Görüş Bildir
Haberler
Son Dönemde Tesettür Modasına Yön Veren 7 Detay

Son Dönemde Tesettür Modasına Yön Veren 7 Detay

ModaMerve
12.07.2017 - 17:31

Moda sektöründe yaşanan her gelişme kadınlar tarafından ilgiile karşılanıyor. Bu yıl tesettür modası bir adım daha öne çıkarak tesettürlü hanımların yüzünü güldürüyor.

Artık tesettür modasının gelişimi sayesinde kadınlar kendi tarzlarını çok kolay bir şekilde yaratabilecekler.

1. Bu sene de şıklıkla aynı ölçüde önemli tek şey; rahatlık!

1. Bu sene de şıklıkla aynı ölçüde önemli tek şey; rahatlık!

Son dönemde moda rahatlığı vurguluyor ve kadınlar kendilerini rahat hissedecek parçalara daha çok yöneliyor. Geçmişten bugünlere gelen ferace ürünü de birçok bayanın ilk tercihi oluyor. Kış ve sonbahar ayları içerisinde ferace modelleri bayanların vazgeçilmez ürünü oluyor. Hem sıcak tutan hem de tarzı yansıtan bu parçaların kalitesi de tartışılamaz. Ferace modelleri ayak bileğine kadar uzanan kesimleri ile bayanlara büyük rahatlık sağlıyor.

2. Alışılmış renk ve detayların dışına çıkmak

2. Alışılmış renk ve detayların dışına çıkmak

Farklı renkler ve detaylar ise modern çizgilerin daha net yansıtılmasını da sağlamaktadır. İki rengin kullanıldığı ferace modelleri farklı seçeneklerle tasarlanıyor.

3. Feracede fermuar ve düğme modası

3. Feracede fermuar ve düğme modası

Fermuar veya düğme ayrıntıları bazı ferace seçeneklerinde önemli bir rol oynuyor. Sade ferace modellerine renk katan bu detaylar günümüzde özellikle genç hanımların ilgisini çekiyor.

4. Alışılmış değil, asimetrik tunikler

4. Alışılmış değil, asimetrik tunikler

Tesettür modasını takip edenler tunik modellerini demerakla beklemektedir. Tunik tesettür modasında çok tercih edildiğinden, seçenekler de her sezon artmaktadır. Bu sezon ise asimetrik kesimli tunikler özellikle büyük fark katmaktadır. Sade ürünlerde dahi kullanılan asimetrik kesimler tunikleri daha modern yapmaktadır.

5. Yazın jile model ve bol tuniklerle gelen rahatlık

5. Yazın jile model ve bol tuniklerle gelen rahatlık

Tuniklerin bol olması ve geniş yelpaze ile sunulması, kadınlar için yaz aylarında büyük bir artıdır. Havaların çok sıcak olmasından dolayı, tuniklerin bol kesimli olması rahatlık sağlamaktadır. Öte yandan hızlı bir şekilde kombin yaratmak isteyenler de bu ürünleri tercih edebilirler. Bu sezon ise kırmızı, açık mavi, krem, sarı ve desenli modeller tuniklerde sıkça yer almaktadır.

6. Tesettür abiyede danteller ve tüller

6. Tesettür abiyede danteller ve tüller

Abiyelerde kullanılan her ayrıntı abiyenin görüşünü ve tarzını etkileyecektir. Danteller ve ufak tüy detayları bu yıl abiye modellerinde sıkça kullanılmakta. Üst tarafı dantelli, etek tarafı ise kabarık olan tesettür abiye modeller düğün ve nişan için oldukça tercih ediliyor.

7. Davetlerde açık renk abiye şıklığı

7. Davetlerde açık renk abiye şıklığı

Daha sakin organizasyonlar için de bolca abiye seçenekleri mevcuttur. Payet, işleme gibi ayrıntılar bu modellere yön vermektedir ve genellikle açık renkler tercih edilmektedir.

Alışverişin tek adresi modamerve.com'da yıl boyu süren kampanyalarımızdan faydalanmak için bizi ziyaret edin.

Tesettür giyim her zaman ülkemizin toplumsal olarak büyük bir kısmının tercih ettiği giyim şeklidir.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Orhan yy

tesettür modası nedir arkadaş? Tesettür bedeni hatların görünmesini engellemek için giyilen kıyafettir. Güzel görünmek için değil. Tesettürü bu şekilde anlay... Devamını Gör

alpkan34

CcC ..SÜPHANALLAH..MAŞALLAH....

Pasif Kullanıcı

Teseddürün modası olmaz. Din tüccarlığı yapmayın şeref yoksunu kimseler!

DoksanDokuzKuruş

tesettür böyle değil'ciler gelmeden:)