Görüş Bildir
Haberler
Tarot Falına Göre 14 Mart Perşembe Günü Senin İçin Nasıl Geçecek?

Tarot Falına Göre 14 Mart Perşembe Günü Senin İçin Nasıl Geçecek?

Aburoski
13.03.2019 - 18:10

Günlük tarot falına bakmak ve neler olacak hemen öğrenmek ister misin? Günlük olarak hazırladığımız tarot falı ile birlikte falsız kalmayacaksın : )

Bakalım 14 Mart Perşembe günü senin için nasıl geçecek? 

Bugün senin için nasıl geçecek merak ediyorsan, tarot falına başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dikkatlice odaklan ve sadece bir tane kart seç...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Seçtiğin kart; "Ters Deli"

Seçtiğin kart; "Ters Deli"

Geçtiğimiz günlerde seni zorlayan bazı durumları tamamen aklından çıkaracağın ve huzurlu olacağın bir gün olacak senin için. Bugünün keyfini çıkarmaya bak. 

Bazıları bu keyfini kaçırmak kaçırmak için hoşuna gitmeyen bazı davranışlar sergileyebilir. Huzurunu kaçırarak onlara istediklerini verme. Bugün senin arınma günün. Hiçbir şeyi kafaya takmama günü. :)

Seçtiğin Kart; "Değnek Prensi"

Seçtiğin Kart; "Değnek Prensi"

Bugün senin için biraz yoğun geçecek. Bu yoğunluk da senin canını çok sıkacak ama gün sonunda sevdiğin bir insanla görüştükten sonra tüm o enerji kaybın, sıkkınlığın yerini mutluluğa ve pozitif enerjiye bırakacak.  

Ve akşama doğru alacağın bir haberle mutlu olacaksın. İstediğin bir şey gerçekleşecek. görelim bakalım neler olacak. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Değnek Prensi"

Seçtiğin Kart; "Ters Değnek Prensi"

Bugün senin için güzel başlamasa da gün sonuna doğru alacağın güzel bir haberle keyfin yerine gelecek. Bu işle ya da okulla ilgili olan bir haber. Uzun zamandır da bu haberi bekliyordun. Arkadaşlarınla bu haberi kutlamak için buluşabilirsin. 

Alacağın bu haberden sonra artık adımlarını da daha dikkatli atmalısın. Hayatına yeni bir sayfa açacağın bir gün olacak senin için. :)

Seçtiğin Kart; "Aziz"

Seçtiğin Kart; "Aziz"

Hiç beklemediğin birinden durduk yere bir hediye alacaksın. Aslında bu kişinin uzun zamandan beri seni izlediğini ve senden hoşlandığını öğreneceksin.  Hediyenin de ne olduğunu bilmiyoruz fakat seni mutlu edeceği kesin.

Ve bugün bir de yakın arkadaşınla bir sorun yaşayabilirsin. Konuşmalarına tavırlarına bu nedenle biraz dikkat etmelisin. Kimsenin kalbini kırmamaya özen göster. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Aziz"

Seçtiğin Kart; "Ters Aziz"

Bugün seni yıpratabilecek durumlardan biraz uzaklaşmalısın. İş yerinde ya da okulunda biraz insanlardan uzak dur. Kimseyle tartışmaya girmemeye çalış. Çünkü son zamanlarda biraz gerginsin ve bu gerginliğin geri dönüşü olmayan bazı durumlar yaşamana neden olabilir. 

Bir de hiç hoşlanmadığın biriyle aynı ortama girebilirsin. Yüzünü asma ve ortamın tadını çıkarmaya bak. Arkadaşlarınla keyifli vakit geçirmeye çalış. :)

Seçtiğin Kart; "Aşıklar"

Seçtiğin Kart; "Aşıklar"

Bugün uzun zamandır beklediğin o ilgiyi sevdiğin insandan göreceksin. Aynı zamanda da uzun süredir görüşemediğin arkadaşlarınla bugün görüşeceksin. Onlarla çok keyifli bir gün geçireceksin. Çok rahatlayacaksın, kafanı boşaltacaksın. 

Maddi konularda beklediğin o parayı biraz daha geç alabilirsin bu yüzden harcamalarına dikkat etmen önemli. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Aşıklar"

Seçtiğin Kart; "Ters Aşıklar"

Bugün çok gereksiz ve istemediğin bir tartışmaya dahil olacaksın. Bu girdiğin tartışma senin canını tüm gün sıkacak. Aslında bakarsan o güzel canını sıkmaya hiç değmeyecek bir tartışma bu.  Kafana bizce takma ama yine de sen bilirsin. 

Sağlık konusunda midene dikkat etmeni ve yediklerine daha özenli davranmanı öneriyoruz. :)

Seçtiğin Kart; "Denge"

Seçtiğin Kart; "Denge"

Bugün en yakın arkadaşının senin hakkında yaptığı kötü bir yorumu duyacaksın ve bu seni çok üzecek. O kişiye bunu bildiğini belli etmek istemeyeceksin ama bir yandan da için içini yiyecek. Onunla hem yüzleşmek hem de susmak istiyorsun. maalesef ne yapacağına bir türlü karar veremeyeceğin ve üzüleceğin bir gün olacak. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Denge"

Seçtiğin Kart; "Ters Denge"

Bugün senin için çok sakin geçecek. Çünkü şimdiye kadar bütün işlerini halletmiş ve üzerindeki sorumlulukları yerine getirmişsin. Yani aslında kendine vakit ayırman için iyi bir fırsat. Vakit ayırdığında emin olabilirsin ki ertesi güne çok iyi bir ruh haliyle başlayacaksın. 

Rahatını da bozmaya çalışan insanlar olacak onlara da sakın izin verme. Kimse bu güzel günü bozamaz değil mi? :)

Seçtiğin Kart; "Kader Çarkı"

Seçtiğin Kart; "Kader Çarkı"

Geçtiğimiz günlerde yakın bir arkadaşını farkında olmadan kırmış olabilirsin. Sana çok belli etmese de biraz kırılmışa benziyor. Bugün onun gönlünü almak için çabalayacaksın. Bu çaban da boşa çıkmayacak ve sana olan kırgınlığı geçecek. 

Aşk hayatınla ilgili de değişiklikler olabilir bugün. Bekleyip görelim bakalım neler olacak. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Kader Çarkı"

Seçtiğin Kart; "Ters Kader Çarkı"

Bugün eline geçecek olan paranın bir kısmını alabilirsin bu nedenle de ödemelerini ön plana, alışverişini ise ikinci plana almanı öneriyorum. Sağlık konusunda gözlerine daha çok özen göstermen gerekiyor. 

Aynı zamanda da bugün gireceğin bir ortamda bütün gözler senin üzerinde olacak. Belki o ortamda biriyle tanışabilirsin. Kim bilir...

Seçtiğin Kart; "Asaların Ası"

Seçtiğin Kart; "Asaların Ası"

Bugün ailenle özellikle babanla bazı sorunlar yaşayabilirsin. Çok büyük sorunlar olmayacak ama iki tarafın da canını sıkacak. Ailenin seni çok daralttığını düşüneceksin ama sonrasında aslında iyiliğin için yaptıklarını anlayacaksın. O yüzden kalp kırmamaya özen göster. Onlar seni çok seviyor, senin de onları sevdiğini çok iyi biliyoruz. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
48
41
25
10
10
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
durulii

ama ne bu yaaaaa. hep kötü şeyler......

Merve Levi Taha

Süper sanki diğer günlerimiz yoğun geçmiyor 😡