Görüş Bildir
Haberler
Survive Etmeyi Sevenlere: Bir Adaya Düşüp Hayatta Kalma Prensibi Üzerine İnşa Edilmiş 10 Oyun

Survive Etmeyi Sevenlere: Bir Adaya Düşüp Hayatta Kalma Prensibi Üzerine İnşa Edilmiş 10 Oyun

Aslı Sarıtaş
26.04.2022 - 17:27 Son Güncelleme: 09.05.2022 - 12:04

Hiç kendinizi ıssız bir adaya düşmüş şekilde hayal ettiniz mi? Adaya düştüğünüzde zorluklarla nasıl savaşırsınız? Sizce hayatta kalabilir misiniz? O kadar dayanıklı ve cesur musunuz? Öyleyse bu hayatta kalma oyunlarından birini seçerek ne kadar cesur ve dayanıklısınız öğrenme zamanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. ARK: Survival Evolved

1. ARK: Survival Evolved

Bu sürükleyici macera oyununda ıssız bir adada uyanıyorsunuz ve elinizden başka silahınız yok! Oyunda ilk görevin tabii ki yiyecek ve zanaat araçları bulmak. Bir taraftan da hayatta kalmaya çalışmalısın. Etrafta korkutucu dinozorlar dolaşıyor. Onlara kendini yem etmemelisin. Bu sebeple dinozorları da eğitmelisin.

2. Island Survival Craft: Grim

2. Island Survival Craft: Grim

Bu macera oyununda bir adaya ulaşıyorsun. Ancak adaya nasıl ulaştığını hatırlamıyorsun. Vahşi doğada mahsursun. Öncelikle yiyecek, zanaat eşyası ve sığınak bulmalısın. Hayatta kalabilecek misin? Büyük ve derin bir adayı keşfetmeye hazır mısın? Cevabın evetse, tam sana göre bir oyun!

3. Ocean Is Home: Survival Island

3. Ocean Is Home: Survival Island

Issız bir adadasın. Yaşamak için gerekli olan her şeyi yapmalısın. Sığınak, yiyecek ve içecek bulmalısın. Oyunda hayatta kalmak için birçok heyecan verici aktiviteyi tamamlamalısın. Tabii adana davetsiz misafirler gelmediği sürece. Bakalım onlarla savaşabilecek misin?

4. Last Island of Survival

4. Last Island of Survival

Bu oyunla aksiyon ve adrenalini doruklarda yaşamaya hazır ol. Çok oyunculu bir oyun. Issız adada hayatta kalmak tek amacın olmalı. Bakalım ne kadar dayanabileceksin? Kendini korumak için silahlar yapmalısın. Açlık ve susuzluğuna çözümler bulmalısın.

5. Raft Survival

5. Raft Survival

Bu macera oyununda bir sal üzerinde ve okyanusta hayatta kalma becerilerini geliştirmelisin. Gerekli zırh ve silahlarla donanmalısın. Açlıktan ve susuzluktan kurtulmak için oldukça dayanıklı olmalısın. Acımasız doğa ve köpek balıkları ile savaşmalısın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. The Forest

6. The Forest

Macera dolu hayatta kalma oyunudur. Uçak kazası sonrası bir adaya düşüyorsun. Hayal etsene ne yapardın? Hayatta kalmak için tüm zorluklarla baş edebilir miydin? Gizem dolu bir oyuna hazırlıklı ol! Bu oyunda hayatta kalmak kolay olmayacak...

7. Stranded Deep

7. Stranded Deep

Pasifik okyanusuna bir uçak kazası sonrası düşüyorsun. Okyanustan sonra kendine bir ada buluyorsun. Bu adada ölmemek için elinden geleni yapmalısın. Oyunda balık tutabiliyorsun ve onları pişirip yiyebiliyorsun. kendini geliştirdikçe çılgın şeyler üretebiliyorsun.

8. Jurassic Survival Island

8. Jurassic Survival Island

Dinozorlarla dolu adada hayatta kalmak için elinden geleni yapmalısın. Tabii temel ihtiyaçlarını da karşılaman gerekiyor. Keşfedilecek 3 devasa ada var. Gizli yerleri keşfetmelisin. Dinozorları evcilleştirmezsen tehlikelerden kurtulamazsın. Ejderhanın da gücünü kullanarak düşmanlarını ezebilirsin.

9. Last Pirate: Island Survival

9. Last Pirate: Island Survival

Issız bir adaya düşüyorsun. Hayatta kalmak için eşya toplamalısın. Düşmanlarınla mücadele etmelisin. Bu oyunu Android ve iOS cihazlarda oynayabilirsin. İskelet ve canavarlara karşı kendini korumalısın. Oyunda balta, olta, kazma ve çekiç gibi silahlarla savaşabilirsin.

10. Don't Starve

10. Don't Starve

Açık dünya üzerinde aksiyon ve macera oyunu. Uzun süre hayatta kalmak için çalışmalısın. Doğaüstü düşmanlardan korunmalısın. Yüksek zorluk seviyeleri ile karşı karşıya kalabilirsin. Bakalım ne kadar dayanabileceksin. Ayrıca çok oyunculu bu oyunu arkadaşlarınla daha eğlenceli hale getirebilirsin.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
35
24
10
9
6
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cinnet is coming

asgari ücretle Türkiyede bir ay hayatta kalmak. oyun yapımcılarına survive oyun önerim.