Görüş Bildir
Haberler
Siyah Noktalardan Arınmanızı Sağlayacak Fiddy Metodunda Kullanabileceğiniz Metoda Özel Ürünler

etiket Siyah Noktalardan Arınmanızı Sağlayacak Fiddy Metodunda Kullanabileceğiniz Metoda Özel Ürünler

Limonian
29.07.2022 - 10:26

Derinlemesine temizlenmiş bir cilt, kimine göre mümkün kimine göreyse hayal! Bu durum son yılların en popüler uygulaması ile hayal olmaktan çıkıyor desek abartmış olmayız sanırım. Siyah noktalarla vedalaşmak, arınmış bir cilt bariyerine kavuşmak artık çok kolay! Kore kökenli cilt bakım bloggerı Jude Chao tarafından geliştiren Fiddy metod, siyah nokta görünümünden tamamen arınmanıza yardımcı oluyor. Gelin, bu çok etkili metodu yine çok etkili ürünlerle nasıl uygulamanız gerektiğini inceleyelim. 👇

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

Bildiğiniz gibi siyah noktalardan kurtulmak öyle birkaç kozmetik ürünü satın almakla bitmiyor. Başka bir deyişle, doğru ve etkili bir bakım rutini olmadan siyah noktalardan kurtulmak neredeyse imkansız!

Tabii ki de bu durum Kore kökenli cilt bakım bloggerı Jude Chao tarafından geliştirilen Fiddy Metodu yönteminden önceydi. Artık siyah noktalardan kurtulmak Fiddy Metodu ile çok kolay!

Tabii ki de bu durum Kore kökenli cilt bakım bloggerı Jude Chao tarafından geliştirilen Fiddy Metodu yönteminden önceydi. Artık siyah noktalardan kurtulmak Fiddy Metodu ile çok kolay!

Peki, Fiddy Metodu nedir ve nasıl uygulanır biliyor musunuz? Gün boyu gözeneklerinizde biriken yağı, kiri ve fazla kalıntıları temizlemek için neler yapmalısınız?

Fiddy Metodu ile 3 aşamada derinlemesine temizliği hissedebilirsiniz!

Fiddy Metodu ile 3 aşamada derinlemesine temizliği hissedebilirsiniz!

Tüm gün makyajla dolaşmak, gün boyu güneş kremi tazelemek ve kirli havaya maruz kalmak ne yazık ki gözeneklerimizde kalıntıların birikmesine neden oluyor. Yüz yıkama jeli ise bu kalıntıları sadece ama sadece yüzeysel bir şekilde temizleyebiliyor. Yani hayal ettiğiniz derinlemesine temizlik, tek bir temizleme jeli ile mümkün olmuyor. İşte tam bu aşamada Fiddy Metodu devreye giriyor!

Fiddy Metodu nedir?

Fiddy Metodu nedir?

Fiddy Metodu; gözeneklerde biriken kir, makyaj kalıntıları, sebum, bakteri, siyah nokta ve ölü derileri temizleyen eşsiz bir metottur. Genellikle karma ve yağlı cilt tiplerinin başvurduğu bu yöntem, sanılanın aksine tüm cilt tiplerine uygundur. Kore kökenli cilt bakım bloggerı Jude Chao tarafından geliştirilen Fiddy Metodu, cildi yormadan temizlemeye yardımcı olmaktadır. Cilt bariyerinize zarar vermeden derinlemesine temizliğin rahatlığına kavuşmak ve siyah noktalarınızdan arınmak için siz de bu yöntemi Bibimcos ürünleriyle uygulamaya başlayabilirsiniz.

1. Sebum eritme aşaması ile gözeneklerinizde bulunan kalıntıları eritebilirsiniz.

1. Sebum eritme aşaması ile gözeneklerinizde bulunan kalıntıları eritebilirsiniz.

Sebum eritme aşaması Fiddy Metodunun ilk adımıdır. Bu adımda kullanacağınız salisilik asit içerikli bir ürünle, gözeneklerinizde biriken kalıntıları eritmeniz gerekiyor. Bu aşamada BibimCos AHA-BHA Facial Toner ürününü kullanabilir, gözeneklerinizde biriken kalıntıları kolayca çözebilirsiniz. Unutmadan, BibimCos AHA-BHA Facial Toner ürününden maksimum verim alabilmek adına ürünü 20 ila 25 dakika cildinizde bekletmeniz gerekiyor. Bu arada BibimCos AHA-BHA Facial Toner ürününü gözeneklerinizin yoğun olduğu ve siyah noktalarınızın olduğu bölgelere ağırlıklı olarak sürmeniz gerekiyor. Bu aşamada kullanacağınız BibimCos AHA-BHA Facial Toner ile gözeneklerinizin içerisinde biriken yağı ve kiri kolaylıkla cilt bariyerinize çıkarabileceksiniz. 

Not: Fiddy Metodunu uygulamadan önce cildinizi temizlemeniz gerekiyor! 

BibimCos AHA-BHA Facial Toner Özellikleri: 

  • Ciltteki ölü derileri, makyaj kalıntılarını ve kirleri temizlemeye yardımcı olur. 

  • Cildinizin dokusunu pürüzsüzleştirir ve parlatır.

  • Gözenekleri derinlemesine temizleyerek gözenek görünümünü büyük oranda azaltır. 

  • Formülünde yer alan ekstreler sayesinde cildinizi nemlendirir ve ferahlatır. 

  • İçeriğinde bulunan salisilik asit ile; ciltteki sebum salgısını dengeler ve siyah nokta oluşumunu önler. 

2. Sebum temizliği aşamasında kalıntıları cilt bariyerine çıkartabilirsiniz.

2. Sebum temizliği aşamasında kalıntıları cilt bariyerine çıkartabilirsiniz.

Sebum eritme aşamasından sonra sebum temizliği aşamasını uygulamanız gerekiyor. Bu aşamada cilt bariyerinize çıkarttığınız kalıntıları derinlemesine temizleyebileceksiniz. Bunun içinse BibimCos Pore Clearing Clay Mask ürününü, parçalanan sebumu yüzeye çıkarabilmek için bha toniği silmeden uygulamanız gerekiyor. Bu arada ürünü 20 dakika yüzünüzde beklettikten sonra ılık su ile cildinizi kurulamanız gerektiğini unutmamalısınız. Sebum emici özelliği bulunan kil maskesi, gözeneklerde çözünmüş olan yağı ve kiri kolayca emer. İlk adımda toniğin parçaladığı sebumu yüzeye çeker.

 BibimCos Pore Clearing Clay Mask Özellikleri:

  • Ciltteki yağ-nem dengesini sağlar. 

  • Gözenekleri derinlemesine temizler. 

  • Kremsi formu sayesinde cildinizi kurutmadan fazla sebumu düzenler. 

  • İçeriğinde bulunan Centella Asiatica ekstresi ile ciltte oluşabilecek hassasiyeti önlemeye yardımcı olur. 

  • Kaolin; içeriğinde bulunan yüksek oranda potasyum sayesinde cildi besleyerek yenilenme sürecini hızlandırır. 

  • Canlı ve tazelenmiş bir cilt görünümüne ulaşmanızı sağlar.

3. Yağ bazlı temizleyici ile derinlemesine temizliği hissedin!

3. Yağ bazlı temizleyici ile derinlemesine temizliği hissedin!

Fiddy Metodunun son aşamasında yağ bazlı bir temizleyici ile altın dokunuşu gerçekleştirmeniz gerekiyor. Bu aşamada BibimCos Black Head & Deep Pore Cleansing Oil ürününü cildinize masaj yaparak uygulayabilirsiniz. Bu arada uygulama esnasında elinize siyah noktalar gelebilir ve bu iyiye işarettir! Uygulamanın ardından yağ bazlı temizleyiciyi cildinizden arındırıp, günlük bakım rutininize devam etmenizi öneriyoruz. 'Yağ yağı çözer' mantığı ile yağ bazlı temizleyici ile yapılmış olan masaj, gözeneklerin derinindeki yağı ve kiri tamamen temizler. Burada biriken yağı ve kiri dışarı çıkarmış olur. Temizlenmiş gözenekler, giden siyah ve beyaz noktalar sayesinde kaymak gibi bir cilde sahip olabilirsiniz! 

BibimCos Black Head & Deep Pore Cleansing Oil

  • Cildi makyaj kalıntılarından ve kirden derinlemesine temizler. 

  • Siyah nokta oluşumunu engeller ve var olan siyah noktalarla savaşır. 

  • Green Tea; antioksidan ve antiinflamatuar etkilere sahiptir. 

  • Cildi nemlendirir, besler ve sakinleştirir. 

  • İnce kırışıklıklar gibi yaşlanma belirtilerini geciktirir.

Bibimcos ürünleriyle uygulayacağınız Fiddy Metodu sayesinde daha sağlıklı ve temiz bir cilde sahip olabilirsiniz!🥰

Bibimcos ürünleriyle uygulayacağınız Fiddy Metodu sayesinde daha sağlıklı ve temiz bir cilde sahip olabilirsiniz!🥰

Gözeneklerinizi derinlemesine temizlemek adına Bibimcos Fiddy Method Gözenek Temizleme ve Bakım Setini bir arada kullanmayı deneyebilirsiniz. Üstelik set halindeki bu ürün grubu sayesinde, hem cebinizi hem de cildinizi mutlu edebilirsiniz! 🥰