Görüş Bildir
Haberler
SMA Hastası Bebeğin Dramı: ‘Götürün Çöpe Atın’

SMA Hastası Bebeğin Dramı: ‘Götürün Çöpe Atın’

SMA hastası olan Göktuğ bebek, annesi tarafından terk edilmişti. Bebeğin dedesinin ‘götürün çöpe atın’ sözleri ise duyanları şok etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Vicdansız dedenin sözleri

Vicdansız dedenin sözleri

Doğuştan SMA Tip 1 hastası olan 20 aylık Göktuğ bebek yaşam savaşı veriyor. İddiaya göre bebeğe SMA teşhisinin konulmasının ardından eşinden ayrılan Bedriye Dere, babasının evine yerleşti. Dere, bu süre zarfında çocuğunu görmeye de gelmedi. Doktorların ısrarla 'çocuğun anneye ihtiyacı var' demesine rağmen Bedriye Dere ve babası Ali Can Dere çocuğu istemediklerini belirtti. 

Son olarak geçtiğimiz aylarda çocuğu annesine götüren çaresiz baba Atakan Altunöz burada aldığı cevap karşısında şok oldu. Göktuğ'un dedesi, 'Biz bu çocuğu istemiyoruz götür çöpe at' dedi. Yaşanan bu anlar ise orada bulunan bir kişi tarafından saniye saniye cep telefonu ile kaydedildi. Aldığı cevap karşısında yıkılan talihsiz adam mecburen çocuğu yeniden evine getirdi.

İşte yaşananlar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
7
1
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Elvan Demir

Boyle bir babanın kızı da ancak böyle anne olur demekki, bir anne olarak keşke o çocuğu bağrıma basabilsem dedim. o kadının da bir daha anne olması yasaklanm... Devamını Gör

Elvan Demir

kesinlikle katılıyorum

yengegeldikmi

Nasıl yaa nasıl? Mantar mı bu çocuk? Ağaç dibinden mi çıktı? Nasıl bu kadar vicdansız ve duyarsız olunabiliyor aklım almıyor. Hadi dede neyse, 3. şahıs der a... Devamını Gör

Sinan Saatçi

Küfür etsem edeceğim küfüre yazık olacak çöpün içinde kalasın çöp adam olasın ihtiyar