Görüş Bildir
Haberler
Takipçilerini Farklı Disiplinlerden Yaratıcılarla Buluşturan "Gerekeni Yap!" Röportaj Serisini İnceliyoruz

Takipçilerini Farklı Disiplinlerden Yaratıcılarla Buluşturan "Gerekeni Yap!" Röportaj Serisini İnceliyoruz

yuzdeyuzmuzik
22.10.2021 - 15:21

Herhangi bir sanat dalında çalışmak hiç kolay değil. Hele işin içinde yaratıcılık varsa, insanın sınırlarını sonuna kadar zorlaması gerekiyor. Gerekeni Yap, farklı disiplin dallarında çalışan müzisyen, dövme sanatçısı, ressam, yazar gibi alanında kendini kanıtlamış insanlarla röportajlar yaparak işlerine ve hayatlarına dair sorular soruyor. Biz de sizinle beraber biraz bu röportajları inceliyoruz...

Gerekeni Yap, esasında bir %100 Yaşam Rehberi. Siz onu Instagram hesabından biliyor olabilirsiniz. Yemekten müziğe, komikli postlardan ilham verici postlara günümüzü şenlendiren paylaşımlar yapıyorlar.

Dijital içeriğin çoğaldığı ve çoğu şeyin anlamını kaybettiği böyle bir teknolojik çağda, kıymetli içerikleri bulmak ve ilham alabilmek hiç kolay değil. gerekeniyap.com işte size bunu vadediyor.

Röportaj yapmak basit bir iş değildir, sorduğunuz sorularla çok kıymetli ve zengin bir iş var edebileceğiniz gibi, onu çok anlamsızlaştırabilirsiniz de... Gerekeni Yap, bu işi #yüzdeyüzmüzik ile birlikte mükemmel bir şekilde ortaya koyuyor.

Farklı sesi ve tarzıyla bayıldığımız bir isim Mert Demir. Şarkılarında yaptığı gibi, röportajdaki cevaplarıyla da ilham oluyor izleyenlere.

Hatalarımızı da sevmemiz gerektiğini, akışta olmanın huzur veren yanlarını hatırlatan bir isim Edi Ordu. O bir dövme sanatçısı.

Melike Şahin son zamanların en sevilen şarkıcılarından. Hayatına ve işine dair cevaplar veriyor Gerekeni Yap ile yaptığı röportajda.👇