Görüş Bildir
Haberler
Tarot Falına Göre 22 Mart Cuma Günü Senin İçin Nasıl Geçecek?

Tarot Falına Göre 22 Mart Cuma Günü Senin İçin Nasıl Geçecek?

Aburoski
21.03.2019 - 17:07

Günlük tarot falına bakmak ve neler olacak hemen öğrenmek ister misin? Günlük olarak hazırladığımız tarot falı ile birlikte falsız kalmayacaksın : )

Bakalım 22 Mart Cuma günü senin için nasıl geçecek? 

Bugün senin için nasıl geçecek merak ediyorsan, tarot falına başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dikkatlice odaklan ve sadece bir tane kart seç...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Seçtiğin kart; "Ters Deli"

Seçtiğin kart; "Ters Deli"

Son derece şanslı ve pozitif hissedeceğin bir güne başlayacaksın. Kendini oldukça enerjik ve zinde hissediyorsun. Hafta sonu da geliyor daha ne olsun değil mi? 

Ayrıca kendini çok fazla bunaltmış ve gereksiz konulara kafanı takmışsın. Bunların hepsini geride bırakıyorsun. :)

Seçtiğin Kart; "Değnek Prensi"

Seçtiğin Kart; "Değnek Prensi"

Bugün içini sıkan, huzursuz olmana sebep endişelerinden ve korkulardan tamamen kurtulacaksın. Ve ruhsal  açıdan sağlıklı bir halde olacaksın. İçinde seni rahatsız eden başarısızlık kaygılarının yersiz olacağını göreceksin. 

Bugün aynı zamanda yurt dışı planları yapabilirsin. Tabii gerçekleşir mi orasını bilmiyoruz. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Değnek Prensi"

Seçtiğin Kart; "Ters Değnek Prensi"

Kafana taktığın sorunların sonuçlarını bugünle beraber bir bir almaya başlayacaksın. Bu dönemde birinden borç alabilirsin ama en kısa sürede o borcu ödeyeceksin.

 Aynı zamanda geçtiğimiz günlerde yakın bir arkadaşını farkında olmadan kırmış olabilirsin. Sana çok belli etmese de biraz kırılmışa benziyor. Onun gönlünü almaya çalış bir an önce. :)

Seçtiğin Kart; "Aziz"

Seçtiğin Kart; "Aziz"

Bugün yeni bir ortama dahil olacaksın ve bu ortam ciddi anlamda sana iyi gelecek. Tam olarak istediğin ortamda yer alacaksın. Bekar biriysen bu ortamdan biriyle yakınlaşabilirsin.  

Aynı zamanda da aldığın bir kıyafette ya da teknolojik alette sorun çıkabilir. Buna moralin çok bozulacak ama olsun üzerine çok düşünme. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Aziz"

Seçtiğin Kart; "Ters Aziz"

Bugün hayatın için önemli kararlar alacağın bir gün olacak. Artık kendin için bir şeyler yapacaksın. Bu seni çok iyi hissettirecek. Artık insanların peşinden gitmekten yorulmuşsun. Kafa dinlemeye ihtiyacın var.

Ayrıca bu aralar olmasını beklediğin her ne ise olacak ve bu seni çok mutlu edecek. Yeni bir sayfa açmaya hazır ol. :)

Seçtiğin Kart; "Aşıklar"

Seçtiğin Kart; "Aşıklar"

Bugün senin için çok sakin geçecek. Çünkü şimdiye kadar bütün işlerini halletmiş ve üzerindeki sorumlulukları yerine getirmişsin. O yüzden şimdi kısa bir süreliğine de olsa kendine vakit ayırma zamanın geldi. Hazır hafta sonu da gelmişken güzel olur. 

Ayrıca bu aralar arkadaşlarını biraz ihmal etmişsin sanırım. Onlarla buluşabilirsin. Her iki taraf için de iyi olur. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Aşıklar"

Seçtiğin Kart; "Ters Aşıklar"

Bugün arkadaş grubunda bazı çatırdamalar olabilir. Bir konu hakkında anlaşmazlığa düşecekler ama sen bu konuşmalara dahil olmayacaksın, bir köşeden izleyeceksin. 

Bir de sevdiğin biri hakkında sana biri gelip kötü konuşacak ve bu kişiyle bir tartışma yaşayacaksın. Bugün senin için epey yorucu geçecek yani. Hem ruhen hem bedenen yorulacaksın. :)

Seçtiğin Kart; "Denge"

Seçtiğin Kart; "Denge"

Bugün hiç beklemediğin biri sana aşkını itiraf edebilir. Bu itirafı duyunca hayatının şokunu yaşayacaksın. İçten içe de mutlu olacaksın. Onunla görüşmeye başlayabilirsin. 

Ayrıca seni ciddi anlamda çekemeyen birileri hakkında dedikodu yayacak ve bunu hemen duyacaksın. Sinirlerini yıpratmana hiç gerek yok. Sen aldığın bu aşk itirafına odaklan. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Denge"

Seçtiğin Kart; "Ters Denge"

Bugün yaptığın bir iş çok eleştirilecek ve bu eleştiriler biraz sinirlerini bozacak. Sana onları takmamanı öneriyoruz. Sen yaptığın işten memnunsan sıkıntı yok değil mi? 

Bir de bir arkadaşınla görüşüp ona içini dökeceksin. Bu sana çok iyi gelecek. Rahatlamış hissedeceksin kendini. :)

Seçtiğin Kart; "Kader Çarkı"

Seçtiğin Kart; "Kader Çarkı"

Bugün birinin yalanını yakalayacaksın ve bu seni hem kızdıracak hem de üzecek. Onunla bu konuyu konuşmaya çalışacaksın fakat iş çığrından çıkacak ve istemediğin şeyler yaşanacak. 

Ayrıca bu konuyla ilgili birilerinden tavsiye almaya çalışacaksın ama bu tavsiyeler de işine yaramayacak. Sakin olman senin yararına. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Kader Çarkı"

Seçtiğin Kart; "Ters Kader Çarkı"

Bugün yarım bıraktığın işleri tamamlama günü. Bu işlerini tamamlayınca üzerinden büyük bir yük kalkacak. Çok rahatlayacaksın. Bugünün işini de yarına bırakmaman gerektiğini de çok iyi idrak edeceksin. 

Bir de işinle ya da okulunla ilgili küçük bir sorun çıkabilir. Buna dikkat etmelisin. Takipte kal. :)

Seçtiğin Kart; "Asaların Ası"

Seçtiğin Kart; "Asaların Ası"

Çok kinci bir insan olmasan da bugün birine fena halde kinleneceksin. Sana kurduğu bir cümle buna neden olacak. Gereksiz konuşmalar yapan insanlardan bu zamana kadar uzak durmuşsun ama bugün bu gelmiş sana çatmış. Sakin ol ve tartışmaya bile girme. 

Ayrıca zaten senin için güzel bir gün olacak. Çünkü hafta sonu geliyor ve bu hafta sonu kendine vakit ayıracaksın. Kafa dinlemek için güzel bir zaman. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
23
19
6
5
5
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın