Görüş Bildir
Haberler
Tarot Falına Göre 17 Mart Pazar Günü Senin İçin Nasıl Geçecek?

Tarot Falına Göre 17 Mart Pazar Günü Senin İçin Nasıl Geçecek?

Aburoski
16.03.2019 - 16:21

Günlük tarot falına bakmak ve neler olacak hemen öğrenmek ister misin? Günlük olarak hazırladığımız tarot falı ile birlikte falsız kalmayacaksın : )

Bakalım 17 Mart Pazar günü senin için nasıl geçecek? 

Bugün senin için nasıl geçecek merak ediyorsan, tarot falına başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dikkatlice odaklan ve sadece bir tane kart seç...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Seçtiğin kart; "Ters Deli"

Seçtiğin kart; "Ters Deli"

Bugün hiç planda yokken çok özlediğin biriyle görüşeceksin. Görüştüğünüzde çok mutlu olacaksın. Huzurlu ve keyifli bir gün olacak senin için. Bugünün tadını çıkarmaya bak. 

Akşama doğru da yapman gereken bir işi hatırlayıp biraz onun peşine düşeceksin. Hallettikten sonra rahat bir nefes alacaksın. Bütün günlerin böyle güzel geçer umarım. Görüşmek üzere. :)

Seçtiğin Kart; "Değnek Prensi"

Seçtiğin Kart; "Değnek Prensi"

Birini zamanında biraz kırmışsın ve bugün onun gönlünü almak için çabalayacaksın. Çok sıkkın ve yorgun olduğun bir zamanda onu tersleyerek kırmışsın. Bugün onu güldürme zamandı hadi bakalım. 

Bir de çok sevdiğin bir insanın başarısına şahit olacaksın. Seni bundan haberdar edecek ve onun adına çok sevineceksin. Sevdiklerinin böyle başarılar elde etmesi seni çok mutlu ediyor. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Değnek Prensi"

Seçtiğin Kart; "Ters Değnek Prensi"

Eskiden deliller gibi sevdiğin o insan bugün seninle iletişim kuracak. Onun seninle konuşmaya çalışmasını görünce hayatının şokunu yaşayacaksın. Kafanda bir sürü şey kuracaksın ama hiç kurmana gerek yok. Çok normal ve sıradan bir insanmış gibi davran. Hala ona karşı içinde hislerin olduğunu bilmesin. 

Ayrıca bu aralar ailenin ihmal etmişsin sanırım. bugün onlara vakit ayıracaksın ve buna çok sevinecekler. Ara sıra da olsa onlarla vakit geçir. :)

Seçtiğin Kart; "Aziz"

Seçtiğin Kart; "Aziz"

Bugün deliler gibi eğleneceğin bir ortama gireceksin ve bu ortam sana çok iyi gelecek. Bütün o kafanı karıştıran, seni meşgul eden düşüncelerden bir süre de olsa arınacaksın. Ara sıra böyle ortamlara girmen senin için iyi oluyor yani. 

Aynı zamanda çok istemediğin bir insan sana misafirliğe gelecek. O kişiden hoşlanmasan da onu en iyi şekilde ağırlayacaksın. E doğrusu da bu zaten. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Aziz"

Seçtiğin Kart; "Ters Aziz"

Bugün sevdiğin insanla birlikte uzun zamandır gitmeyi çok istediğiniz bir yere gideceksiniz. Bu yer size çok iyi gelecek. Birbirinizle zaman geçirmek ikinizi de çok iyi gelecek. 

Bununla beraber, maddi olarak yaşadığın sorunları tekrar gözden geçirdiğinde çok fazla gereksiz harcama yaptığını fark edeceksin. Buna biraz daha dikkat etmelisin. :)

Seçtiğin Kart; "Aşıklar"

Seçtiğin Kart; "Aşıklar"

Sen sanırım geçmişine takılı kalan insanlardansın. Bugün yine geçmişinde yaşadığın bir şeyi hatırlayıp moralini bozacaksın. Bunun ne olduğunu bilmiyoruz ama bizce artık geçmişi kafandan atmanın zamanı gelmiş. 

Aynı zamanda da bugün akrabanla ilgili bir haber alabilirsin. Kötü bir haber değil korkma. İyi iyi :)

Seçtiğin Kart; "Ters Aşıklar"

Seçtiğin Kart; "Ters Aşıklar"

Yakın arkadaşlarından biri sana bilmediğin bir nedenden dolayı tavır almış durumda. Bunu onunla konuşarak çözmekten başka bir yolunuz yok. Onu da çok sıkmadan bu konuyu konuşacaksın. 

Bir de bugün bir arkadaşından bir konu hakkında akıl isteyeceksin. Onun yönlendirmesiyle güzel bir iş yapacaksın. Hadi bakalım görelim seni. :)

Seçtiğin Kart; "Denge"

Seçtiğin Kart; "Denge"

Sevgilin/eşin ya da flörtün her kimse bugün seninle bir tartışmaya girecek. Bu tartışmanın çok saçma olduğunu düşüneceksin ama yine tartışmanın uzamaması için alttan alacaksın. Bu gereksiz tartışma senin biraz canını sıkacak. 

Bir de yakın arkadaşlarından biriyle yapacağın bir konuşma ya da plan sana çok iyi gelecek. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Denge"

Seçtiğin Kart; "Ters Denge"

Bugün birini göreceksin ve gördüğün gibi vurulacaksın. Kalbin küt küt atacak. Onunla iletişime geçmek için kendini yiyeceksin. Aşık mı olacaksın ne? :) Umarız ki diğer günlerde iyi şeyler olur. 

Bir de birinden bir hediye alacaksın ve bu hediye sana çok iyi gelecek. Uzun zamandır almak istediğin şeyi o 'biri' alacak. :)

Seçtiğin Kart; "Kader Çarkı"

Seçtiğin Kart; "Kader Çarkı"

Sevdiğin insan ile öyle bir döneme gireceksiniz ki, yaşanan tüm kırgınlıklar, üzüntüler geride kalacak. Bugün tüm sorunlarını o kişiyle oturup çözmeye çalışacaksınız. Zaten olması gereken de bu değil mi? 

Bir de çok üzüleceğin bir haber alacaksın. Bu haber seninle ilgili değil ama yine de seni üzebilecek bir haber. :(

Seçtiğin Kart; "Ters Kader Çarkı"

Seçtiğin Kart; "Ters Kader Çarkı"

Bugün kariyerinle ilgili çok önemli bir haber alabilirsin. Bu cidden hayati bir haber. Bu nedenle çok mantıklı düşünüp senin için en iyisi nasıl olacaksa ona göre karar vermelisin. Başkalarına da bu konu hakkında danışacaksın. 

Maddi olarak da sıkıntıda olduğun günler artık geri de kalacak. Bugün cebine bir miktar para girebilir. Bu seni bir süre rahatlatacak. :)

Seçtiğin Kart; "Asaların Ası"

Seçtiğin Kart; "Asaların Ası"

Seni bugün biri kıracak. Hassas olduğun bir konu hakkında acımasız bir yorum yaparak canını sıkacak. Bu yorumu ondan hiç beklemediğin için 2 kat daha üzüleceksin. Sonra senin gönlünü almaya çalışacak ama senin kalp kırıklığın ona karşı hep kalacak. 

Bir de bugün sevdiğin insanı çok kıskanacaksın. Kıskançlık ilişkilerin tuzu biberi olsa da sen bugün biraz bu durumu abartacaksın. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
37
12
8
6
6
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın