Görüş Bildir
Haberler
Tarot Falına Göre 13 Mart Çarşamba Günü Senin İçin Nasıl Geçecek?

Tarot Falına Göre 13 Mart Çarşamba Günü Senin İçin Nasıl Geçecek?

Aburoski
12.03.2019 - 15:52

Günlük tarot falına bakmak ve neler olacak hemen öğrenmek ister misin? Günlük olarak hazırladığımız tarot falı ile birlikte falsız kalmayacaksın : )

Bakalım 13 Mart Çarşamba günü senin için nasıl geçecek? 

Bugün senin için nasıl geçecek merak ediyorsan, tarot falına başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dikkatlice odaklan ve sadece bir tane kart seç...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Seçtiğin kart; "Ters Deli"

Seçtiğin kart; "Ters Deli"

Kendini birazcık durgun hissedeceğin bir gün olabilir senin için ama akşama doğru alacağın güzel bir haberle kendine geleceksin, toparlanacaksın. Sabahki halinden eser kalmayacak yani. Bugün kendine zaman ayırman senin için iyi olabilir. 

Senin bir şeyleri düşünmeye ihtiyacın var gibi. Sakin kafayla huzurlu olacağını düşündüğün bir yere git ve kendinle baş başa kal. Kesinlikle rahatlayacaksın. Gün sonunda da iyi ki dinlemişim Onedio'yu diyeceksin bizden demesi... :)

Seçtiğin Kart; "Değnek Prensi"

Seçtiğin Kart; "Değnek Prensi"

Seni bugün bazı değişiklikler bekliyor olacak. Bunun iyi ya da kötü olduğunu kesin bir dille söyleyemiyoruz fakat büyük ihtimalle aşk hayatında iyi şeyler olacak. Ya flörtünle ileri bir adım atacaksın ya da uzun zamandır hoşladığın bir insandan olumlu bir yanıt alacaksın. 

Bu değişiklikle ilgili bir karar alman gerekecek ve bu kararı alırken çok iyi düşünmelisin. Belki de senin hayatın için önemli bir karar olabilir.  Dikkatli ol ve iyice düşünerek kararını netleştir. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Değnek Prensi"

Seçtiğin Kart; "Ters Değnek Prensi"

Hakkında yapılan bir yorumu duyacaksın ve bu yorum senin canını çok sıkacak. Aslında çok da umursamaman gereken bir dedikodu bu fakat sen her şeyi takan bir insan olduğun için bunu da gereğinden fazla kafana takacaksın. 

Sana tavsiyemiz bu dedikoduyu düşünerek gününü mahvetme. Emin ol ertesi gün düşündüğünde ne kadar gereksiz olduğunu fark edeceksin. Bu nedenle hiçççç o tatlı canını sıkma olur mu? :)

Seçtiğin Kart; "Aziz"

Seçtiğin Kart; "Aziz"

İş yerinde önceleri yaşadığın bir problem bugün tekrardan ortaya çıkacak ve bu senin sinirlerini biraz zorlayacak. Her seferinde çözmeye çalıştığın fakat ara ara karşına çıkan bir problem bu. Senden de kaynaklı değil. Başkalarının yarattığı problemi sen çözmeye çalışacaksın ve bu problemle uğraşırken de biraz sinirlerini yıpratacaksın. 

Sakin olmaya çalış ve yapman gerekeni yap. Daha ötesini düşünme. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Aziz"

Seçtiğin Kart; "Ters Aziz"

Bugün uzun zamandır uğraştığın istediğin bir şeyi elde edeceksin. Senin için çok güzel bir gün olacak diyebiliriz. Kısa bir zamanda da yurt dışına bir seyahat gündeme gelebilir. Kariyerin için bu seyahat çok önemli ve sen de bu fırsatı geri çevirmemelisin. 

Yani bugün karşına güzel fırsatlar çıkacak. Bunları iyi değerlendirmek senin elinde. Hadi bakalım görelim seni.

Seçtiğin Kart; "Aşıklar"

Seçtiğin Kart; "Aşıklar"

Bu zamana kadar genelikle her şeye olumsuz bakmışsın fakat bugün olumlu bakmaya başlayacaksın. Olumlu bakmaya başladığında, pozitif olduğunda her şey çok daha rahat olacak senin için. Bundan sonra da bu şekilde devam et. 

Hırsına yenik düştüğün ilişkisel sorunlarını da bugün tamamen arkanda bırakacaksın. Resmen arınacağın bir gün olacak.

Seçtiğin Kart; "Ters Aşıklar"

Seçtiğin Kart; "Ters Aşıklar"

Bugün geçmişinle ilgili bir olay hatırlayacaksın ve geçmişini ne kadar da çok özlediğini fark edeceksin. Geçmişine dair çektiğin özlemi bugün biraz daha yoğun hissedeceksin. Geçmişinde unutamadığın birine de takılı kalacaksın yine bugün. Zaten ara ara aklına gelen, aklına geldiğinde de oturup ağlamaklı olduğun birisi bu.  

Geçmişi hatırlamak güzel elbette ama lütfen sürekli oralarda takılıp kalma. Sana bugünde ihtiyacımız var. :)

Seçtiğin Kart; "Denge"

Seçtiğin Kart; "Denge"

Parasal olarak beklediğini alamayacağın bir gün olacak. Ama buna canını sıkmana hiç gerek yok çünkü bu durum sadece bugün kendini gösteriyor. Onun dışında maddi anlamda istediğini alamayacağın bir gün olsa da aşk anlamında gözlerinden kalpler çıkacak. Çok uzun zamandır sana açılmasını beklediğin o kişiden bir adım geldiğini göreceksin. 

Para yoksa aşk var, sevgi var yani. Daha ne olsun ki? Bugünü güzel geçireceksin boşver sen parayı. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Denge"

Seçtiğin Kart; "Ters Denge"

Bugün flörtünle ya da sevgilinle görüşmeyi keseceğin, ayrılacağın bir gün olacak. Uzun zamandır üzerine düşündüğün bir konuydu bu. Bugün de kararını netleştirip ilgili kişiye söyleyeceksin. Sana çok zor geldiğinin ben de farkındayım. 

Ama seçtiğin kart gösteriyor ki, şu an sana kayıp gibi gelen bu durum ileride çok büyük bir kazanç olarak karşına çıkacak. Sen her zaman elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan, herkese karşı iyi davranmayı kendine misyon belleyen birisin.

Seçtiğin Kart; "Kader Çarkı"

Seçtiğin Kart; "Kader Çarkı"

Uzun zamandır beklediğin o özrü bugün duyacaksın. Kalbin ne çok kırılmış senin öyle. O kadar içine atmışsın ki, kırıldığını kimse anlamamış bile. Ama sen hep böyle yapıyor ve asla içinde yaşadığın sıkıntıları insanlara belli etmiyorsun. 

Aynı zamanda da son zamanlarda görmeyi çok istediğin ama bir türlü vakit bulamadığın o yakın arkadaşınla bugün görüşebilirsin. hem kendine vakit ayıracağın hem de özlem gidereceğin bir gün olacak. keyfine bak. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Kader Çarkı"

Seçtiğin Kart; "Ters Kader Çarkı"

Geçtiğimiz hafta senin açından pek iyi geçmemiş anlaşılan. Çok fazla maddi sorun, ilişkinde çalkantılar ve kariyer planlınla ilgili kararsızlıklar yaşamışsın. Bugün ise bunların hepsini daha iyiye çevirebileceğin senin için olumlu bir gün olacak. 

Çok ufak bir çaba ile başaramayacağın bir şey yok. Bugün evren senin için çalışacak gibi. İstediğin ne varsa sanki gerçekleşecek. :)

Seçtiğin Kart; "Asaların Ası"

Seçtiğin Kart; "Asaların Ası"

Senin enerjin hiçbir zaman bitmiyor, bitmeyecek de gibi. Etrafında resmen neşe saçıyorsun. Bugün o kadar güzel geçecek ki günün yaşadığın keyfi bir daha unutamayacaksın. İçin huzurla dolacak sanki. Elle tutulur bir şey yaşamayacaksın ama kendini çok mutlu, keyifli hissedeceksin. 

Etrafındaki insanları da bu enerjinle mutlu edeceksin. Anlayacağın bugünün tadını sonuna kadar çıkar. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
32
17
14
9
5
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın