Görüş Bildir
Haberler
Şırnak'ta Asker ve PKK'lılar Arasında Çatışma: Yaralılar Var

Şırnak'ta Asker ve PKK'lılar Arasında Çatışma: Yaralılar Var

Ulaş
28.07.2015 - 17:52
İçeriğin Devamı Aşağıda

Genelkurmay Başkanlığı, Şırnak Uludere sınır bölgesinde özel harekat taburuna PKK'lılar tarafından ateş açıldığını, bunun üzerine yerleri tespit edilen iki adet PKK mevzisinin havadan vurulduğunu duyurdu. Beytüşebbap'taki çatışmada ise yaralanan askerlerin olduğu bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığı, Şırnak’ta PKK’nın Jandarma Özel harekât Taburu’na uzun namlulu silahlarla ateş açtığını ve hedeflerin iki F-16 uçağıyla havadan vurulduğunu açıkladı. 

Genelkurmay’ın internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, saat 13.40 sıralarında Uludere’deki Karaçalı Tepe bölgesinden uzun namlulu silahlarla ateş açıldı.

Saat 15.10’da havalanan iki F-16 tipi uçak, Düğün Dağı'nda iki Doçka mevzii ile bir havan mevziini ve Karaçalı Tepesi’ndeki PKK grubunu havadan vurdu. Açıklamada, “Hedefler tam isabet ile vurulmuş, hasar-zayiat tespiti çalışması devam etmektedir' denildi.

Beytüşşebap'ta çatışma: Yaralılar var

DHA, Şırnak'ın Beytüşebbap ilçe girişinde bulunan ikinci köprü mevkiinde saat 16.30 sıralarında bir grup PKK’lının askeri birliğe ateş açtığını aktardı. Güvenlik güçlerinin karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada bazı askerlerin yaralandığı bildirildi.

Öte yandan TSK, Kuzey Irak'ta PKK hedeflerine gerçekleştirdiği hava harekatının görüntülerini de paylaştı. Videoda PKK militanları tarafından kullanılan bir mağaranın vuruluş anı yer alıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0