Görüş Bildir
Haberler
Spor Yaparken Zihinsel ve Fiziksel Dikkat Dağınıklığınızı Ortadan Kaldırmanın Yolları

etiket Spor Yaparken Zihinsel ve Fiziksel Dikkat Dağınıklığınızı Ortadan Kaldırmanın Yolları

Spor yapmak, hem fiziksel hem de zihinsel sağlığımız için oldukça önemlidir. Ancak, bazen spor yaparken zihnimiz ve bedenimiz arasında uyumsuzluk yaşayabiliriz ve bu da dikkat dağınıklığına neden olabilir. Spor yaparken bu tür problemleri ortadan kaldırmak için yapmanız gerekenlere gelin birlikte bakalım.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

“Bu içerik marka iş birliği içeriyor olabilir.”

Spor yaparken dikkat dağınıklığına neden olan unsurlar, birçok farklı şekilde ortaya çıkabilir.

Spor yaparken dikkat dağınıklığına neden olan unsurlar, birçok farklı şekilde ortaya çıkabilir.

Bunu önlemenin yolu öncelikle spora hazırlık sürecinden başlıyor. Spora başlamadan önce dikkatinizi dağıtan, rahatsız hissettiren spor kıyafetlerinden uzak durmanız gerekiyor. 

Antrenmanın başından sonuna dek zihin-beden bağlantılarına odaklanan, dikişsiz konseptiyle sınırsız konfor ve hareket kolaylığı sağlayan Mindful Training koleksiyonunun eşsiz parçalarından biri olan Clea Seamless yüksek bel taytı tercih edebilirsiniz.

İyi bir başlangıç için iyi bir ısınma rutini yapmak çok önemlidir.

İyi bir başlangıç için iyi bir ısınma rutini yapmak çok önemlidir.

Isınma hareketleri, kan dolaşımını artırır ve kaslarınızı hazırlar, böylece spor sırasında daha az yorulursunuz ve daha az sakatlanma riskiyle karşı karşıya kalırsınız. Ayrıca, birkaç derin nefes alarak, zihninizi de spora hazırlayabilirsiniz.

Elastik kumaşı sayesinde ısınma hareketlerini özgürce yapmanızı sağlayacak Shaping Seamless sporcu sütyenini tercih edebilirsiniz.

Spor yaparken dikkatinizi toplamak için, antrenmanınızı önceden planlamak da önemlidir.

Spor yaparken dikkatinizi toplamak için, antrenmanınızı önceden planlamak da önemlidir.

Hangi egzersizleri yapacağınızı, hangi sırayla yapacağınızı ve hangi ağırlıkları kullanacağınızı planlayarak, dikkatinizi spor yaparken dağılmaktan kurtarabilirsiniz. Planlama yaparken, kendinize gerçekçi hedefler belirlemeyi unutmayın. 

Planlama yaparken kalın çapraz askılarıyla dikkatinizi kıyafetinize vermeden odaklanmanızı sağlayan Clea Seamless sporcu sütyeni  tercih edebilirsiniz.

Spor yaparken, odaklanmak da çok önemlidir.

Spor yaparken, odaklanmak da çok önemlidir.

Kendinizi, sadece spor yaparken ne yaptığınıza odaklamaya çalışın. Spor salonundaki diğer insanlara, ya da dışarıdaki manzaralara dikkatinizi vermek yerine, nefes alıp vermenize, kaslarınızın hareketlerine ve bedeninizin ne hissettiğine odaklanın. Böylece, zihninizi spor yaparken dikkatinizi dağıtan unsurlardan korumuş olursunuz.

Odaklanmanıza destek olan Mindful Training koleksiyonundan vücudun ideal forma girmesini ve elastik yapısı sayesinde bacaklara hareket kabiliyeti kazandıran Shaping Seamless yüksek bel taytı tercih edebilirsiniz.