Görüş Bildir
Haberler
Tarot Falına Göre 1 Nisan Pazartesi Günü Senin İçin Nasıl Geçecek?

Tarot Falına Göre 1 Nisan Pazartesi Günü Senin İçin Nasıl Geçecek?

Aburoski
31.03.2019 - 19:09

Günlük tarot falına bakmak ve neler olacak hemen öğrenmek ister misin? Günlük olarak hazırladığımız tarot falı ile birlikte falsız kalmayacaksın : )

Bakalım 1 Nisan Pazartesi günü senin için nasıl geçecek? 

Bugün senin için nasıl geçecek merak ediyorsan, tarot falına başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dikkatlice odaklan ve sadece bir tane kart seç...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Seçtiğin kart; "Ters Deli"

Seçtiğin kart; "Ters Deli"

Bugün seni kalbinden vuracak bir insanla tanışacaksın. Bu insan senin hayatını olumlu yönde değiştirecek. Hayatına girdiği için kendini çok şanslı hissedeceksin. 

Ayrıca bugün bir arkadaşın moralini bozabilir. Senin kalbini küt küt attıran insanla ilgili olumsuz düşüncelerini sana direkt söyleyecek. Ona kanı çok ısınmamış. Olsun yine de sen bu insanı tanımaya çalış. :)

Seçtiğin Kart; "Değnek Prensi"

Seçtiğin Kart; "Değnek Prensi"

Bugün görüntünle ilgili bazı insanlar olumsuz yorum yapabilir. Bu senin moralini çok bozacak ama daha sonra kafana takmaman gerektiğini anlayacaksın. Onların ne dediği pek umrunda olmasın. Böylesine gereksiz yorumları düşünmek beynini ciddi anlamda yorar. 

Aynı zamanda da yakın arkadaşlarınla birlikte bir işe girişebilirsiniz. Bu bir proje olabilir. Bu konuda biraz sıkıntılar yaşayabilirsin. O yüzden biraz daha temkinli olmakta fayda vardır. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Değnek Prensi"

Seçtiğin Kart; "Ters Değnek Prensi"

Bugün flört ettiğin insanın sana soğuk davrandığını düşüneceksin. Bunu ona söylediğinde de sana ters cevaplar verecek. Bu durumun üstüne gitmelisin. Hoşuna gitmeyecek düşüncelerin içinde olabilir. 

Bir de bugün yapacağın harcamalara dikkat etmelisin. Biraz ipin ucunu kaçıracak gibisin. Biraz daha dikkat. :)

Seçtiğin Kart; "Aziz"

Seçtiğin Kart; "Aziz"

Bugün kalbin hiç beklemediğin biri tarafından kırılabilir. O yüzden insanlarla iletişim kurarken dikkatli olmalısın. Bu sıralar da sanki stresli gibisin fakat bugün farklı sosyal aktivitelere katılarak biraz kendini rahatlatacaksın. 

Aynı zamanda da uzun zamandır yapmak isteyip de yapamadığın bir işe bugün başlayacaksın. Bu işe başlarken de tek olmayacaksın. Yakın arkadaşlarından birkaç kişi sana yardım edebilir. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Aziz"

Seçtiğin Kart; "Ters Aziz"

Bugün hiç tanımadığın bir insanla kalabalık bir ortamda küçük bir tartışma yaşayacaksın. Bu tartışma seni biraz gerecek ama daha sonra bir arkadaşınla buluşacaksın. O seni rahatlatacak. 

Ayrıca da bugün yeni biriyle tanışacaksın. Bu insan senin en iyi dostun olacak. Her şeyini onunla paylaşacaksın. Yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmeyecek. :)

Seçtiğin Kart; "Aşıklar"

Seçtiğin Kart; "Aşıklar"

Bugün kalabalık bir arkadaş grubu ile bir yere gideceksiniz. Sanki bir şeyi kutlayacak gibisiniz. Sen de onların içinde hatta alkış tutacaksın. Bakalım kutlama ne için olacak? 

Bir de bugün ailenden biriyle küçük bir tartışma yaşayabilirsin. Bu çok önemli değil ama yine de can sıkmaya yetecek. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Aşıklar"

Seçtiğin Kart; "Ters Aşıklar"

Bugün gireceğin bir ortamda sana karşı hislerini belli edecek birisi gözüküyor. Aslında senin aklında hiç mi hiç olmayan bu kişi seni öyle bir etkileyecek ki sen bile şaşıracaksın.

Ayrıca da bugün kamu binasına gidebilirsin. Bu adliye olabilir ama öyle önemli bir şey için gitmeyeceksin. İçin rahat olsun. :)

Seçtiğin Kart; "Denge"

Seçtiğin Kart; "Denge"

Bugün uzun zamandır beklediğin parana kavuşacaksın fakat para geldiği gibi gidecek. Yarınlar yokmuşçasına parayı harcayacaksın. Biraz tutumlu olsan mı?

Bir de bugün birinden bir haber alacaksın. Bu haber seni biraz üzebilir. Sevdiğin bir insan bu süreçte senin yanında olacak ve kendini daha güçlü hissedeceksin. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Denge"

Seçtiğin Kart; "Ters Denge"

Bugün duyguların bir hayli yoğun olacak, her an yeri biri gözüne, kalbine dokunacak gibi. Derin düşünce ve araştırmalar içinde olacağın bir gün olacak. 

Aynı zamanda da sağlıkla ilgili bazı problemler yaşayabilirsin. Biraz önemli olduğunu söylemek zorundayız. Bir an önce hastaneye gidersen  iyi olur. :)

Seçtiğin Kart; "Kader Çarkı"

Seçtiğin Kart; "Kader Çarkı"

Bugün hem ruhen hem de bedenen çok rahatlayacaksın çünkü kafandaki soruların cevabını bugün alabileceksin. 

Ayrıca bugün evine bir misafir gelebilir. Bu misafir açıkçası seni rahatsız edebilir. Ev içerisinde bir gerilim olabilir. Sen biraz daha sakin kalmalısın. :)

Seçtiğin Kart; "Ters Kader Çarkı"

Seçtiğin Kart; "Ters Kader Çarkı"

Bugün bir yolculuk planı yapabilirsin. Hem kafanı rahatlatmak hem de uzun zamandır görmediğin birini görmek için. Oraya gittiğinde çok güzel bir şekilde karşılanacaksın. Bu seni çok daha iyi hissettirecek. 

Ayrıca gideceğin yerde çok farklı bir ortama dahil olacaksın. Bu ortam sana çok iyi gelecek. Oradan ayrılmak istemeyeceksin. :)

Seçtiğin Kart; "Asaların Ası"

Seçtiğin Kart; "Asaların Ası"

Bugün uzun zamandır hoşlandığın insanla yakınlaşabilirsin. Kendini buna hazırlasan iyi olur. Bir arkadaş ortamındayken sana yakın davranacak. Hiç ağırdan alma. Sen de ona yakın davran. 

Ayrıca bugün eskiden hayatında çok önemli bir yere sahip olan bir insan aniden ortaya çıkacak ve bu senin dengeni açıkçası bozacak. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
19
13
10
7
7
6
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nisanur Karakoc

PEKİ ASIL SORUN BUNLARA İNANAN VARMI ? ( bu soruyu yorup hergün falıma bakmak asdfgfdsdfg)