Görüş Bildir
Haberler
Sherlock Üniversitede! Tercih Döneminde Gittiğin Üniversitede Dikkat Etmen Gereken 11 Özellik

Sherlock Üniversitede! Tercih Döneminde Gittiğin Üniversitede Dikkat Etmen Gereken 11 Özellik

Tercih dönemi ile beraber okul ziyaretleri de başladı! Geleceğe umut dolu bir adım atmak için gerekirse 6. hissini kullanmalısın. Bu arada biz de senin için üniversite tercihin sırasında dikkat etmen gereken birkaç özelliği sıraladık... Gelecek senin! 👏

1. Öğrencilerin gelecek hakkında kararlarını daha net ve güvenli bir şekilde almaları için oluşturulmuş departmanların olması.

Geleceğe giderken bir elimizden tutmadılar dememek için bu maddeye çok ama çok dikkat et! 😉

2. Kapısından geçerken hafiften ürperip kendinle gurur duyacağın devasa bir kampüsün olması.

İşletme 2. sınıftan İskender şimdi turnikeden geçiş yapıyor! 😎

3. Üniversitenin havasını iliklerine kadar hissedeceğin, son teknoloji ile donatılmış dersliklere, amfilere ve öğrencinin kullanımına sunulmuş tam teşekküllü laboratuvarlara sahip olması.

Hepimiz lise boyunca amfide ders görmeyi hayal ettik...  Laboratuvar denilince pek gidilen bir yer olarak bilmedik... Devir değişti! Artık üniversitelisin, son teknoloji ile eğitim senin hakkın! 😏🔥

4. Göstermelik değil gerçekten İngilizce eğitimini benimsemiş ve müfredata adapte etmiş olması.

İngilizce mühim öğrenin, öğretin! Dünya vatandaşı olmak için ilk adımı atın. 👊

5. Sadece teknik eğitim değil aynı zamanda uygulamalı eğitimi benimseyen bir üniversite olması.

Bu şekilde hem canın sıkılmayacak hem de alacağın eğitim çok daha işlevsel olacak. 😉

6. Üniversite boyunca hem gezip hem de yurt dışı deneyimini almanı sağlayacak tüm imkanlara ve bağlantılara sahip olması.

Erasmus, Exchange derken hayat üniversiteliye güzel! 😍

7. Kendini Hogwarts'ta hissedebileceğin kitaplar arasında kaybolup, araştırmanın hazzını doyasıya yaşayabileceğin tam donanımlı bir kütüphanesinin olması.

En önemlisi, en güzeli ve tabii ki üniversitenin en mistik yeri. ❤️️

8. Üniversitenin en troll anlarını yaşayabileceğin ama aynı zamanda da rahatça konaklayıp ders çalışabileceğin tam donanımlı yurtlarla anlaşmalarının olması.

Party hard! Ama önce dersler bitecek! 😂

9. Sabah dersine girmeden bir kahve içebileceğin, dilersen bilgisayarla rahat rahat ders çalışabileceğin öğrenci dostu kafelerin bulunması.

Etkinlik alanları, kafeler, restoranlar bir kampüsün kalitesini meydana çıkaran detaylardır, dikkat etmek lazım. Patates ve Nugget ile üniversite bitmez! 😂

10. Teknolojinin tamamen adapte edildiği dersliklerde uygulamalı eğitim vermesi ve tüm öğrencilerine gelecek iş hayatları hakkında tecrübe kazandıracak programlar üretmesi.

Kara tahtalardan son teknoloji akıllı dersliklere!  👌

11. Sadece eğitim hayatına değil seni iş hayatına da hazırlamak için birçok firma ile işbirliği anlaşmalarına imza atması.

Üniversite ✅ Sosyal hayat ✅ Eee iş sahası da tamam... Bekle bizi gelecek!

Üniversite ziyaretlerinde ikileme düşme! Atılım Üniversitesi ile geleceğin için doğru adımı at! Çünkü şimdi Atılım Zamanı!