Görüş Bildir
Haberler
Tam Entegre Dijital Yaşam Tarzı Deneyimi ile Adeta Yepyeni Bir Hayat Başlıyor: Atlas Space

Tam Entegre Dijital Yaşam Tarzı Deneyimi ile Adeta Yepyeni Bir Hayat Başlıyor: Atlas Space

Onedio Content
02.12.2023 - 14:17 Son Güncelleme: 07.12.2023 - 16:35

İnanın 'yeni bir hayat başlıyor' sözü hiç bu kadar anlamını karşılamamıştı. Kemerlerinizi bağlayın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bugüne dek "metaverse" senin için bir belirsizlikti...

Bugüne dek "metaverse" senin için bir belirsizlikti...

Sanal dünyada bir başka hayat yaşama fırsatı seni çok heyecanlandırdı ya da hala metaverse'ün ne olduğunu soran, sorgulayanlardan birisin. Belki bu evrenin gelişimini geri planda takip edip durdun, belki de ilk kez duyduğun andan beri senin için değişen bir şey olmadı. Artık tüm bunlar geride kaldı diyebiliriz! Çünkü artık gaza basıyoruz ve karşımızda Atlas Space var!

Sanal dünyadaki yeni hayatının başlangıcı olacak Atlas Space'i tanı!

Sanal dünyadaki yeni hayatının başlangıcı olacak Atlas Space'i tanı!

Atlas Space, kreatif marka ve yaratıcı kitleleri sanal evrenlerin etkileşimli dünyasında buluşturan ödüllü Web3 ve Metaverse altyapısı. Atlas Space kapsamlı ve kullanıcı dostu bir platformda, kurumlar ve içerik üreticileri arasında sanal etkileşimi güçlendirirken Dijital Citizenship NFT’leri gibi benzersiz özelliklerle fiziksel ve dijital evrenler arasında köprüler kuruyor, kullanıcıların merkeziyetsizleşmenin gücünden yararlanmasını sağlıyor.

Web, VR, AR ve mobil gibi farklı platformlarda yaşayan sanal evrenleri, ortak deneyimler oluşturan Atlas Space’in arkasında 10 senenin üzerinde bir arada proje ve fikirler üreten yaratıcı bir teknoloji ve tasarım ekibi var. Bu güne kadar, Turkcell, Vodafone, Aselsan, BitBasel, Pitch at the Beach, Lazzoni ve Togg gibi dünya markalarının da aralarında bulunduğu 50’nin üzerinde marka ve kuruma yenilikçi çözümler sunan ekip, yeni nesil teknolojilerle tasarımı buluşturmaya devam ediyor.

Her anı canlı, her anı "yaşayan" sanal hayatına adım at!

Atlas Space evrenini hemen şimdi deneyimleyebilirsin!

Atlas Space evrenini hemen şimdi deneyimleyebilirsin!

https://run.atlas.space/ adresinden Metamask hesabın ile bağlanıp evrendeki ilk adımlarını atabilirsin. 'Benim Metamask hesabım yok' diyorsan sorun değil, istersen sosyal medya hesaplarınla da bağlanabilirsin. 'Yok ben şimdilik sadece göz atmak istiyorum' diyorsan o daha da kolay, ziyaretçi olarak tek tıkla yine evrenin içindesin!

Atlas Space Citizenship NFT Hediye Kampanyası'nı kaçırma!

Atlas Space Citizenship NFT Hediye Kampanyası'nı kaçırma!

Atlas Space Citizenship NFT Koleksiyonu, dijital sanat, yaratıcılık ve koleksiyon dünyasının kapılarını aralıyor. Beş farklı seri ile bu koleksiyon, NFT sahiplerine benzersiz özellikler ve kullanım alanları sunuyor. Bu çeşitlilik, sahip kullanıcılarına çeşitli faydalar sunarken Atlas Space'in kreatif topluluğuna da önemli bir konum sağlıyor.

Atlas Space Citizenship NFT'leri, size Atlas Space topluluğunun bir parçası olma ve Atlas Space'in gelecekteki gelişiminde rol oynama fırsatı sunuyor.

Gleam ile birlikte gerçekleştirilenve 21 Aralık'ta son bulacak etkinlikte görevleri tamamlayanlar ve en yüksek puanı alan ilk 100 katılımcı özel bir Atlas Citizenship NFT kazanma fırsatı yakalayacak. Bol görev, bol şans!

Toplam 100 adet ve $2.275 değerinde hediye NFT kazanma şansı!

  • İlk 5 Referral: Metaversal Explorers NFT

  • 6-20. Sıra Referral: Atlas Communmity NFT

  • 21-100. Sıra Referral: Atlas Pioneer NFT

Görevler:

  • Atlas Space Twitter hesabını takip et

  • Atlas Space Instagram hesabını ziyaret et

  • Kampanyayı arkadaşlarınla paylaş

  • Atlas Space Discord Topluluk Kanalına katıl

  • Rarible Twitter hesabını takip et,

  • Paylaşın ve ek giriş hakkı kazanın

  • ERC20 cüzdanınızı girin

Kampanyaya katılmak için: https://bit.ly/atlasnft

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dijital etkileşimlerin geleceği şekillenirken ona yön verenlerin arasında ol!

Dijital etkileşimlerin geleceği şekillenirken ona yön verenlerin arasında ol!

Atlas Space dijital dünyanın yeni çağını birlikte kurmak için seni de yanında görmek istiyor! Bunun için sana yaşayabileceğin en eğlenceli sanal dünyayı sunuyor. Atlas Space'teyken en sevdiğin sanatçıların konserlerine, canlı etkinliklere, farklı fırsatlara ve heyecan verici sürprizlere şahit olacaksın. Sosyal medya hesaplarından son gelişmeleri takip edip Atlas Space komünitesine katılarak senin gibi birçok insanla birlikte bu evrenin bir parçası olabilirsin: https://linktr.ee/atlasspace

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın