Görüş Bildir
Haberler
Sevgililer Gününe Özel Test: Nasıl Bir Sevgili Olduğunu Söylüyoruz!

etiket Sevgililer Gününe Özel Test: Nasıl Bir Sevgili Olduğunu Söylüyoruz!

Yung Boş Ada
09.02.2021 - 16:44 Son Güncelleme: 11.02.2021 - 13:30

Sevgililer günü geldi çattı. Eğer bu güne önem veriyorsan, nasıl bir sevgili olduğunu öğrenmenin de vakti geldi demektir!

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim!

2. Şu anda sevgilin var mı?

3. Hayır dediysen de diyelim ki var... Sevgililer günü ya da yıl dönümünüz için bir plan seç hadi!

4. Diyelim ki son anda bu planı iptal etti. Nasıl tepki vereceksin?

5. Zor olacak ama dürüst ol lütfen... Hangisi senin için önce geliyor?

6. Söyle bakalım, ilk görüşte aşka inanır mısın?

7. Bir önceki ilişkinin bitme sebebi ne?

8. Son olarak, aşkı yansıttığına inandığın kırmızı tonunu seç!

Sen pek de iyi bir sevgili sayılmazsın!

Sen pek de iyi bir sevgili sayılmazsın!

Şu an bir sevgilin varsa, hala nasıl yanında duruyor anlayamadık. Pek ilişki insanı gibi durmuyorsun, senin için bir ilişki olsa da olur olmasa da. Dünyanın merkezine kendini koymuşsun, etrafındaki insanların ne yaptığı ile asla ilgilenmiyorsun. Haklısın da aslında, biraz da kendini düşünmek gerekiyor. Ama sen yine de biraz daha ilişkine özen göstermeye bak, çünkü karşındakinin sıkılması an meselesi…

Ah canım, doğru kişiyi bulsan harika bir sevgili olacaksın!

Sevgilin var ya da yok ama senin için doğru kişi henüz hayatına girmemiş. Bunun için üzülme çünkü henüz seni hak edecek birini bulamamışsın. Önceki ilişkilerinde de hep fedakarlık yapan taraf olmuşsun, bu yüzden de seni üzmüşler. Emin ol bir gün karşına sana değer verecek biri çıkacak. Hayatında biri varsa da yanlış kişi dedik diye hemen yabana atma, belki ilişkinizin zamana ihtiyacı vardır.

Sen ortalama bir sevgilisin!

Hem kalbini hem de mantığını dinlediğin için ne çok fazla fedakarlık yapıyorsun, ne de umursamaz bir insansın. Aslında böylesi en güzeli… Tek problemin karşındakine biraz güvenmemen. Biz de sana kendini tamamen bırak demiyoruz ama herkes aynı olacak diye bir şey yok unutma, sadece izin ver emin ol daha mutlu olacaksın.

Sen gözü sevgilisinden başka kimseyi görmeyen birisin!

Valla bu iyi bir şey mi diye sorduğunu duyar gibiyiz. Yerine göre değişir aslında ama dünya sadece onun etrafında dönmüyor bunu unutmaman gerekiyor. Arkadaşlarına ve ailene de zaman ayırmalısın çünkü onlar hep yanındaydı, hep yanında olacaklar. Ama sevgilin açısından baktığımız zaman bu iyi bir şey aslında, senin gibi bir dediğini iki etmeyen bir sevgiliyi başka nerede bulacak?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
235
124
76
53
50
43
36
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
hazal güçlü

Tesste hata var sanırım :)

Egemen Şimşek

siz nerden biliceksiniz yavşaklar

Gizem Yenikler

Ah canım, doğru kişiyi bulsan harika bir sevgili olacaksın! Sevgilin var ya da yok ama senin için doğru kişi henüz hayatına girmemiş. Bunun için üzülme çü... Devamını Gör