Görüş Bildir
Haberler
Sony PlayStation 4 ve PS3 için Spotify’ı Sundu

Sony PlayStation 4 ve PS3 için Spotify’ı Sundu

VUUB | Sosyal Medya
30.03.2015 - 17:58 Son Güncelleme: 30.03.2015 - 22:14

Sony tarafından bir kaç ay önce yapılan açıklama ile PlayStation kullanıcıları için başarısızlıkla sonuçlanan Music Unlimited uygulaması yerine dünya’nın en büyük müzik dinleme uygulaması Spotify ile anlaşıldığı açıklanmıştı. Bugün itibarı ile Music Unlimited uygulamasına son veren Sony, Spotify uygulamasını PlayStation kullanıcılarına sundu.

PlayStation konsolu üzerinde Spotify uygulamasını açtığınız da kayıt olmak veya giriş yapmak için sizi karşılayan bir ekran yer almakta. Daha önceden Spotify üyeliğiniz var ise aynı bilgiler ile sisteme girebilir ya da Facebook profiliniz ile uygulamaya bağlanabilirsiniz.

Spotify uygulamasına konsolunuzdan giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan arayüz son derece tanıdık ve öncesinde Spotify kullananlar için son derece alışıldık.

PlayStation Vita kullanıcıları için şimdilik Music Unlimited haricinde bir alternatif bulunmuyor ve Sony’nin planlarında Spotify uygulamasını Vita için uyarlamaya yönelik herhangi bir işaret yok.

Genel olarak Spotify, PlayStation üzerinde beklenildiği gibi oldukça başarılı bir kullanıcı deneyimi sunmakta. Toplam da 60 milyon kullanıcının Spotify’i kullandığını düşünürsek artık uygulamanın PlayStation sahipleri ile buluşmasının keyfini sürebiliriz.

Not: PlayStation için Spotify uygulamasına ücretsiz olarak başvurmak için tıklayın!

Kaynak: http://www.vuub.net/30/03/2015/sony-p...

PlayStation 4 için Spotify Arayüzü

PlayStation 4 için Spotify Arayüzü
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın