Görüş Bildir
Haberler
Stil Sahibi Olmak ve Bunu Sürdürmek İsteyen Erkekler İçin 6 İpucu

Stil Sahibi Olmak ve Bunu Sürdürmek İsteyen Erkekler İçin 6 İpucu

Erkekler için stil sahibi olmak zor bir iş. Sizlere en son trendler ile birlikte işin püf noktalarını anlatacağız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Düzenli yaşamı olabildiğince benimseyin.

1. Düzenli yaşamı olabildiğince benimseyin.

En zorlu madde ile başlıyoruz. Biliyoruz düzenli spor yapmak, yatış-kalkış saatlerine dikkat etmek ve düzenli beslenmek herkesin harcı değil. Ancak, bu konuda elinizden geleni yaparsanız hem enerjiniz hem de vücudunuzda yaşanacak olumlu değişimlerle stil sahibi olmanın temellerini atabilirsiniz. Ne de olsa binanın önce temelinin sağlam olması gerekir.

2. Modanın gücünü azımsamayın.

2. Modanın gücünü azımsamayın.

Son çıkan kreasyonlar, Milano veya Paris moda haftası, mağazaların yeni sezon reyonlarında fink atmak… Hayır, kastettiğimiz bu değil. Tabii ki bunları yaparsanız avantajı cebinize koyarsınız. Ancak haftada yarım saatinizi bu dünyaya dair trendlere veya online araştırmaya adarsanız hem farklı hem de trend seçenekleri keşfedebilirsiniz. Burada dikkat edilmesi gereken tek nokta, moda olduğu için herkesin giydiği şeyleri giymemek. Aynı tarzda ama farklı görünen seçeneklere yönelmek, stil sahibi olmanızı ve fark edilmenizi kolaylaştıracaktır.

3. Her tür saç ile stil sahibi olabilirsiniz.

3. Her tür saç ile stil sahibi olabilirsiniz.

Bazılarının kanayan yarası saçlar en önemli aksesuarlardan biri. Eğer bu aksesuara çeşitli sebeplerden ötürü (genetik, yaş vs.) sahip değilseniz üzülmeyin. Çünkü bu haliyle de bir aksesuar olabilir. Bu cümleler teselli gibi gözükse de işin aslı öyle değil. Her türlü saç tarzıyla stil sahibi olabileceğiniz bir gerçek. Önemli olan saç stilinizi giysi, tarz ve tavır olarak nasıl kombinlediğiniz… İnanmazsanız internet üzerinden araştırma yapmanız yeterli. Saçlarınızda eksiklik varsa, çeşitli saç kesme makineleriyle sihirli sonuçlar elde edebilirsiniz.

4. Sakallarınızın kurtarıcınız olduğunu unutmayın.

4. Sakallarınızın kurtarıcınız olduğunu unutmayın.

Bir erkeğin tarzının en önemli tamamlayıcılarından biri sakalları. Yıllardır dönem dönem farklı modeller moda olsa da en önemli şey sizin yüz yapınıza uygun modeli seçmeniz ve bakımını düzenli olarak yapmanız. Bu noktada yapılacak en güzel şey, fiyat ve performans açısından optimum bir tıraş makinesi seçerek onu en önemli yol arkadaşınız olarak belirlemek. Bunun için ayarlanabilir tarağı ve değiştirilebilir uçlarıyla dilediğiniz her sakal modelini uygulayabileceğiniz Remington Omniblade ile tanışabilirsiniz. Sakal stilini sürekli kılmak ve mükemmel sonuç almak isteyenler için ideal bir seçim.

Bonus İpucu: Hangi sakal modelinin yüzünüze iyi gittiğini öğrenmek için çevrenizde mini araştırmalar yaparak fikir sahibi olabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Yeni yerler keşfetmekten yorulmayın.

5. Yeni yerler keşfetmekten yorulmayın.

Stil sahibi bir erkek olmak için sadece görünüş yeterli değil. Gittiğiniz mekanlar ve yaptığınız aktiviteler de bir hayli önemli. Tarzınıza uygun olan mekanları belirlerken yeni yerler keşfetmekten yorulmamak gerekli. Unutmayın, en rahat ve özgüvenli hissedeceğiniz yerlerde bulunduğunuz zaman stilinizin etkisini artırabilirsiniz.

6. Pozitif olun, özgüveninizden taviz vermeyin.

6. Pozitif olun, özgüveninizden taviz vermeyin.

Tavır en önemli dikkat etmeniz noktalardan biri. Stiliniz ne olursa olsun, özgüveninizle puanları toplayabilirsiniz. Stilinizin tamamlayıcısı olarak pozitif bir duruş ile özgüveninizi birleştirdiğinizde çevrenizde gerçek stil sahibi olarak anılmanız için gerekenleri tamamlamış olacaksınız. Ne dersiniz? Hazır mısınız?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın