Görüş Bildir
Haberler
Sevgilinin Öpüşme Şekline Göre İlişkini Analiz Ediyoruz!

Sevgilinin Öpüşme Şekline Göre İlişkini Analiz Ediyoruz!

bathsheba
03.12.2019 - 21:00

Başlamadan söyleyelim, dürüst ol lütfen!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hadi başlayalım, sevgilin seni nasıl öpüyor?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Bu öpme tarzı çiftlerin kaşılıklı olarak birbirlerine verdikleri ince bir buse gibidir.

Bu da ilişkide birbirinize ne kadar aşık olduğunuzu ve senin bu ilişkide ne kadar rahat olduğunu gösterir. Eğer sevgilin seni bu şekilde öpüyorsa, aslında biraz da tahrik edip daha fazla yakınlığa ulaşmak istiyor olabilir.

Yanağına kondurulan öpücük ilişkinin doğru yerde olduğunu gösterir.

Aranızdaki çekimi ve en küçük dokunuşların bile sizde yarattığı o hazzı gösterir. Bu arada dikkat etmeniz gereken küçük de bir nokta var. Tamam sizi arada bir yanağınızından öpüyorsa bu söylediklerimiz geçerli ama bu sürekli oluyorsa, sizi bir sevgiliden çok arkadaşı olarak gördüğünü de söyleyebiliriz.

Hemen aklınıza Spider-Man’in o sahnesi gelmesin...

Tabii ki sevgiliniz sizi çatıdan sarkıp öpmüyor ama bu tarz farklı öpüşme şekilleri deniyorsa, durup bir düşünmelisin. Çünkü bu ilişkinizin biraz daha spontane bir hal aldığını ve partnerinin yenilikler denemek istediğini gösterir. Bu yüzden sen de ilişkinize yeni heyecanlar katmayı düşünebilirsin.

Eğer sevgiliniz sizi gelip göz kapağınızın kenarından öpüyorsa buna ‘melek öpücüğü’ deniyor...

Bu aslında samimi bir hareket ve sevgilinin size gösteridiği özeni ve aşkı anlatıyor diyebiliriz. Korkmayın bu ilişki öyle kolay kolay bitmez, çünkü size gerçekten çok ama çok bağlı.

Burada dudaklar birbirine çok kısa bir süre değerler...

Bu öpücük çok basit, masum ve çok romantik olmasa da sizi gördüğünde ya da veda ederken bunu kullanıyor olabilir. Eğer ilişkinin başında iseniz bu bir saniyelik öpücükler aranızdaki kimyayı test etmek için olabilir. Ama zaten uzun süreli bir ilişkiniz varsa, bu durum partnerinizin şu anki ilişkinizden çok memnun olduğunu gösterir.

Bu öpücükte dudaklar birbirine değer ama hemen ayrılmazlar...

Eğer sevgiliniz sizi bu şekilde öpüyorsa, ilişkinizde bazı sorunlar var demektir. Sevgiliniz ağzı kapalı bir şekilde öpüşüyor çünkü sizin yanınızda çok da rahat hissetmiyor. Onun önüne bazı bariyerler koymuşsunuz. Eğer duygularınızdan emin değilseniz, ya da onun emin olmadığını düşünüyorsanız konuşmakta fayda var bizden söylemesi.

İşte bütün öpüşme şekillerinin master’ı: Fransız Öpücüğü.

Bu öpüşme sizin aranızdaki cinsel çekimi, isteği ve romantizmi gösterir. Eğer sevgiliniz Fransız’ı tercih ediyorsa, maceralara açık biri demektir. Yani ondan çekinmenize hiç gerek yok, bütün yenilikleri deneyebilirsiniz. Bu arada, sevgiliniz ile aranızdaki ten uyumu da gayet iyi hiç korkmayın. Sadece uyarmamız gereken bir konu var: Eğer siz daha durağan ilişkilerden hoşlanıyorsanız, yanlış yerdesiniz demektir.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
214
68
64
55
48
37
35
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yaren Ermiş

ya sevgiliniz yok niye burdasın ozaman ;)

hllcbn

niye bozuyon ki şimdi

Orhan Ulusoy

Bu öpücükte dudaklar birbirine değer ama hemen ayrılmazlar... Diyosun..