Görüş Bildir
Haberler
Tarot Falına Göre 19 Mart Salı Günü Senin İçin Nasıl Geçecek?

Tarot Falına Göre 19 Mart Salı Günü Senin İçin Nasıl Geçecek?

Aburoski
18.03.2019 - 20:49

Günlük tarot falına bakmak ve neler olacak hemen öğrenmek ister misin? Günlük olarak hazırladığımız tarot falı ile birlikte falsız kalmayacaksın : )

Bakalım 19 Mart Salı günü senin için nasıl geçecek? 

Bugün senin için nasıl geçecek merak ediyorsan, tarot falına başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dikkatlice odaklan ve sadece bir tane kart seç...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Seçtiğin kart; "Ters Deli"

Seçtiğin kart; "Ters Deli"

Bugün uzun zamandır beklediğin o güzel yanıtı alacaksın. Evet artık senin de bugünden itibaren bir ilişkin olacak. Tam da havalar güzelleşmişken ne de güzel olur sevgiliyle dışarıda gezmek değil mi?

Bir de ilişkinle ilgili senin için çok da önemli olmayan bazı insanlar olumsuz yorum yapabilir. Onları takmamanı öneriyoruz sana. Güzel günlerin olsun. :)

Seçtiğin Kart; "Değnek Prensi"

Seçtiğin Kart; "Değnek Prensi"

Bugün sevgilinle/eşinle küçük bir haber alacaksınız. Bu sizin ikinizi de ilgilendiren bir konu ve bu sizi çok mutlu edecek. Aldığınız bu haberle ilgili daha güzel şeyler olacak. 

Ayrıca bugün kendin için bir şey yapmaya karar vereceksin. Bir kursa ya da spora başlamaya karar verebilirsin. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Değnek Prensi"

Seçtiğin Kart; "Ters Değnek Prensi"

Bugün geçmişinle ilgili bir anını hatırlayıp üzüleceksin. Geçmişinde çok insan bırakmışsın ve bu insanlar senin için çok değerliydi. Onları özlediğini fark edeceksin. 

Ayrıca bu geçmişte bıraktığın bir insanla da iletişime geçmek isteyebilirsin. Senin için iyi mi olur kötü mü olur bilmiyoruz ama özlediysen görüş. Ne olacak ki? :)

Seçtiğin Kart; "Aziz"

Seçtiğin Kart; "Aziz"

Bugün hiç gitmediğin bir yere gideceksin ve burada çok güzel vakit geçireceksin. Ya yanındaki insanlardan biri ya da orada tanışacağın biri fena halde sana abayı yakacak. Bunu da net bir şekilde hissedeceksin zaten. Gerisini sen halledersin. 

Bir de arkadaşlarından biri çok önemli olduğunu söyleyerek senden borç isteyecek. Senin de maddi durumun çok iyi olmamasına rağmen ona bu borcu vereceksin. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Aziz"

Seçtiğin Kart; "Ters Aziz"

Bugün sağlığınla ilgili bir problem yaşayabilirsin. Kulak ağrısı ya da boğaz ağrısı olabilir. Doktora gitmende fayda var bizden demesi. Sağlığını ihtimal etme hiçbir zaman. 

Ayrıca eline bir belge geçebilir. Bu belki biraz önemli. O belgeyi önemsemelisin. Hayatınla ilgili kritik bir belge. :)

Seçtiğin Kart; "Aşıklar"

Seçtiğin Kart; "Aşıklar"

Bugün hiç tanımadığın bir insan sana yardım edecek ve bu yardım sayesinde hayatında yeni bir döneme başlayacaksın. Bu insanı bizce hayatından çıkarma. O sana iyi gelecek...

Ayrıca uzakta olan bir arkadaşın aniden bugün senin yanına gelecek. Sana güzel bir sürpriz yapacak. Onun gelmesi seni çok mutlu edecek. Güzel zaman geçireceksiniz. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Aşıklar"

Seçtiğin Kart; "Ters Aşıklar"

Bugün eski sevgilinle karşılaşabilirsin ve bu karşılaşma sana kendini kötü hissetmene neden olacak. Çünkü hala ona karşı hislerinin olduğunu onu görünce anlayacaksın. Onu unutamamışsın...

Ayrıca aileni ilgilendiren bir haber alacaksın ve bu ailen için çok güzel bir haber olacak. Ailecek güzel günler sizi bekliyor. :)

Seçtiğin Kart; "Denge"

Seçtiğin Kart; "Denge"

Bugün üzerinde nedenini bilmediğin bir sinir olacak. Ve bu sinir insanların da sinirini bozacak. Aman kalp kırmayaya dikkat et. Sevdiklerini üzme. 

Bir de bugün başka bir eve taşınma konusu açılabilir. Şu an oturduğun yerden pek memnun değil gibisin. Belki bu taşınma işi sana iyi gelebilir. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Denge"

Seçtiğin Kart; "Ters Denge"

Bugün girdiğin ortamda gözler hep senin üzerinde olacak. Etrafa saçtığın o pozitif enerjinle insanları kendine bağlayacaksın. Belki bugün sana aşık olan biri çıkar ne dersin?

Aynı zamanda da işle ilgili güzel güzel şeyler olacak. Emeklerinin karşılığını alacağın bir gün olacak. Sadece bekle ve gör. :)

Seçtiğin Kart; "Kader Çarkı"

Seçtiğin Kart; "Kader Çarkı"

Çok sevdiğin bir insan hakkında bir bilgi öğreneceksin ve bu seni biraz üzecek. Bunu senden sakladığı için ona kırılacaksın ama ona kızamayacaksın. Geçmişinde yaşadığı bir olayı sana anlatmamış sadece sana değil kimseye anlatmak istememiş. 

Ayrıca sosyal medya üzerinden biriyle bir konuşma yapacaksın. Bu konuşmaya aman dikkat. Kendinle ilgili bir bilgi verme sakın. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Kader Çarkı"

Seçtiğin Kart; "Ters Kader Çarkı"

Bugün senin için çiçek gibi bir gün olacak. Havanın etkisinden midir nedir kendini çok iyi hissedeceksin. Bugün hem kendinle ilgili hem de arkadaşlarınla ilgili güzel gelişmeler olabilir. 

Aynı zamanda da hiç hoşlanmadığın bir insanla küçük bir tartışmaya girebilirsin ama korkma bu tartışma çok da umrunda olmayacak. Tamam deyip geçeceksin. Tartışmaya girmiş olman bile sana saçma gelecek. :)

Seçtiğin Kart; "Asaların Ası"

Seçtiğin Kart; "Asaların Ası"

Bugün çok değer verdiğin bir insanın büyük başarılara imza attığına şahit olacaksın be bu seni çok mutlu edecek. Her zaman onun yanındaydın bugünlerinde de yanında olacaksın. Birbirinizi hiç kaybetmeyin. 

Bir de çok sevdiğin bir eşyanı bugün kaybedeceksin ve bu seni çok üzecek. Belki yarın öbür gün bulursun ne dersin? Çok üzülme. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
21
14
7
7
4
3
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cileklimilfoy

abi hahahahah nasil bir palavra cikti ya tutmadi bu sefer onediocum