Görüş Bildir
Haberler
Tarot Falına Göre 2 Nisan Salı Günü Senin İçin Nasıl Geçecek?

Tarot Falına Göre 2 Nisan Salı Günü Senin İçin Nasıl Geçecek?

Aburoski
01.04.2019 - 15:38

Günlük tarot falına bakmak ve neler olacak hemen öğrenmek ister misin? Günlük olarak hazırladığımız tarot falı ile birlikte falsız kalmayacaksın : )

Bakalım 2 Nisan Salı günü senin için nasıl geçecek? 

Bugün senin için nasıl geçecek merak ediyorsan, tarot falına başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dikkatlice odaklan ve sadece bir tane kart seç...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Seçtiğin kart; "Ters Deli"

Seçtiğin kart; "Ters Deli"

Bugün uzun zamandır özlemini çektiğin şeye kavuşacaksın. Sen ve çevrendeki insanlar buna çok sevinecek. Bu büyük bir başarı olabilir. Huzurlu mutlu günler seni bekliyor diyebiliriz. 

Ayrıca bugün yaşadığın semtte küçük bir sorun yaşayacaksın. Bu sorun küçük gibi görünse de ileride büyüyecek gibi. Dikkatli olmalısın. :)

Seçtiğin Kart; "Değnek Prensi"

Seçtiğin Kart; "Değnek Prensi"

Bugün birçok farklı kişiden bir konuyla ilgili bilgi alabilirsin. Bu bilgiler senin kafanı biraz karıştıracak. Bu alacağın bilgilerle ilgili arkadaşlarına, fikirlerine güvendiğin insanlara danışabilirsin. 

Aynı zamanda da akşama doğru bir kutlamaya dahil olabilirsin. Bu kutlamanın seninle ilgisi yok. Eğlenmene bak. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Değnek Prensi"

Seçtiğin Kart; "Ters Değnek Prensi"

Bugün bir arkadaşınla yolculuk planı yapabilirsin. Bu planı eğer hayata geçirirsen sana çok iyi gelecek. Kafanı dağıtacaksın ve kafandaki gereksiz düşüncelerden arınacaksın. 

Bir de senin iyiliğini düşünen bir insan bu planla ilgili bir yorum yapacak ama sen verdiğin tepkiyle onun kalbini kıracaksın. Neden sert çıkış yaptığını sen de anlayamayacaksın. :)

Seçtiğin Kart; "Aziz"

Seçtiğin Kart; "Aziz"

Bugün hiç hesapta yokken eski bir arkadaşınla görüşeceksin. Sana anlatacağı şeyleri duyunca hayatının şokunu yaşayacaksın. Eskiden arkandan bir ton iş çevrildiğini öğreneceksin. 

Aynı zamanda da bir arkadaşının kalbini kırabilirsin. Kırdığın bu insanın gönlünü hemen alacaksın ama merak etme. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Aziz"

Seçtiğin Kart; "Ters Aziz"

Bugün uzun zamandır hoşlandığın insanın da sana karşı hisleri olduğunu öğreneceksin. Bunu öğrenince havalara uçacaksın. Senden mutlusu bugün yok. Önümüzdeki günlerde adımlarını çok dikkatli atmalısın. 

Aynı zamanda da hiç alışık olmadığın bir ortama dahil olacaksın. Bu ortam biraz sana garip gelse de zamanla seveceksin. :)

Seçtiğin Kart; "Aşıklar"

Seçtiğin Kart; "Aşıklar"

Bugün okul arkadaşın ya da iş arkadaşın olan biri, sana açılacak. Seni ilk gördüğü andan beri bazı hislerin oluştuğunu ve hep seni düşündüğünü anlatacak fakat sen onu istemeyeceksin. Onun kalbini kırmadan reddeceksin. 

Aynı zamanda da akşam saatlerinde sosyal medya hesabınla ilgili bazı sorunlar yaşayabilirsin. Biri hesaplarının şifresini kırabilir. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Aşıklar"

Seçtiğin Kart; "Ters Aşıklar"

Bugün ailenle ilgili çok güzel bir haber alabilirsin. Ev ahalisi olarak bu haber sizi çok mutlu edecek. Bu bir kazanımla ilgili haber olacak. Sonunda istediğiniz şeye kavuşacaksınız. 

Bir de bugün sağlığınla ilgili bazı problemler yaşayabilirsin. Bi' doktora görünsen iyi olur. Sağlık bu ihmal etmemek lazım. :)

Seçtiğin Kart; "Denge"

Seçtiğin Kart; "Denge"

Bugün gün içinde biriyle tanışacaksın ve bu insan ileride senin hayatında çok önemli bir yere sahip olacak. Bu ilişki tamamen dostluk üzerine kurulu olacak. Her başın sıkıştığında yanına gelecek. Onunla tanıştığın için kendini çok şanslı hissedeceksin. 

Ayrıca bugün eline bir miktar para geçebilir. Bu parayı birine yardım etmek için kullanacaksın. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Denge"

Seçtiğin Kart; "Ters Denge"

Bugün sevgilinle ya da yakın arkadaşınla küçük bir tartışma yaşayabilirsin. Bu tartışma bir süre canını sıksa da siz birbirinizi çok sevdiğiniz için kısa sürede barışacaksınız. 

Aynı zamanda da bulunduğun evden taşınmayı düşüneceksin. Bu evin sana iyi gelmediğini düşünerek kendini daha huzurlu hissedeceğin bir ev aramaya karar vereceksin. :)

Seçtiğin Kart; "Kader Çarkı"

Seçtiğin Kart; "Kader Çarkı"

Bugün bir arkadaşın acil bir şekilde seninle görüşmek isteyebilir. Sanırım sana seninle ilgili duyduğu birkaç şeyi anlatacak. Bu duyacakların pek hoşuna gitmeyecek. 

Akşama doğru da senin hakkında konuştuğunu öğrendiğin biriyle durumu konuşmak için görüşeceksin. Sakin davranmalısın. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Kader Çarkı"

Seçtiğin Kart; "Ters Kader Çarkı"

Bugün en son yıllar yıllar önce görüştüğün bir arkadaşın aniden çıkıp yanına gelecek. Onu görünce o kadar mutlu olacaksın ki sevinçten neredeyse ağlayacaksın. Onun yanında kendini çok huzurlu hissedeceksin ve gitmesini hiç istemeyeceksin. 

Aynı zamanda da okulunda ya da iş yerinde tavırlarından hiç hoşlanmadığın biriyle kalabalık bir ortamda tartışacaksın. Bu tartışma onun için kötü olabilir. :)

Seçtiğin Kart; "Asaların Ası"

Seçtiğin Kart; "Asaların Ası"

Bugün bir arkadaşın senden yardım istemek için yanına gelebilir. Zor bir durumda olduğunu öğrendiğinde ona elinden gelen yardımı yapacaksın. Çünkü onu çok seviyorsun. 

Ayrıca da bugün kendin için bir şeyler yapmak için bazı kararlar alacaksın. Bu kararları hayata geçirdiğinde huzurlu olacaksın. Bir an önce adımını atmalısın. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
29
9
7
7
6
5
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
durulii

her sabah düzenli olarak onedio’ya girip bu testi bulup testi çözüyorum ama artık kendimi yoruma göre hazırlıyorum ama hiçbir zaman doğru çıkmıyor ama bir ya... Devamını Gör