Görüş Bildir
Haberler
Sıla Türkoğlu’nun Beğenilerine Göre Tasarlanan Yeni Koleksiyondan Hem Şık Hem Rahat 8 Parça

Sıla Türkoğlu’nun Beğenilerine Göre Tasarlanan Yeni Koleksiyondan Hem Şık Hem Rahat 8 Parça

İstediği gibi yaşamayı sevenlerin tarzı Hummel, yeni koleksiyonu ile kendine hayran bırakıyor. Hummel X Sıla koleksiyonunun eşsiz ve rahat parçaları ile şehrin tadını çıkarmak çok daha eğlenceli! Gelin bu koleksiyondaki tarz parçalara birlikte bakalım...

1. Eccel Tayt

1. Eccel Tayt

Taytlar sadece sporda giyilmiyor. Günlük kullanımda rahatlık arayanların ilk tercihlerinden olan taytlardan biri olan Eccel Tayt spor şık bir tasarım sunuyor. Kenarlarındaki beyaz çizgi detayıyla hareketli bir tasarıma sahip. Vücudu saran dar paça ve slim fit kalıbı ile size çok yakışacağı kesin!

2. Byel Eşofman Altı

2. Byel Eşofman Altı

Pantolonlardan sıkılanların sığındığı eşofman altları rahat oldukları kadar şık parçalar. Byel Eşofman Altı, gri rengiyle her kombine kolayca uyuyor. Pamuklu yapısıyla nefes alan eşofman altı ile ister spor yapın ister şehirde dolaşın!

Şık tasarımı kaliteyle birleştiren eşofmanı almak için tıklayın.

3. Olivia Tenis Eteği

3. Olivia Tenis Eteği

Tenis yapanların forması diyebileceğimiz tenis eteğini, tenis yapmadan da giymeniz mümkün. Beyaz rengi ve pileli yapısı onu kombinlerin vazgeçilmez parçası yapıyor. Olivia Tenis Eteği, bütün bedenlere uyabilen regular fit kalıbı sahip. İçi taytlı yapısı sayesinde tenis oynarken ya da günlük hayatta giydiğinizde size hareket özgürlüğü sağlıyor.

4. Messie Bel Çantası

4. Messie Bel Çantası

Spor tarzı sevenlerin favori çantası olacak Messie Bel Çantası pratik kullanımıyla öne çıkıyor. File kumaş ve logo detayı ile sade tasarımı hareketleniyor. Fermuarlı yapısı ve ayarlanabilir askısı ile kullanımı oldukça rahat. Malzemesi dayanıklı çantayı uzun yıllar kullanmak mümkün.

5. Alles Fermuarlı Crop Sweatshirt

5. Alles Fermuarlı Crop Sweatshirt

Sweatshirtler kışın en çok kullanılan parçalar. Beyaz Alles Sweatshirt soğuk havalarda en çok giydiğiniz kıyafetiniz olacak. Crop kesim sweatshirtün yüksek ve fermuarlı yakası bulunuyor. Önünde logo yazısıyla şık bir tasarıma sahip.

Her şeye uyan sweatshirti almak için buraya tıklayın.

6. Ceres Cropped Tişört

6. Ceres Cropped Tişört

Spor yaparken de şıklığımdan ödün vermem diyorsanız Ceres tişört tam size göre. Şık ve havalı görünmek isteyenlerin mutlaka alması gereken tişört crop tarzında. Dik yakasındaki sarı fermuar detayı çok güzel duruyor. Bej rengindeki tişörtü spor yapmanın dışında günlük hayatta da giymek mümkün.

7. Celessi Spor Sütyeni

7. Celessi Spor Sütyeni

Spor yapanların mutlaka alması gereken sporcu sütyeninin ön tarafında logo baskı detayı var. Antrenmanlarınızda hep yanınızda olacak spor sütyeni vücudunuza tam oturuyor. Göğüs pedi ve ayarlanabilir askıları ile bu sütyen spor şık tasarımları sevenlerin favorisi olacak!

8. Carge Eşofman Altı

8. Carge Eşofman Altı

Sezonun popüler parçalarından biri olan eşofman altı siyah rengiyle her ortama uyuyor. Spor tarzınızı tamamlayacak eşofman altının kullanışlı cepleri var. Üzerinde eşofmana hareket katan logo da bulunan parça regular fit kalıp. Günlük kombinlerin vazgeçilmezi olacak eşofman altının her dolapta olması gerek!

Üstünüzdeki duruşuna hayran kalacağınız eşofman altı için tıklayın.

Sıla Türkoğlu’nun beğenilerine göre tasarlanan yeni koleksiyon şimdi Hummel'da!

Sıla Türkoğlu’nun beğenilerine göre tasarlanan yeni koleksiyon şimdi Hummel'da!

Sıla Türkoğlu’nun beklentilerine göre yaratılan; hem şık, hem iddialı, hem de rahat parçalardan oluşan yeni koleksiyonu keşfetmek için tıkla!