Görüş Bildir
Haberler
Tarot Falına Göre 15 Mart Cuma Günü Senin İçin Nasıl Geçecek?

Tarot Falına Göre 15 Mart Cuma Günü Senin İçin Nasıl Geçecek?

Aburoski
15.03.2019 - 09:28

Günlük tarot falına bakmak ve neler olacak hemen öğrenmek ister misin? Günlük olarak hazırladığımız tarot falı ile birlikte falsız kalmayacaksın : )

Bakalım 15 Mart Cuma günü senin için nasıl geçecek? 

Bugün senin için nasıl geçecek merak ediyorsan, tarot falına başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dikkatlice odaklan ve sadece bir tane kart seç...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Seçtiğin kart; "Ters Deli"

Seçtiğin kart; "Ters Deli"

Bugün güne şok olacağın bir haberi alarak başlayacaksın. Korkma, bu haber seninle ilgili değil. Moralini bozacak bir şey değil yani. Sadece çok şaşıracaksın. Çok yakından tanıdığın biriyle ilgili olacak bu haber. 

Akşama doğru da arkadaşlarınla buluştuğunda ortamda seni etkileyebilecek biriyle tanışacaksın. Onunla iyi geçinmeye bak zira bu kişi senin için çok önemli olacak. :)

Seçtiğin Kart; "Değnek Prensi"

Seçtiğin Kart; "Değnek Prensi"

Bugün ne olduğunu anlamadan kendini alışverişte bulacaksın ve bütün paranı alışveriş merkezlerinde bitireceksin. Sanırım kafanı dağıtmak için kendini AVM'ye atacaksın ve hem kendini hem de bütün paranı kaybedeceksin. Birazcık üzüleceksin ama aldıkların seni mutlu edecek. 😂

Paranı yarınlar yokmuşçasına harcadığın için yakınlarından biri sana kızacak ama bu normal bir kızma olmayacak. Bildiğin büyük bir kavganın içinde bulacaksın kendini. Çok da bu kişinin dedikleri umrunda olmayacak. Yani bugün sen kafana göre takılacaksın. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Değnek Prensi"

Seçtiğin Kart; "Ters Değnek Prensi"

Kendini bugün çok bunalmış hissedeceksin ama seni seven arkadaşların bu bunalımdan seni çekip alacaklar. Onlar hayatında olduğu için de kendini çok şanslı hissedeceksin. Neden bunalmış hissedeceğine gelecek olursak da geçmişinle ilgili hala aklını kurcalayan bir şeyler var.  Onları kafandan atamamışsın. Ama sana tavsiyemiz geçmişe çok takılı kalma. Geçmişte yarım kalan şeyler aklına geldiğinde seni hep üzer. :)

Seçtiğin Kart; "Aziz"

Seçtiğin Kart; "Aziz"

İşle ilgili uzun zamandır beklediğin bir şey gerçekleşecek. Ya iş bulacaksın ya da terfi alacaksın. Bu haberi de hemen arkadaşlarınla kutlayacaksın. Çabalarının sonucunu her seferinde güzel bir şekilde alıyorsun. Karşına çıkan bu fırsatı iyi değerlendir. Eğer doğru adımlar atarsan seni kimse tutamaz. 

Bir de bir yakınının senin hakkında yaptığı bir yorumu duyacaksın. Biraz canın sıkılacak ama daha sonra değmeyeceğini anlayacaksın. Sen işle ilgili güzel olan gelişmeye odaklan. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Aziz"

Seçtiğin Kart; "Ters Aziz"

Senin içinde bugün biraz endişe var. Bu sanırım son zamanlarda seni yakından ilgilendiren durumların belirsizliğinden ve karmaşasından kaynaklanıyor. Tıpkı ormanda yönünü kaybeden yalnız biri gibi hedefsiz ve haliyle akabinde hareketsizliğe geçeceğini gösteriyor. Duraksama senin için şu günlerde saplanacağın bataklığa işaret ediyor. Bu nedenle hayatında hedefine dosdoğru ilerlemek için bugüne kadar aşina olduğun metotlar yerine yepyeni yolları arayıp bulmalısın. :)

Seçtiğin Kart; "Aşıklar"

Seçtiğin Kart; "Aşıklar"

Bugün seni mutlu edecek şeyler meydana gelecek. Aşkı seçmek demek, duygularınla ve kalbinle hareket edeceğini gösterir. Bugün alacağın kararları dikkatlice tartıp adımlarını ona göre atmalısın. Aynı zamanda kariyerinde ve maddi konularında şans seninle olacak; yani hayatında yaşanan değişimler genellikle iyi yönde olacak. Artık içini darlayan ikilemler, karasızlıklar ve soru işaretleri yerini olumlu bir döneme bırakacak. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Aşıklar"

Seçtiğin Kart; "Ters Aşıklar"

Uyumsuzlukların ve anlaşmazlıkların hayatının merkezinde olacak bugün. Tıpkı iki farklı kutbun birbirini çekmesi gibi birtakım sorunlarla karşılaşacaksın.  Bu tarz soru işaretleriyle karşılaşmanın sebeplerinden biri duygusal yoğunluk yaşadığın bugünde aklınla davranmayıp, duygularının esiri olmuş vaziyette kalbinle hareket ederek davranmaktan ileri geliyor. :)

Seçtiğin Kart; "Denge"

Seçtiğin Kart; "Denge"

Bugün aniden bir plan yapıp uzak bir yere ya yakın arkadaşınla ya da sevgilinle gideceksin. Bu gittiğin yer sana çok iyi gelecek. Kafanı dağıtacaksın, resmen arınacaksın. 

Bir de çok sevdiğin biriyle ilgili güzel bir haber alacaksın. Neyle ilgili olduğunu bilmiyoruz ama sevdiğin insan için çok önemli bir konu bu. Evlilik de olabilir, iş de. Hep beraber göreceğiz bakalım. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Denge"

Seçtiğin Kart; "Ters Denge"

Kendinle ilgili bazı karamsarlıklar içindesin. Ne yapacağına tam olarak karar veremiyorsun ama bugün yaşayacağın bir olay senin hayatınla ilgili düşüncelerini daha açık bir hale getirecek. 

Sen her zaman iyi niyetiyle hareket eden ve kendinden önce sevdiklerini düşünen birisin. Biraz daha kendine dönmeni ve önceliğin olarak kendini seçmen gerektiğini düşünüyoruz. :)

Seçtiğin Kart; "Kader Çarkı"

Seçtiğin Kart; "Kader Çarkı"

Sağlığını bu dönem çok önemsemiş ve çoğu durumu ertelemişsin. Kendine çok daha fazla dikkat etmen gerekiyor. Aksattığın kontrollerine en kısa sürede gitmen lazım. Sağlık bu ertelemeye gelmez. 

Uzun zamandır etkilendiğin ama açılma konusunda biraz geri planda olduğu o kişi aslında uzun zamandır seni izliyor ve sana yaklaşmak için uygun bir an kolluyor. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Kader Çarkı"

Seçtiğin Kart; "Ters Kader Çarkı"

Sen şu anda tamamen kendi hayatına odaklanman gereken bir dönemdesin çünkü şans tamamen senin yanında. Elinden geldiğince çabaladığın zaman sana açılan kapıları tek tek göreceksin. 

Bugün karşılaşacağın bazı sorunlar seni düşüncelere itebilir fakat sen bunların üstesinden en yakınındaki insanın desteği ile geleceksin. Maddi olarak girdiğin buhran dönemini sonunda geride bırakıyorsun. :)

Seçtiğin Kart; "Asaların Ası"

Seçtiğin Kart; "Asaların Ası"

Arkandan konuşan o kişinin kim olduğunu yakın zamanda çözebileceksin. İnsanlara ne kadar iyi davranırsan o kadar ters teptiğini görüyorsun fakat bu seni yanıltmıyor ve hala o güzel düşüncelerinle insanlara yaklaşıyorsun. 

Enerjik yapın sağ olsun girdiğin her ortamda dikkatleri kendine çekebiliyor ve ortamın en gözde insanı oluyorsun. Muhabbet etmekten çok keyif aldığın o kişiyle aranızdaki ilişki farklı bir boyuta ilerleyebilir. Buna karar verecek insan da sensin. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
8
5
4
3
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın