Görüş Bildir
Haberler
Son Zamanların En Çok Rağbet Gören Teknoloji Markası: Yeni Yılda Hayatı TCL ile Tamamla!

Son Zamanların En Çok Rağbet Gören Teknoloji Markası: Yeni Yılda Hayatı TCL ile Tamamla!

Türkiye pazarında akıllı telefon, tablet, kulaklık, akıllı saat ve modem gibi farklı teknoloji gruplarında ürünler sunan TCL, bu yıl ülkemizde akıllı telefon üretimine başladı. ‘Made in Türkiye’ etiketine sahip akıllı telefonlarını bize uygun fiyatla ulaştıran TCL aynı zamanda, IDC Türkiye'nin açıkladığı verilere göre 2021 yılının üçüncü çeyreğinde mobil telefon pazarında kısa sürede elde ettiği yüzde 5'lik pay ile üst sıralarda yer alıyor!

Haydi şimdi TCL’in farklı kategorilerdeki ürünlerinden TCL 20 Pro 5G akıllı telefonunu, TAB 10S tabletini, MT42 çocuk saatini ve S600 kulaklığını yakından inceleyelim!

Not: Bu bir tanıtım içeriğidir.

Fiyatının üstünde bir deneyim

Fiyatının üstünde bir deneyim

TCL 20 Pro 5G, Sony IMX 582 sensörleri bulunan 48 MP ultra yüksek çözünürlüklü kamerası ile her zaman canlı ve net çekimler üretiyor. Optik Görüntü Sabitleme (OIS) özelliğinin de yer aldığı dörtlü arka kameralarla gündüz veya gece fark etmeden net görüntüler yakalanıyor. Telefonun 118 derecelik süper geniş açılı kamerasıyla birlikte Süper Gece modu sayesinde de geceleri daha iyi fotoğraflar çekilebiliyor. TCL 20 Pro 5G ile 4K video kaydı ve Gyro EIS desteğiyle titremeyen görüntüler oluşturmak da mümkün. TCL 20 Pro 5G, bu özellikleriyle iki kat daha pahalı olan cihazlarla aynı deneyimi sunuyor.

Öğrencilere ve ailelere göre bir tablet

Öğrencilere ve ailelere göre bir tablet

10.1 inç ekrana, sekiz çekirdekli işlemciye ve 8000mAh bataryaya sahip TCL TAB 10S, uzaktan eğitim alan öğrenciler için muhteşem bir cihaz. Cihazdaki çift mikrofon ve hoparlör sistemine ek olarak, kullanıcılar ön kamera sayesinde video aramalarında net bir şekilde görülebiliyor ve duyulabiliyor.

TCL TAB 10S’in ekranı, göz güvenliği için gün ışığında ve düşük ışıklı ortamlarda entegre parlaklık ve ton kontrolü özellikleriyle akıllı göz koruması sunuyor. Mavi ışık ve titreme yaratmayan ekran, çocuk ile arasındaki mesafe 25 santimetrenin altına indiğinde uyarıda bulunuyor.

Ebeveynler ise çocuklarının online dünyada geçirdiği zamanı yönetmelerine yardımcı olacak önemli özelliklerden faydalanabiliyor. TCL TAB 10S’de öğrencilerin ders çalışma ve dinlenme zamanını yönetme seçeneğinin yanı sıra cihazda kullanılan üçüncü parti uygulamaları kontrol etme imkânı sunan özellikler bulunuyor.

Çocukların güvenliği her şeyden önemli

Çocukların güvenliği her şeyden önemli

TCL MOVETIME MT42 Akıllı Çocuk Saati’nde çocuklar dünyayı keşfederken ebeveynlerinin endişelerini ortadan kaldıran hassas konum takibi, geliştirilmiş kamera, daha büyük ekran ve yüzde 40 oranında artırılmış yüksek pil gibi birçok özellik var.

TCL MOVETIME MT42 Akıllı Çocuk Saati’nde, çocukların nerede olduğunu anlık gösteren gerçek zamanlı konum belirleme özelliği yer alıyor ve bu özellik konum geçmişini de kaydediyor. Güvenli bölge coğrafi sınırlaması sayesinde ebeveynlerin belirlediği alanın dışına çıkmaları durumunda cihaz, ebeveynlerin telefonlarına bir uyarı gönderiyor.

Nano SIM kartı takıldığında ise ebeveynlerin çocuklarıyla anında iletişim kurabilmesini sağlayan 4.5G sesli ve video arama ile metin mesajları kullanılabiliyor. Tek dokunuşla çalışan acil durum çağrı düğmesiyle çocuklar, acil durum için belirlenen kişilere herhangi bir gecikme olmadan ulaşabiliyor.

Müzik keyfi için aktif gürültü engelleme

Müzik keyfi için aktif gürültü engelleme

TCL MOVEAUDIO S600’ün altı mikrofonlu Aktif Gürültü Engelleme özelliğiyle telefon aramalarının netliği üst seviyelere çıkıyor. Kulaklık, kullanıcının sesini artırarak ve arka plandaki gürültüyü azaltarak kullanıcının ve karşı tarafın söylenenleri daha iyi duyabilmesini sağlıyor.

Sadece bir dokunuşla Şeffaflık Modu’na geçiş yapmak ve kulaklığı çıkarmadan etraftaki sesi duymak da mümkün oluyor. TCL MOVEAUDIO S600’ün Smart Wear adı verilen akıllı kullanım tespiti sayesinde kullanıcı kulaklığı taktığında müzik otomatik olarak devam ediyor ve çıkardığında da otomatik olarak duruyor. Smart APP kontrolü sayesinde batarya ömrünü gösteren kişiselleştirme imkânı bulunuyor. Ek olarak tuşların kontrolü de kullanıcının tercihine göre değiştirilebiliyor, ANC (Aktif Gürültü Engelleme) ve Şeffaflık modları arasında geçiş yapılabiliyor.

32 saate varan batarya ömrü sunan bu kulaklıklar, tek şarjda 8 saate varan müzik dinleme süresi sunuyor. Bluetooth 5.0 ve Google Fast Pair özelliklerine sahip TCL MOVEAUDIO S600, diğer cihazlarla sorunsuz bir şekilde eşleşiyor ve Google Assistant uyumluluğu ile kullanıcı hareket halindeyken telefonunu kullanmadan istediğini yapabiliyor.

TCL, her geçen gün geliştirdiği ekosistemi ve yüksek teknolojiyi erişilebilir fiyatlarla sunmasıyla kullanıcılarının kalbini kazanmaya devam ediyor. TCL dünyasını yakından keşfetmek ve ürünlerine ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.