Görüş Bildir
Haberler
Stranger Things Sevenleri Böyle Alalım! Stranger Things'i Beğenenlerin Bir Solukta Bitireceği Netflix Dizileri

Stranger Things Sevenleri Böyle Alalım! Stranger Things'i Beğenenlerin Bir Solukta Bitireceği Netflix Dizileri

R.G.
09.11.2020 - 15:39

4. sezonunu beklerken Stranger Things özlemini giderebileceğiniz Netflix dizileri ile karşınızdayız. Hazırsanız başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Locke & Key

1. Locke & Key

Stephen King'in oğlu Joe Hill ve Gabriel Rodriguez'in çok satan çizgi roman serisinden uyarlanan bu sihirli ve gizemli öykünün odağında üç kardeş var. Tıpkı Stranger Things tarzında. Ürpermeyi sevenler için ideal!

2. Daybreak

2. Daybreak

Bir oturuşta tüm sezonunu bitirip biraz da eğlenmek ister misiniz? Zombi salgının ortasında kalmış, yetişkinlerin yapamadıklarını tek başlarına yapmaya çalışan karakterleri çok seveceksiniz!

3. The Society

3. The Society

Tüm yetişkinler gizemli bir şekilde kaybolduğunda gençler idareyi ele almak zorunda kalırsa ne olur? Stranger Things'le benzer şekilde paralel evren kaosuyla harmanlanan dizi, sistem eleştirisini ergen karakterlerin üzerinden yapıyor.

4. The Innocents

4. The Innocents

Tehlikeli ve kafa karıştırıcı bir yolculuğa çıkan iki kaçağın hikayesini anlatan dizi, biraz da romantizm içeriyor. Dizinin baş kahramanları June ve Harry'nin ilişkisi, size Mike ve Eleven'ı hatırlatabilir.

5. I Am Not Okay With This

5. I Am Not Okay With This

Charles Forsman'ın sevilen çizgi romanından uyarlanan, özünde 'taze yetişkin olma' derdi olan bir Netflix dizisi daha! Stanger Things ile birçok benzerlik barındıran dizi, tuhaf güçlere sahip liseli Sydney'in hikayesini anlatıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Chilling Adventures Of Sabrina

6. Chilling Adventures Of Sabrina

Sadece Stranger Things değil, Riverdale sevenleri de mutlu edecek bir dizi ile karşınızdayız! Okul hayatından bıkıp sosyal hayatınızdan yakınıyorsanız bir kere daha düşünün. En azından Sabrina gibi 16. yaş gününüzde karanlık tarafa geçmek zorunda değilsiniz.

7. Chambers

7. Chambers

Stranger Things izleyenler bilir, Eleven'ın kendi vücudu ve hatta aklı tarafından ihanete uğradığı anlar olmuştu. Bu dizide de organ nakli olan Sascha benzer bir korku yaşıyor.

8. The Rain

8. The Rain

Danimarka yapımı bu Netflix dizisi, Stranger Things'e benzer bir atmosfere sahip. Yağmurla bulaşan bir virüsün İskandinavya'yı kırıp geçirmesinin üstünden 6 yıl geçer. Olağan dışı bir felaketten sağ kurtulan kardeşler Simone ve Rasmus için yeni başlayan hayat hiç de kolay olmayacaktır.

9. The OA

9. The OA

'Stranger Things gibi gizemli olsun ama bölüm sonlarında şaşkınlığım devam etsin.' diyenlere önerimiz: The OA. Yedi yıl önce gizemli bir biçimde kaybolan Prairie Johnson, beklenmedik bir zamanda ailesine geri döner.

10. Dark

10. Dark

Beyninizdeki tüm hücreleri yakmaya hazırsanız sizi Dark ile tanıştıralım! Tıpkı Stranger Things dizisindeki gibi Dark'ta da her şey ana karakterlerden birinin, Mikkel'in, kaybolması ile başlar. Dizi sona erdiğinde zaman-mekan ilişkisine dair tüm bildiklerinizden şüphe edebilirsiniz. 'Uyarmadı' demeyin.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
57
32
13
8
6
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın