Görüş Bildir
Haberler
Şu Anki Ruh Haline Göre Kişiliğinle Eşleşen 1 Şarkı ve 1 Film Söylüyoruz!

Şu Anki Ruh Haline Göre Kişiliğinle Eşleşen 1 Şarkı ve 1 Film Söylüyoruz!

İş Bankası
14.12.2018 - 15:59

Bize ruh halini anlat, sana seninle çok eşleşen 1 film ve 1 parça söyleyelim!..

1. Hadi başlayalım... Şu anki duygu durumunu bir kelimeyle açıklayacak olsan bu ne olurdu?

2. Peki neredesin?

3. Şu an üstüne giydiğin kıyafetlerdeki hakim renk nedir?

4. En son ne yedin acaba? (En son kahvaltı yaptıysan, ondan bir öncekini rica edeceğiz :))

5. Pekala... Whatsapp'ta en son kimle yazıştın?

6. En son ne zaman eğlenmek için dışarı çıktın?

7. Biraz duygusallaşalım mı? En son ne zaman gerçekten aşık olduğunu hissettin?

8. Uyku ruh halimizi çok etkiler biliyorsun, bu yüzden son olarak dün gece nasıl uyuduğunu soracağız!

Heyecanı Yok / Cebimdeki Yabancı!

Heyecanı Yok / Cebimdeki Yabancı!

Seni anlatan şarkıdan başlayalım: Evet senin için artık hiçbir şeyin heyecanı yok. Öyle bir doluluk, öyle bir sıkılmışlık yaşıyorsun ki her şey klişe gelmeye başlamış sana. Ve evet milletin kanguru gibi zıplaması, yani dikkat çekmek için türlü saçmalıklara bulaşması çok manasız geliyor. O yüzden bu şarkı seni bayağı bir anlatıyor. Filme gelince… Neyse şimdi izlemediysen hiç anlatmayalım. Ama sorularda seni biraz tanıdık, bu film seni çok etkileyecek. Güven bize! Peki bu filmi ve şarkıyı indirmek istersen artık acayip kolay bi yolu olduğunu biliyor musun? İster müzik, ister film, istersen de oyun… Ne dilersen dile Maximum Mobil’de. App Store ve i-Tunes kodları şimdi Dijital Kod Market’te! Buraya tıklayabilirsin.

Thunderclouds / Ready Player One!

Thunderclouds / Ready Player One!

Seni anlatan şarkıdan başlayalım: Sen çocuksu bir kişiliksin. Bu çocuksu ve hayal gücü yüksek enerjinse herkese yansıyor. Çünkü masumiyetini kaybetmemiş şanslı azınlıktansın. Rengarenk bir dünyan var ve bu dünyanda herkese yer vardır. Evet dünya çok acımasız ama yaşamaktan asla korkmuyorsun! Asla... Şarkı da dediği gibi 'Don’t be afraid of these thunderclouds' :) Filme gelince… Neyse şimdi izlemediysen hiç anlatmayalım. Ama sorularda seni biraz tanıdık, bu film seni çok etkileyecek. Güven bize! Peki bu filmi ve şarkıyı indirmek istersen artık acayip kolay bi yolu olduğunu biliyor musun? İster müzik, ister film, istersen de oyun… Ne dilersen dile Maximum Mobil’de. App Store ve i-Tunes kodları şimdi Dijital Kod Market’te! Burayatıklayabilirsin.

Suspus / Kelebekler!

Suspus / Kelebekler!

Seni anlatan şarkıdan başlayalım: Evet sen biraz garip bir arkadaşımızsın. Girdiğin her ortamda da mutlaka şu cümleyle karşılaşmışsındır: 'Ya gerçekten senin gibisiyle daha önce hiç tanışmadım!'. Kafan biraz farklı çalışıyor. Ters bakıyorsun, hatta yamuk. Yani diyoruz ki 'Hızlı söyleyen ben değilim yavaş dinleyen sizlersiniz hep' :) Filme gelince… Neyse şimdi izlemediysen hiç anlatmayalım. Ama sorularda seni biraz tanıdık, bu film seni çok etkileyecek. Güven bize! Peki bu filmi ve şarkıyı indirmek istersen artık acayip kolay bi yolu olduğunu biliyor musun? İster müzik, ister film, istersen de oyun… Ne dilersen dile Maximum Mobil’de. App Store ve i-Tunes kodları şimdi Dijital Kod Market’te! Buraya tıklayabilirsin.

Elbet Bir Gün / Death Wish

Elbet Bir Gün / Death Wish

Seni anlatan şarkıdan başlayalım: Sen dosdoğru birisin. Eğilip bükülmek pek senlik değil yani. Bu yüzden bazen kırıldığın da oluyor fakat seni bu bile vazgeçirmiyor. 'Kendimden vazgeçeceksem varsın kırılayım' diyenlerdensin. Ayrıca tam bir hayat insanısın. Bu yaşına kadar birçok şey gördün geçirdin. Senin şaşırtan hiçbir şey: YOK! Hazırlıklısın kısaca!.. Filme gelince… Neyse şimdi izlemediysen hiç anlatmayalım. Ama sorularda seni biraz tanıdık, bu film seni çok etkileyecek. Güven bize! Peki bu filmi ve şarkıyı indirmek istersen artık acayip kolay bi yolu olduğunu biliyor musun? İster müzik, ister film, istersen de oyun… Ne dilersen dile Maximum Mobil’de. App Store ve i-Tunes kodları şimdi Dijital Kod Market’te! Buraya tıklayabilirsin.

Ne dilersen dile Maximum Mobil’de

Ne dilersen dile Maximum Mobil’de

Detaylar için tıkla!