Görüş Bildir
Haberler
Tarot Falına Göre 20 Mart Çarşamba Günü Senin İçin Nasıl Geçecek?

Tarot Falına Göre 20 Mart Çarşamba Günü Senin İçin Nasıl Geçecek?

Aburoski
19.03.2019 - 18:04

Günlük tarot falına bakmak ve neler olacak hemen öğrenmek ister misin? Günlük olarak hazırladığımız tarot falı ile birlikte falsız kalmayacaksın : )

Bakalım 20 Mart Çarşamba günü senin için nasıl geçecek? 

Bugün senin için nasıl geçecek merak ediyorsan, tarot falına başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dikkatlice odaklan ve sadece bir tane kart seç...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Seçtiğin kart; "Ters Deli"

Seçtiğin kart; "Ters Deli"

Evin ya da odan için uzun zamandır yapmayı düşündüğün değişiklik için en doğru gündesin diyebilirim. Yaşadığın alanın havasını değiştirmek seni çok daha pozitif bir hale sokacak. 

Ayrıca bugün yeni biriyle tanışacaksın. Bu kişi kendini iyi hissetmeni sağlayacak ve onunla çok güzel bir ikili olacaksınız. :)

Seçtiğin Kart; "Değnek Prensi"

Seçtiğin Kart; "Değnek Prensi"

Bugün geçmişinle ilgili bir olayı hatırlayacaksın ve bu senin moralini bozacak. Geçmişinde yaşadıklarının moralini bozmasına izin verme. Geçmişe sünger çek bakalım. Önüne bakmaya çalış. 

Parasal olarak da beklediğini alamayacağın bir gün olacak. Ama buna canını sıkmana hiç gerek yok çünkü bu durum sadece bugün kendini gösteriyor. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Değnek Prensi"

Seçtiğin Kart; "Ters Değnek Prensi"

Uzun zamandır bitirmeyi düşündüğün o ilişkiyi artık bitireceksin. Seçtiğin kart gösteriyor ki, şu an sana kayıp gibi gelen bu durum ileride çok büyük bir kazanç olarak karşına çıkacak.

Bir de kafanı karıştıran bir konu var ve bu konuyla ilgili birinden yardım alacaksın. O kişinin de yardımı iyi hissettirecek. :)

Seçtiğin Kart; "Aziz"

Seçtiğin Kart; "Aziz"

Tamamen beklediğine değen sonuçlar alacağın, uzun zamandır olumlu sonuçlanmasını beklediğin olayın sonucunu öğrenecek ve son derece de tatmin olacaksın. 

Sağlık konusunda da biraz daha özenli davranmalısın. Şu an çok iyi hissediyor olabilirsin ama önümüzdeki günlerde enerjindeki düşüşü yaşayacaksın. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Aziz"

Seçtiğin Kart; "Ters Aziz"

Bugün gireceğin bir ortamdan hiç memnun ayrılmayacaksın. Canını sıkacak muhabbetler dönebilir. Sen hiç o konuşmalara kafanı takma. Tartışmaya kesinlikle girme. 

Ayrıca bugün güzel bir sürprizle karşılaşabilirsin. Bu sürpriz can sıkıntını alacak. Gün sonu güzel olacak merak etme. :)

Seçtiğin Kart; "Aşıklar"

Seçtiğin Kart; "Aşıklar"

Uzun zamandır küt küt atmayan kalbin bugün sanki yerinden çıkacakmış gibi olacak. Evet o gün bugün! Hayatının aşkını göreceğin, tanışacağın gün bugün. Seni güzel günler bekliyor. Hadi bakalım.

Bir de bu kişiyle ilgili çok güzel şeyler duyacaksın ve onu daha çok tanımak isteyeceksin. Biraz aceleci davranabilirsin. Sana tavsiyemiz biraz ağır hareket et. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Aşıklar"

Seçtiğin Kart; "Ters Aşıklar"

Spor yapmayı uzun zamandır düşünüyor ve bir türlü kendini hazır hissetmiyorsan, bugün motivasyonunun ortaya çıkmaya başladığı gün. Bugün sporla ilgili bir adım atabilirsin. 

Kariyerinle ilgili de uzun zamandır beklediğin o güzel haberi maalesef alamayacaksın ama sadece şimdilik alamayacaksın. İleride seni güzel şeyler bekliyor. :)

Seçtiğin Kart; "Denge"

Seçtiğin Kart; "Denge"

Bugün yakın arkadaşım dediğin birinin arkandan yalan yanlış şeyler konuştuğunu duyacaksın ve direkt bunun hesabını sormak için onunla iletişime geçeceksin. Senin için gergin bir gün olacak yani. 

Aynı zamanda da eline bir miktar para geçecek ve geldiği gibi gidecek. Artık borcunu mu ödeyeceksin ya da birine borç mu vereceksin bilmiyoruz. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Denge"

Seçtiğin Kart; "Ters Denge"

Her zaman her işe koşturmaktan artık bedenen ve ruhen çökmüşsün. Bugün kafanı rahatlatacağın bir gün olacak. Biraz dinlenmek sana iyi gelecek. Aksi taktirde yorgun olduğunda insanlara sarıyorsun. 

Ayrıca bugün yediğin yemeğe dikkat et. Biraz mideni bozabilir. Ne yediğine nasıl olduğuna bak iyice. Gününü hastane köşelerinde geçirirsin bizden demesi. :)

Seçtiğin Kart; "Kader Çarkı"

Seçtiğin Kart; "Kader Çarkı"

Bugün bir arkadaşının yalanını yakalayacaksın ve bu durum seni biraz gerecek.   Onu çok sevdiğin için affedeceksin ama bir daha yalanını yakalarsan arkadaşlığını tamamen bitireceksin. Aslında bu yalan çok da önemli değil. O yüzden kalp kırmamaya dikkat et.

Bir de bu aralar maddi anlamda sıkıntı yaşıyorsun ve bugün bunu çok kafana takacaksın. Kafanı bununla meşgul etmemelisin. Merak etme yakında cebin rahatlayacak. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Kader Çarkı"

Seçtiğin Kart; "Ters Kader Çarkı"

Bugün sabahın ilk saatlerinden itibaren çok fazla detaycı ve derin düşüncelere gireceksin. Kafanı kurcalayan soruların cevabını arayacaksın. Çok daralacaksın ama merak etme bir süre sonra geçecek. 

Aynı zamanda da beraber iş yaptığın ya da beraber ders aldığın insanların potansiyellerinden şüphelisin. Onların yeteri kadar sorumluluklarını yerine getirmediğini düşünüyorsun ve bunu da bugün onlara söyleyeceksin. :)

Seçtiğin Kart; "Asaların Ası"

Seçtiğin Kart; "Asaların Ası"

Uzun zamandır planladığın bir şeyi bugün gerçekleştireceksin. Ve bunu gerçekleştirdiğinde üstünden büyük bir yük kalkacak. Bugün senin için huzurlu bir gün olacak yani. 

Bir de çok sevdiğin bir insan bugün üzüleceği bir haber alacak. Mutlaka onun yanında olmalısın. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
21
4
4
3
3
3
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
durulii

ne bu ya