Görüş Bildir
Haberler
"Taraftarlarımıza İhtiyacımız Var"

"Taraftarlarımıza İhtiyacımız Var"

Batuhan
27.07.2015 - 15:13
İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira ve Volkan Demirel Shakhtar Donetsk maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Pereira ve Volkan Demirel'in zorlu 90 dakika öncesi basın mensuplarına yaptıkları açıklamalar şu şekilde;

Pereira: İki kaliteli takım karşılaşacak 

İki kaliteli takımın karşılaşması olacak. Taraftarlarımızdan tek beklentim başından sonuna olumlu destek. Takım halinde uyumumuzu arttırmaya çalışıyoruz. Maksimum seviyeyi öngerebilmek mümkün. Gerçekci olursak rakibimizin avantajları var. Shakhtar uzun süredir aynı hoca ve aynı oyuncularla çalışıyor. Çalışmalara da bizden erken başladılar. Kaliteli oyuncuları var. Çok hızlı, çok güçlü oyuncuları var. Yarın taraftarlarımız bizi sonuna dek desteklesin. Onların desteğine ihtiyacımız var. Oyuncularımın rahat edebileceği bir sistem oynatmaya gayret ediyorum. Takımın rahat edebilmesi sistemden çok daha önemli. Ukrayna futbolunu çok iyi bildiğimi söyleyebilirim. Finansal anlamda güçlü bir ülke ve iyi futbolcular transfer ediyorlar. Lucescu çok fazla kupa kazanmış ve futbolla ilgili her şeyi bilen bir teknik adam. Yerime gelir mi? Bunu Porto'dayken de duymuştum.

.

Volkan Demirel: Geçen sezon geçmişte kaldı 

Geçen sene taraftar bakımından biraz kısır bir dönemdi. Beklenen taraftarı görememiştik. Bu sene kombine sayımız artmış. Geçen sezon geçmişte kaldı. Geçmişle ilgili fazla konuşmaya gerek yok. Fenerbahçe bayrağını en yukarıya taşımaya çalışacağız. Yeni transferler hakkında konuşmama gerek yok hepsi kendin ispatlamış isimler. Birbimize çok çabuk alıştık. Elimizden gelenin en iyisini, hocamızın taktiklerini uygulayarak yapmayı düşünüyoruz. Şampiyonlar Ligi müziğini ve logosunu çok özledim. İnşallah oraya girip elimizden geleni yaparız. Bu formanın değerini ve yükünü benden iyi kimse bilemez. Bana verilen şansı en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum. Fabiano çok kaliteli bir arkadaşımız. Fenerbahçe'ye uzun yıllar hizmet edecektir. Yapılan transferlerin yerinde ve isabetli transferler olduğunu düşünüyorum. Savunmamızda çok tecrübeli oyuncular var. Rakibimize saygımız var ama yarın sahaya çıkıp Fenerbahçe formasını en iyi şekilde temsil etmek için mücadele edeceğiz

Eurosport

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam