Görüş Bildir
Haberler
Taraftarlar Kapıda Kaldı: Exxen Çöktü mü, Neden Açılmıyor?

Taraftarlar Kapıda Kaldı: Exxen Çöktü mü, Neden Açılmıyor?

Dilara
24.10.2023 - 19:59

24 Ekim Salı akşamı milyonlarca taraftar Galatasaray - Bayern Münih karşılaşmasını izlemek için ekran başındaydı. Exxen'de yayınlanacak olan maçı taraftarlar sabırsızlıkla bekliyordu. Ancak birçok kullanıcı sosyal medya paylaşımlarında Exxen'in çöktüğünü belirtti. Peki Exxen çöktü mü, ne zaman düzelecek?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Exxen Çöktü mü?

Exxen Çöktü mü?

Bayern Münih-Galatasaray karşılaşmasını izleyen binlerce taraftar Exxen platformunun çöktüğünü bildirmeye başladı. 19.45'te başlayan karşılaşmaya birçok kullanıcı erişemediğini bildirdi. Konuya dair resmi bir açıklama henüz gelmedi.

Exxen Ne Zaman Düzelecek?

Exxen Ne Zaman Düzelecek?

Exxen'in neden çöktüğüne dair resmi bir açıklama henüz gelmedi. Milyonlarca kullanıcı sosyal medyadan yaptıkları paylaşımda Exxen'in neden çöktüğünü sorgulamaya başladı. 

Exxen platformuna giriş yapmaya çalışan kullanıcılar giriş yapabildiklerini belirtirken yayını izleyen bazı kullanıcılar ise problem yaşadıklarını paylaştı.

Galatasaray Bayern Münih Maçı Nereden İzlenir?

Galatasaray Bayern Münih Maçı Nereden İzlenir?

Exxen uygulamasına daha önce giriş yapan kişilerin maçı izlemeye devam ettiği ancak sonradan girmeye çalışanların uygulamaya erişemediği görüldü. 

Galatasaray Bayern Münih karşılaşması hem Exxen üzerinden hem de TV 8,5 üzerinden yayınlanmaya başladı. 

Maç öncesinde Exen platformuna 24 Ekim'e kadar kayıt olanların, 14 gün süreyle maçları ücretsiz izleyebileceği belirtilmişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
aydin ağabey

8.5 dan izledik sağolsun exen :)