Görüş Bildir
Haberler
Tarot Falına Göre 21 Mart Perşembe Günü Senin İçin Nasıl Geçecek?

Tarot Falına Göre 21 Mart Perşembe Günü Senin İçin Nasıl Geçecek?

Aburoski
20.03.2019 - 19:39

Günlük tarot falına bakmak ve neler olacak hemen öğrenmek ister misin? Günlük olarak hazırladığımız tarot falı ile birlikte falsız kalmayacaksın : )

Bakalım 21 Mart Perşembe günü senin için nasıl geçecek? 

Bugün senin için nasıl geçecek merak ediyorsan, tarot falına başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Dikkatlice odaklan ve sadece bir tane kart seç...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Seçtiğin kart; "Ters Deli"

Seçtiğin kart; "Ters Deli"

Sevgilin ya da flörtün varsa, bugün ona olan güvenini biraz daha yoğun hissedeceksin. Yok ben bekarım diyorsan da bugün birinden etkilenebilirsin. 

Bugün, kendinle yüzleşeceğin bir gün olacak. Üzgün ve mutsuz uyanmış olabilirsin ve enerjindeki düşüşü çevrene de belli ediyorsun. Bunu yapmamanı tavsiye ederiz. :)

Seçtiğin Kart; "Değnek Prensi"

Seçtiğin Kart; "Değnek Prensi"

Hırsına yenik düştüğün ilişkisel sorunlarını da bugün tamamen arkanda bırakacaksın. Resmen bugün her şeyden arınacağın bir gün olacak. Sevdiğin insanlarla görüşeceksin ve onlardan güzel haberler alacaksın. 

Aynı zamanda da bu aralar sağlığına dikkat etmelisin. Yediklerine, içtiklerine dikkat etmelisin. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Değnek Prensi"

Seçtiğin Kart; "Ters Değnek Prensi"

Bugün senin günün olacak! Beklediğin sevgiyi ve ilgiyi bugün o insandan alacaksın. Bu çok ani bir şekilde olabilir, şaşırmamanı öneririz. Bugün kalbinin küt küt atacağı bir gün desene. 

Ayrıca bugün aklını kurcalayan o cevapsız soruların cevabını alacaksın. Bu cevaplar seni çok rahatlatacak. Kuş gibi hafifleyeceksin. :)

Seçtiğin Kart; "Aziz"

Seçtiğin Kart; "Aziz"

Bugün senin için biraz kötü geçecek. Bunun için gardını alsan iyi olur. Önüne gelene çatacağın bir gün olacak. Yaşayacağın bir olay seni bu hale sokacak. Çok kafana takmamanı öneriyorum. 

Aynı zamanda ailenle yaşayacağın problem de seni çok gerecek. Her şeyin üst üste geldiğini düşüneceksin. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Aziz"

Seçtiğin Kart; "Ters Aziz"

Uzun zamandır emek verdiğin bir işinle ilgili bugün güzel olacak. Bugün hayatının en önemli günü olacak diyebiliriz. Bir de bugün yurt dışına gitme konusu açılabilir. Seni güzel fırsatlar bekliyor. 

Bir de çok sevdiğin bir insan sana bugün ters davranacak. Mutluluğunu unutup bir süre ona üzüleceksin. Boş ver kafana takma :)

Seçtiğin Kart; "Aşıklar"

Seçtiğin Kart; "Aşıklar"

Bugün kendini çok yorgun hissedeceksin ve içinden bir şey yapmak gelmeyecek. Yataktan bile zor kalkacaksın. Bıraksalar akşama kadar uyursun yani. Havadan mıdır nedir? 

Ayrıca son zamanlarda yaşadığın olayları ve ruh halini kabullenemiyorsun. Kendine çeki düzen vermek, eski haline dönmek için çabalayacaksın. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Aşıklar"

Seçtiğin Kart; "Ters Aşıklar"

Çok sevdiğin bir insan bugün senden yardım isteyebilir. Onun yardım isteğini geri çevirmeyeceksin ve elinden geldiğinin fazlasını yapmaya çalışacaksın. Maddi anlamda içine düştüğün sorunlar ise bugünle birlikte son bulacak. Eline geçen parayı da çar çur etmemelisin. 

Bir de bugün hayatındaki insana yeniden aşık olacaksın. Nedendir bilinmez ama ona karşı bugün çok güzel hissedeceksin. Kalbin yeniden atacak. :)

Seçtiğin Kart; "Denge"

Seçtiğin Kart; "Denge"

Bugün çok heyecanlanacağın bir olay yaşayacaksın. Bu özel hayatınla ya da işinle ilgili olabilir ama seni çok mutlu edeceği kesin. Bugünden sonra hayatın değişebilir. 

Ayrıca bugün açmaman gereken bir konuyu uygun olmayan bir ortamda açacaksın ve sonrasında bunun pişmanlığını yaşayacaksın. Öyle her şeyi her yerde anlatma. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Denge"

Seçtiğin Kart; "Ters Denge"

Bugün hiç beklemediğin anda eline bir para geçecek. Öyle çok büyük bir meblağ değil ama yine de seni bir süre mutlu edecek. Güzel güzel harca bakalım paranı. 

Bir de uzun zaman önce kalbini kıran biri senden özür dilemek için bugün karşına çıkacak. Ona olan öfken hâlâ geçmemiş ama yine de onu dinleyeceksin ve aranızdaki sorunu düzelteceksin. :)

Seçtiğin Kart; "Kader Çarkı"

Seçtiğin Kart; "Kader Çarkı"

Bugün hoşlandığın insandan seni mutlu edecek cümleler duyabilirsin. Ruhun adeta okşanacak. Ondan bunları duymak seni umutlandıracak. Senin için güne puanımız 10! 

Ayrıca çok eskiden tanıştığın bir insanla tekrar karşılaşabilirsin. Onunla sohbet etmek anılarınızı paylaşmak seni rahatlatacak. Ne zamandır içini birine dökmen gerekiyordu. O da bugün olacak. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Kader Çarkı"

Seçtiğin Kart; "Ters Kader Çarkı"

Bugün alacağın bir haber senin hayatın için çok önemli olacak. Bu haberi aldıktan sonra adımlarını dikkatli atmalısın. En ufak yanlışında istemediğin şeyler olabilir. Yani her şey senin elinde. 

Aynı zamanda da bugün biriyle tanışabilirsin. Bu kişiye dikkat edersen iyi olur. Her şeyini ona anlatma. :)

Seçtiğin Kart; "Asaların Ası"

Seçtiğin Kart; "Asaların Ası"

Uzun zamandır kafanı meşgul ettiğin o gereksiz düşüncelerden bugün arınacaksın. Senin için huzurlu bir gün olacak diyebiliriz. Kafanı böyle arada da olsa rahatlatmalısın. 

Bir de uzun zamandır istediğin bir şeyi alacaksın ve o sana çok iyi gelecek. kendin için bir şeyler yapmak sana huzur veriyor. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
36
19
16
7
2
2
2
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Ters aziz çıktı da hiç alakası yok. ne çok sevdiğim biri var ne işimde güzel bir şey olabilme ihtimali var ne yurdışı :D

İşle ilgili kasaya para geldi şirket hesabına yatırdım onu saymamıştır inşallah :p burç yorumları daha tutarlı oluyor :))