Görüş Bildir
Haberler
Survivor Adasındaki Zorlu Yaşam Mücadelesinden Oyunculuğa Terfi Eden 12 Ünlü Yarışmacı

etiket Survivor Adasındaki Zorlu Yaşam Mücadelesinden Oyunculuğa Terfi Eden 12 Ünlü Yarışmacı

Survivor, Türkiye tarihinin belki de ilgi çeken tek yarışma programıdır desek abartmamış oluruz. İşte bu yarışma sayesinde hayatımıza giren ve artık sürekli dizi veya sinema setlerinde gördüğümüz ünlü Survivor yarışmacılarını sizler için derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Serenay Aktaş

2014 yılında yayınlanan Survivor Ünlüler – Gönüllüler yarışmasında dikkatleri üzerine çeken eski sporculardan Serenay Aktaş, oyunculukta emin adımlarla ilerliyor. Yarışma öncesinde konuk oyuncu olarak rol aldığı pek çok dizi bulunan şimdilerin başarılı oyuncusu, Kaçak Gelinler, Acil aşk Aranıyor, Rengarenk, İlişki Durumu: Evli dizilerinde rol aldı. Şimdilerde ise 'Meryem' dizisindeki 'Burcu' karakteri ile adından söz ettiriyor.

2. Atakan Arslan

Türk kick boksu denilince başarılarıyla adından söz ettiren Atakan Arslan da Survivor macerası ile oyunculuğa geçiş yaptı. Geçtiğimiz yıl katıldığı yarışma sayesinde bu yıl ‘’Söz’’ dizisinin birinci sezonunda Üsteğmen Zafer rolüyle kamera karşısına geçti.

3. Hilmi Cem İntepe

Latin dansları ile adını duyuran Hilmi Cem’in de yolu önce ‘’Yetenek Sizsiniz’’ elemelerinden, hemen sonra da Survivor yarışmasından geçti. 2013 yılında katıldığı yarışma sayesinde ‘’Muhteşem Yüzyıl’’ dizisinde 'Yavuz', ‘’Çalıkuşu’’ dizisinde ise 'Ahmet Somers' rolü ile kamera karşısına geçti. Genç oyuncu en son ‘’Bodrum Masalı’’ dizisinde 'Kelebek' olarak ekranda yer aldı.

4. Merve Oflaz

2010 yılında katıldığı 'Survivor Kızlar – Erkekler' yarışmasında tüm Türkiye’nin tanıdığı isimlerden biri olan Merve Oflaz da kariyerine oyunculuk ile devam ediyor. ‘’Muhteşem Yüzyıl’’ dizisinde 'Ayşe Hatun' ile başladığı kariyerine ‘’Kalbim 4 Mevsim’’ dizisinde 'Aslı' olarak devam etti. 2015 yılında ‘’Eve Dönüş’’ dizisinde ise 'İpek' karakterine hayat verdi. Geçtiğimiz yıl ‘’Rengarenk’’ dizisinde bu sezon ise ‘’Arka Sokaklar ‘’ dizisinde kendisini izliyoruz.

5. Semih Öztürk

Survivor 2016’nın en çok konuşulan yarışmacılarından biri olan Semih Öztürk de oyunculuğu seçti. Şu sıralarda ‘’Bahtiyar Ölmez’’ isimli dizide 'Caner' rolünde ekranlarda boy gösteriyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Berna Keklikler

Geçtiğimiz sezon yarışmacılarından olan Berna Keklikler de oyunculuk kariyerini seçen güzellerden biri. En son ‘’Hasret Bitti’’ isimli sinema filmi için kamera karşısına geçti.

7. Turabi Çamkıran

O Survivor tarihinin belki de en çok konuşulan yarışmacılarından biri. O da kariyerinde oyunculuğu seçen isimlerden oldu. Onu en son geçtiğimiz sezon yayınlanan ‘’Kertenkele’’ isimli dizi ile ekranlarda izledik.

8. Yiğit Dikmen

Yakışıklığı ile dikkatleri üzerine çeken 2014 Survivorda yayınlanan ve Gönüllüler takımında dikkat çeken Yiğit Dikmen de oyuncuğu seçen yarışmacılardan. Şu ana kadar ‘’Şehrin Melekleri’’ ve ‘’Hayat Mucizelere Gebe’’ isimli iki dizide rol aldı.

9. Anıl Tetik – Hayat Bazen Tatlıdır

2012 Survivor yarışmacılarından olan Anıl Tetik de oyunculukta emin adımlarla ilerleyen isimlerin başında yer alıyor. Geçtiğimiz sezon ‘’Hayat Bazen Tatlıdır’’ dizisi bu sezon ise ‘’Kızlarım İçin’’ isimli dizi ile ekranda boy gösteriyor.

10. Fatmagül Fakı

Adriana Lima’ya benzerliği ile Survivor da büyük kitlelere ulaşan Fatmagül Fakı da oyunculuk deneyimi yaşayan güzellerde biri. ‘’Muhteşem Yüzyıl’’ ve en son olarak ‘’Güneşin Kızları’’ isimli dizide rol aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Ezgi Sözüer

2010 yılında yayınlanan 'Survivor Kızlar – Erkekler' yarışması ile tanıdığımız Ezgi Sözüer de oyunculukta emin adımlarla ilerleyen isimlerden. ‘’Kirli Beyaz’’ , ‘’İhanet’’, ‘’Ustura Kemal’’ ve son olarak ‘’Medcezir’’ isimli dizi ile ekrana geldi.

12. Hakan Hatioğlu

2009 Survivor yarışmacılarından olan Hakan Hatipoğlu da kariyerine oyunculuk ve sunuculukla devam ediyor. En son ‘’Behzat Ç’’ ve ‘’Kurtlar Vadisi Pusu’’ dizilerinde izledik kendisini

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
212
46
23
18
17
12
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pidgeotto

Yeter artık durun. Sıçar gibi milleti oyuncu yapmaya ve dizi üretmeye bir son verin. Hatta bundan sonra hiç dizi yapmayın! Biz eski efsaneleri tekrar tekrar ... Devamını Gör

tugcelii

Hepsi yeteneksiz

sensizsinema

Öyle deme, aylarca koca ülkeyi kandırdılar :)

Pasif Kullanıcı

Survivor'da da oyunculuk yapıyolardı zaten çok zor olmamıştır