç...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Seçtiğin kart; "Ters Deli"

Seçtiğin kart; "Ters Deli"

Bugün sevdiğin insanla ilgili bir duyum alabilirsin. Bu duyacağın şey seni hem sinirlendirip hem de üzecek. Ona bunu yakıştıramayacaksın. Direkt onunla bu konuyu konuşmak isteyeceksin fakat o bundan kaçacak. 

Aynı zamanda da akşama doğru yardımına ihtiyaç duyan bir arkadaşın seninle acil olarak görüşmek isteyebilir. Onunla görüşmelisin ve yardım etmelisin. :)

Seçtiğin Kart; "Değnek Prensi"

Seçtiğin Kart; "Değnek Prensi"

Bugün kendinle ilgili radikal kararlar vereceksin. Eskiye dair ne varsa artık silip atma zamanı deyip geçmişe dair ne varsa unutacaksın. Artık önüne bakacak yeni şeyler keşfedeceksin.

Bir de yeni tanıştığın birine çok dikkat etmelisin. O insan sana pek iyi gelmeyecek. Seninle ilgili pek de iyi düşünceleri yok. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Değnek Prensi"

Seçtiğin Kart; "Ters Değnek Prensi"

Bugün kalbini küt küt attıracak hayatının aşkıyla karşılaşacaksın. Aniden karşına çıkacak. Bütün gün onu düşünmekten kendi işlerini halledemeyeceksin. Bugün senin için güzel geçecek yani. Hadi bakalım görelim seni. 

Ayrıca bu kişiyle ilgili araştırma yapacaksın ve tam aradığın insan olduğuna karar vereceksin. Arkadaşlarının da bu insanla birlikte olmanı çok isteyecek. :)

Seçtiğin Kart; "Aziz"

Seçtiğin Kart; "Aziz"

Bugün yaza hazırlık için alışverişe çıkacaksın. Hiç tarzın olmayan parçalar alacaksın. Sanırım giyim tarzını değiştirmeyi seviyorsun. Sana bu kıyafetler çok yakışacak emin olabilirsin. Arada bir tarz değiştirmek insana iyi gelebiliyor. 

Ayrıca bu alışverişte resmen bütün paranı harcayacaksın. Kendini tutamayacaksın. Sağlık olsun artık giden gitti. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Aziz"

Seçtiğin Kart; "Ters Aziz"

Bugün arkadaş ortamında aslında sana karşı boş olmadığını düşündüğün fakat yaklaşamadığını bildiğin birisi var. Bugün bir hareketin ile ona yaklaşabilme fırsatı sunacaksın. Hem sen hem de o mutlu olacak yani. 

Bir de aile içerisinde olan ve evinize sürekli girip çıkan bir yakınınızın senin hakkında birtakım şeyle söylemediğini duyacaksın. Bu durum seni fazlasıyla üzecek. :)

Seçtiğin Kart; "Aşıklar"

Seçtiğin Kart; "Aşıklar"

Bugün ailen ve arkadaşlarınla vakit geçirebilirsin. Kalabalık ortamlarda bulunacaksın bu yüzden yediklerine dikkat etmelisin. Sağlık açısından seni zorlayan birtakım sorunlarla karşılaşabilirsin. 

Aynı zamanda bugün yapacağın harcamalara da dikkat etsen iyi olur. Öyle çarçur etme elindeki parayı. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Aşıklar"

Seçtiğin Kart; "Ters Aşıklar"

Bugün epey zaman önce senden borç alan arkadaşın sana borcunu ödeyecek. Bu para sana çok iyi gelecek. Bir süre seni rahatlatacak. Bu parayı hemen harcamamalısın. 

Ayrıca bugün görüşeceğin bir arkadaşın sana bir teklifle sunacak ve bu teklif senin epey kafanı kurcalayacak. Bütün gün hatta bütün hafta bunu düşüneceksin. Doğru karar vereceğine eminiz. :)

Seçtiğin Kart; "Denge"

Seçtiğin Kart; "Denge"

Bugün arkadaş ortamından biriyle ilgili birtakım durumlar alabilirsin. Bu duyumlar hepinizi üzebilir. Uzun zamandır sizden sakladığı bir şey bu. Sizin yardımınıza ihtiyacı olacak. 

Aynı zamanda da kalabalık bir ortama gireceksin bugün ve orada çok dedikodular döndüğünü duyacaksın. Bu senin canını çok sıkacak ama sen söylenilenlere aldırış etme. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Denge"

Seçtiğin Kart; "Ters Denge"

Bugün güzel şeyler yaşayacaksın. Bir telefon seni çok mutlu edecek. Hayatın değişebilir diyebiliriz. Bir teklif olabilir. Sanırım uzun zamandır bu teklifi bekliyordun. İstediğin her şey yavaş yavaş gerçekleşecek. Bugün bu mutluluğun tadını çıkar. 

Ayrıca bir arkadaşınla bu konuyla ilgili küçük bir tartışma yaşayabilirsin. Bu tartışma senin canını sıkacak ama sakinleştikten sonra onunla konuşup sorunu çözeceksin.

Seçtiğin Kart; "Kader Çarkı"

Seçtiğin Kart; "Kader Çarkı"

Ertelediğin işler bugün seni fazlasıyla yoracak. Her şey üst üste gelecek ve günü bitkin bir şekilde bitireceksin. Biraz daha erteleseydin işler daha da karışacaktı. Bundan sonra işlerini ertelememeni tavsiye ederiz sana. 

Ayrıca bugün ailenle bir tartışma yaşayabilirsin. Bu tartışma konusu aniden ortaya çıkmış bir konu olacak. Tartışma süresince ailenin kalbini kırmamaya dikkat etmelisin. Sakin kalmakta yarar var. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Kader Çarkı"

Seçtiğin Kart; "Ters Kader Çarkı"

Bugün seni çok yakından tanıyan seni çok seven biri sana sürpriz yapacak. Bu sürpriz seni çok mutlu edecek. Elbette ki çok şaşıracaksın. Günün güzel geçmesini sağlayacak bu sürpriz. 

Ayrıca aşk hayatınla ilgili kafanda bir sürü soru var. Bir an önce bu soruların cevabını alıp rahatlamak istiyorsun. Ve bugün bu soruların cevabını alacaksın. :)

Seçtiğin Kart; "Asaların Ası"

Seçtiğin Kart; "Asaların Ası"

Bugün kendini yalnız hissedeceğin bir gün olacak. Haliyle kendini kötü hissedeceksin. Bu sadece bugünlük bir şey merak etme. Sen normalde zaten yalnız bir insan değilsin. Etrafında seni seven insanlardan bolca var. 

Bir de uzun zamandır halletmeye çalıştığın işleri bugün halledeceksin. Üstünden büyük bir yük kalkacak. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
20
18
6
5
2
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın