Görüş Bildir
Haberler
Tarot Falına Göre 18 Mart Pazartesi Günü Senin İçin Nasıl Geçecek?

Tarot Falına Göre 18 Mart Pazartesi Günü Senin İçin Nasıl Geçecek?

Aburoski
17.03.2019 - 18:28

Günlük tarot falına bakmak ve neler olacak hemen öğrenmek ister misin? Günlük olarak hazırladığımız tarot falı ile birlikte falsız kalmayacaksın : )

Bakalım 18 Mart Pazartesi günü senin için nasıl geçecek? 

Bugün senin için nasıl geçecek merak ediyorsan, tarot falına başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dikkatlice odaklan ve sadece bir tane kart seç...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Seçtiğin kart; "Ters Deli"

Seçtiğin kart; "Ters Deli"

Bugün uzun zamandır beklediğin paraya kavuşacaksın. Gelen para seni o kadar çok rahatlatacak ki mutluluktan havaya uçacaksın resmen.  Paranın hepsini harcamamanı öneriyoruz. Kötü günler için kenarda bir miktar paran olsun. 

Bir de birine bugün yardım edeceksin. Bu para yardımı olmayacak. Başka bir konuda senin yardımınla çok rahatlayacak. :)

Seçtiğin Kart; "Değnek Prensi"

Seçtiğin Kart; "Değnek Prensi"

Bugün iş yerinde güzel bir haber alacaksın. Bu haber senin kariyerin için çok önemli. Uzun zamandır bu haberi bekliyordun ve emeklerinin karşılığını alacağın gün geldi artık. Artık kafandaki düşüncelerden arınmalısın ve işine odaklanmalısın. 

Bu güzel haberi de sevdiklerinle buluşup paylaşacaksın. Onlar da en az senin kadar mutlu olacak. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Değnek Prensi"

Seçtiğin Kart; "Ters Değnek Prensi"

Kariyer hayatında büyük başarılara imza atacağın günlerin başlangıcı bugün.  Senin kafanı kurcalayan seni rahatsız eden tüm sorunlardan kurtuluyorsun. Rahat bir nefes alma zamanın gelmiş artık. Tam olarak kendine geliyorsun. 

Bir de akşam bir konsere gideceksin ve burada hayatının aşkıyla karşılacaksın. Onu bul ve bırakma sakın. :)

Seçtiğin Kart; "Aziz"

Seçtiğin Kart; "Aziz"

Bugün önceki görüşmende hoşlanmadığın birini sevmeye başlayacaksın. Ona karşı çok ön yargılıydın ama o ön yargının saçma olduğunu sen de anlayacaksın. Onunla güzel bir ikili olacaksınız. 

Bir de bugün spora başlama kararı alacaksın. E yaz geliyor. Kilolara güle güle demenin zamanı geldi de geçiyor bile. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Aziz"

Seçtiğin Kart; "Ters Aziz"

Bugün uzun süredir boş olan kalbin dolabilir. İş yerinden ya da okuldan birinin uzun zamandır sana karşı güzel hisleri varmış ve bu hisleri bugün öğrenebilirsin. Güzel şeyler olacak, hissediyoruz. 

Bir de almak isteyip de alamadığın bir şeye bugün sahip olacaksın. Ya hediye gelecek ya da indirimde olacak. Sonunda o senin olacak. :)

Seçtiğin Kart; "Aşıklar"

Seçtiğin Kart; "Aşıklar"

Uzun zamandır kafanda beliren o soruların cevabını bugün alacaksın. Neyle ilgili olduğunu bilmiyoruz ama bu sorular epey zamandır kafanı meşgul etmiş senin. Bugün bundan kurtulacaksın. Derin bir nefes alacaksın. 

Aynı zamanda da çok sevdiğin bir insanın sana bir iyiliği dokunacak. Onunla dost olduğun için bir kere daha kendini şanslı hissedeceksin. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Aşıklar"

Seçtiğin Kart; "Ters Aşıklar"

Bugün kendini çok iyi hissedeceksin. Normalden daha enerjik olacaksın ve bu enerjini insanlar da fark edecek. Etrafına adeta neşe saçacaksın. Bugün senin moralini bozacak hiçbir şey olmayacak. Oh ne güzel...

Aynı zamanda bugün evinin düzenini değiştirebilirsin. Uzun zamandır sıkılmıştın zaten bu halinden. Değişiklikler iyidir. :)

Seçtiğin Kart; "Denge"

Seçtiğin Kart; "Denge"

Bugün birilerinin senin hakkında konuştuğunu duyacaksın ve o insanlarla direkt yüzleşeceksin. Anlayacağın onlara güzel bir ayar vereceksin. Bu seni çok rahatlatacak. 😂 

Unutmadan bir de çok sevdiğin bir insanla da bugün görüşüp hasret gidereceksiniz. Ve bu kişi sana büyük bir haber verecek. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Denge"

Seçtiğin Kart; "Ters Denge"

Bugün sağlığınla ilgili küçük bir problem yaşayabilirsin ama korkacak bir şey yok. Gün içinde seni zorlayacak o kadar. Devamlı olacak bir şey de değil. 

Aynı zamanda da bugün birinin evleneceği haberini alabilirsin. Nedense bu haber seni çok şaşırtacak. Sanırım bu kişi bi zamanlar senin hayatın için önemliydi. :)

Seçtiğin Kart; "Kader Çarkı"

Seçtiğin Kart; "Kader Çarkı"

Bugün sevdiğin insanla ilgili bir bilgi öğreneceksin ve bu bilgi senin hiç hoşuna gitmeyecek. Konuyla ilgili onunla konuşacaksın ve hiç de aklında kurduğun gibi bir şey olmadığını öğrenip rahatlayacaksın.  

Aynı zamanda o insanın sana güzel bir sürprizi olabilir. Hazırlıklı ol. Güzel şeyler olacak gibi. Hissediyoruz. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Kader Çarkı"

Seçtiğin Kart; "Ters Kader Çarkı"

Bugün kendini biraz halsiz hissedeceksin ve hiçbir şey yapmak istemeyeceksin. Biraz da baş ağırısıyla uğraşacağın bir gün olabilir senin için. Bugün dinlenmeni öneriyoruz. Biraz kafanı rahatlatırsan kendine geleceksin. 

Bir de eski okul arkadaşlarından biri seninle iletişime geçebilir. Bu durum gün içinde seni mutlu edecek tek şey olacak diyebiliriz. :)

Seçtiğin Kart; "Asaların Ası"

Seçtiğin Kart; "Asaların Ası"

Bugün senin için çok değişik bir gün olacak. Tanımadığın insanlarla dolu olan bir ortama gireceksin ve bu ortam senin hiç hoşuna gitmeyecek. Bir an önce oradan gitmenin planlarını yapacaksın. Günün biraz sıkıcı geçecek yani. 

Bir de kan bağın olan biriyle gereksiz bir tartışma yaşayacaksın ama sonra öpüşüp koklaşıp barışacaksınız. Arada olur böyle şeyler. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
25
25
10
10
9
7
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın