Görüş Bildir
Haberler
Tarot Falına Göre 16 Mart Cumartesi Günü Senin İçin Nasıl Geçecek?

Tarot Falına Göre 16 Mart Cumartesi Günü Senin İçin Nasıl Geçecek?

Aburoski
15.03.2019 - 16:33

Günlük tarot falına bakmak ve neler olacak hemen öğrenmek ister misin? Günlük olarak hazırladığımız tarot falı ile birlikte falsız kalmayacaksın : )

Bakalım 16 Mart Cumartesi günü senin için nasıl geçecek? 

Bugün senin için nasıl geçecek merak ediyorsan, tarot falına başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dikkatlice odaklan ve sadece bir tane kart seç...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Seçtiğin kart; "Ters Deli"

Seçtiğin kart; "Ters Deli"

Bugün senin için çok yoğun geçecek. Ertelediğin birçok işini bugün halletmeye çalışacaksın ve elin ayağın birbirine girecek. Çok yorulacaksın ama yorulduğuna da değecek. Bütün işlerini bitireceksin.

Aynı zamanda bugün hiç istemediğin birini görebilirsin. Onu gördüğünde moralin bozulacak ama daha sonra toparlanacaksın. Hiç keyfini kaçırma her şey geride kaldı. Sen güzel devam eden hayatına odaklan. :)

Seçtiğin Kart; "Değnek Prensi"

Seçtiğin Kart; "Değnek Prensi"

Bugün eline beklediğin bir para geçecek ama geçtiği gibi de gidecek. Çünkü ödemelerin var bu gelen parayı bu ödemeler için kullanacaksın.  Hayatın bu aralar biraz sıkıntıda ama yakın zamanda her şeyi toparlayacaksın ve her şey istediğin gibi olacak. 

Bir de sağlıkla ilgili bir sıkıntın olabilir. büyük bir şey değil. Vücudunda bir yerin ağrıması senin biraz canını sıkacak ama daha sonra geçecek. Kendine bu aralar dikkat et yani. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Değnek Prensi"

Seçtiğin Kart; "Ters Değnek Prensi"

Her gördüğünde kalbinin küt küt attığı biri bugün sana olumlu sinyaller verecek. Bu seni resmen havalara uçuracak. Uzun zamandır onu düşünüyordun ve bir türlü onunla iletişime geçemiyordun. İlk adımı o attığı için çok mutlu olacaksın. Üstünden büyük bir yük kalkacak. 

Ayrıca bugün yardıma ihtiyacı olan birine yardımın dokunacak ve onu çok mutlu edeceksin. Bugün senin için güzel olacak yani. :)

Seçtiğin Kart; "Aziz"

Seçtiğin Kart; "Aziz"

Bugün güne çok enerjik başlayacaksın. Etrafındaki herkese adeta neşe saçacaksın. Bu enerji hayatına giren yeni birinden kaynaklı olabilir. Seni mutlu etmiş bellki. :) 

Akşama doğru da geçmişte yaşadığın ve pişman olduğun bir durum ile bugün tekrar karşı karşıya gelebilirsin. Bu konuyu yakın bir dostuna açmak senin için iyi olabilir. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Aziz"

Seçtiğin Kart; "Ters Aziz"

Zamanında kalbini çok kötü kıran biri seninle barışmak için bugün uğraşacak. Aslında onunla barışmak istemesen de artık küs kalmanın bir anlamı olmadığına karar verip bonunla barışacaksın. 

Bu günlerde sana borcunu geri vermeyecek biri, senden para isteyebilir. O kişiye durumunun olmadığını nazik bir dille iletmelisin. :)

Seçtiğin Kart; "Aşıklar"

Seçtiğin Kart; "Aşıklar"

İş yerinde ya da okulunda hiç istemediğin bir olay yaşayacaksın ve bu olay seni fazlasıyla üzecek. Bütün gün kendini yiyip bitireceksin. Kesinlikle bu durumu yaşadığında yalnız olma. Arkadaşlarınla birlikte olmak sana iyi gelebilir. 

Ayrıca bir süredir yaşadığın güven sorununun daha da fazla ortaya çıktığını fark edeceksin. Yakın zamanda sırrını verdiğin birine karşı kırılan güvenini toparlamak için yakın çevrenden yardım isteyebilirsin. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Aşıklar"

Seçtiğin Kart; "Ters Aşıklar"

Bugün gireceğin kalabalık bir ortamda ısınamadığın biriyle küçük bir tartışma yaşayabilirsin. Çok da kafana takacağın bir tartışma değil yani. İnsanların içinde hiç hoşlanmadığın bir cümle kurarak seni sinirlendirecek ve bu nedenle bu tartışmayı yaşayacaksınız. 

Bir de bugün işlerine fazlaca yoğunlaşacaksın. Kariyerinle ilgili birtakım planların ve bunun için çabalayacağın bir gün olacak. :)

Seçtiğin Kart; "Denge"

Seçtiğin Kart; "Denge"

Bugün hiç beklemediğin birinden güzel hediye alabilirsin. Yaptığı bu güzel sürprizle çok mutlu olacaksın. Kalbini bir kez daha kazanacak bu kişi. Kafan da bu aralar zaten karışsın senin. Bu karışıklığa bugün son verebilirsin. 

Aynı zamanda da sağlığınla ilgili uzun zamandır beklediğin bir haber alacaksın ve bu haber olumlu yönde olacak. Çok mutlu olacak. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Denge"

Seçtiğin Kart; "Ters Denge"

Bugün yakın arkadaşlarından birinin arkandan dedikodunu yaptığını duyacaksın. Onunla birçok sırrını paylaşmıştın ve bu sırlarını da kendi arkadaşlarına söylediğini öğreneceksin. Artık senin yakın arkadaşın olmayacak yani. Üzüleceksin ama merak etme geçecek. 

Ayrıca eline geçecek bir para var fakat bu parayı parça parça alacaksın. O nedenle hemen harcamamalısın ve biriktirmelisin. :)

Seçtiğin Kart; "Kader Çarkı"

Seçtiğin Kart; "Kader Çarkı"

Uzun zamandır kendine vakit ayıramadığın için bugün kendinle başbaşa kalmak isteyeceksin. Bu sana çok iyi gelecek ve kafanı toparlayacaksın. 

Kalbindeki insanla uzun zamandır yapmayı planladığın bir konuşma yapacaksın. Bu konuşma içine biraz su serpecek ve kendini daha iyi hissetmene neden olacak. Kafandaki deli sorular bir anda gidecek. Güzel bir gün seni bekliyor. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Kader Çarkı"

Seçtiğin Kart; "Ters Kader Çarkı"

Kafanın içinde zamanında çok fazla değer verdiğin ama seni çok inciten o kişi dönüp dolaşıyor. Bugün o insanla karşılaşma ya da ondan bir haber alma ihtimalin yüksek. Karşılaştığında nasıl davranacağını sen çok iyi biliyorsun. Gayet rahat ve kendinden emin ol. 

Bir de hiç beklemediğin birinden büyük bir yardım alacaksın ve bu seni hem rahatlatacak hem de çok mutlu edecek. :)

Seçtiğin Kart; "Asaların Ası"

Seçtiğin Kart; "Asaların Ası"

Bugün kendini çok iyi hissedeceğin bir güne uyanacaksın. Aklındaki bütün gereksiz düşüncelerden arınmış ve pozitif bir şekilde gününe devam edeceksin. Bugün senin günün yani. Kimsenin de bugünü bozmasına izin verme. 

Bir de ailecek sevineceğiniz bir haber alacaksınız. Bu bir evlilik ya da hamilelik haberi olabilir. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
21
12
7
5
5
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın