Görüş Bildir
Haberler
Sezonun Farklı Trendi: Mavi Vurgulu Gözler

Sezonun Farklı Trendi: Mavi Vurgulu Gözler

Makyaj.com
25.11.2015 - 10:27

1.Missoni defilesi

Ünlü moda markası Missoni'nin 2016 İlkbahar-Yaz defilesinde modellerin mavi ve farklı tonlarındaki göz makyajları oldukça dikkat çekiciydi. Bu farklı göz makyajı stilini vurgulamak için ten ve dudak makyajlarında sadece nude tonlar kullanıldı. Hatta modellerin kaşları da pudra ve kapatıcı uygulanarak ''yok kaş'' görünümü elde edildi.

Bu göz makyajı için istediğin mavi tonda bir göz kalemini göz pınarlarından başlayarak gözünün dış kısımlarına kadar uygula. Eyeliner gibi kusursuz olmasına önem vermene gerek yok, hatta ne kadar dağınık o kadar iyi!

2.Diane Von Furstenberg defilesi

Bu seneki Furstenberg defilesi canlı renklere sahne oldu. Tabii ki modellerin makyajları da bundan nasibini aldı! Mavinin her tonunun kullanıldığı bu defilede modellerin yanaklarına açık pembe allık uygulandı. Göz makyajları için ise, göz kapağına açık mavi, ışıltılı bir göz farı uygulandıktan sonra alt kirpik diplerine ve göz kapağının katlanma kısımlarına turkuaz tonda göz farı uygulandı, bolca maskara ile de görünüm tamamlandı.

3.Sonia Rykiel defilesi

Diğer defilelerde olduğu gibi Sonie Rykiel defilesinde de modellerin ten ve dudak makyajları nude tondaydı. Ancak göz makyajları oldukça ışıltılı, mavi tonda dumanlı göz makyajıydı. Sen de aynı görünümü elde etmek için göz kapağına gece mavisi, simli göz farı uygulayıp alt kirpiklerine de, kesik uçlu far fırçası ile aynı farı uygulayabilirsin.

4.Phillip Lim defilesi

Mavi gözlerin varsa, Phillip Lim defilesindeki modellerin görünümünden mutlaka ilham almalısın! İstediğin mavi tonda bir göz kalemini göz pınarından başlayıp, orta kısma kadar, üst kirpik diplerinin dış kısmından gene orta kısma kadar ufak çizgiler çekip, tüm dikkati gözlerine çekebilirsin!

En son makyaj trendlerinden haberdar olmak için Makyaj.com'a tıklamayı unutma!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
41
7
6
4
3
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın