Görüş Bildir
Haberler
Sevgililer Günü'nü Peri Masalı Haline Getirmek İstiyorsan Bu Testi Mutlaka Çözmelisin!

Sevgililer Günü'nü Peri Masalı Haline Getirmek İstiyorsan Bu Testi Mutlaka Çözmelisin!

Altınbaş
25.01.2017 - 11:01

Her aşk bir yerde masal sayılır. Fakat gerçekten bir masalın içinde yaşamak birazcık fedakarlık, organizasyon ve sabır ister. Bakalım Sevgililer Günü'nü kendi masalın haline getirmek için senin yapman gereken neymiş?

1. Önce bize biraz ilişkini anlat. Birlikte yapmayı en sevdiğiniz şey nedir?

2. Diyelim ki bir dünya şehrine birlikte seyahat etme hakkı kazandınız. Bu şehir neresi olsun isterdin?

3. Peki ilişkinizi tek bir kelimeyle anlat desek bu kelime hangisi olurdu?

4. Şu renklerden hangisi aşkınızı anlatıyor?

5. Peki sevgilinin hangi davranışı seni daha çok sinir eder?

6. Özel olmayacaksa; onunla nasıl tanıştınız?

7. Ufak tefek tartışmalar her ilişkide olabilecek şeyler. Peki siz ne sıklıkla tartışırsınız?

8. Hazırsan son sorumuz geliyor. Ona nasıl hitap edersin?

Brangelina ayrıldığına göre dünyanın en iyi çifti siz olabilirsiniz!

Sizin birbiriniz için yapamayacağız şey yok, öncelikle bunu diyelim. Ruh eşi kavramı doğruysa, siz birbiriniz için yaratılmışsınız diyebiliriz. 

Bu yüzden sizin için Sevgililer Günü önerisi yazmak çok zor oldu, başta bunu diyelim. Sonunda da bulduk bir şeyler: 

Sevgilini Paris'e götürebilirsin ya da Venedik'e. O kadar vaktim yok diyorsan Ağva da romantik bir tercih olabilir. İlk önce bu soğuk havada ufak bir yürüyüş, ardından da ellerini ısıtma :) 

Sonra, ona alacağın şık ve güzel bir çiçek, tatlı bir iki söz, size özel keman ve çello eşliğinde güzel bir akşam yemeği (Mum ışığı olmazsa olmaz)... 

Aşkınız 2 katına çıkacaktır emin ol. Ve pek tabii, her romantik hikayenin bir de finali olur. 

Final: Altınbaş'tan güzel bir hediye! Ve tercihe bağlı olarak havai fişekler. MUTLU SON... Sizin ilişkinizi filme alsak gişe rekoru kıran romantik bir film olur şüphesiz :)

Siz dünyanın en eğlenceli çiftisiniz!

Siz aşkı seviyor, hayattan aldığınız tadı aşkınız sayesinde her zaman en tepede tutuyorsunuz :)

Bu yüzden sizin için birlikte geçirilmiş her an eğlenceli, her an bambaşka. Ama biz yine de naçizane alternatiflerimizi yazalım dedik.

Sevgilinle birlikte şöyle azcık şehrin gürültüsünden uzaklaşıp doğayla baş başa kalmak iyi gelebilir. Norveç fiyortlarını gidip gezmek muhteşem olurdu. O kadar uzağa gidemeyiz hem biz üşürüz diyorsan Olimpos da güzel bir tercih :)

Erken uyanıp tertemiz havada yapılacak bir kahvaltı sizi mutluluktan bulutların üstüne çıkaracaktır. Hem ne demiş şair ''Kahvaltının mutlulukla bir ilgisi olmalı.'' Elbette var :)

Daha sonrasında ona ellerinle topladığın çiçeklerden yapabilirsin mesela...

Aşkınızı doğadan beslemek doğadaki sonsuzluğu aşkınıza taşıyacaktır ve pek tabii, her romantik hikayenin bir de finali olacaktır.

Final: Altınbaş'tan güzel bir hediye! Ve tercihe bağlı olarak havai fişekler. MUTLU SON... Sizin ilişkinizi filme alsak gişe rekoru kıran bir film romantik komedi olur şüphesiz :)

Klasik ve şık: Herkesin gözü sizin üzerinizde!

İki mükemmeliyetçi aşık, iki gözde insan. Sizin ilişkiniz muhteşemlerin birleşimi. Siz dünyanın en klas çifti olabilirsiniz!

Siz birbirinize gönderilmiş birer hediyesiniz. Size bundan daha büyük bir hediye olamaz. Ama biz yine de elimizden geldiğince size bir program çıkardık.

Sürpriz bir Alpler tatili tam size göre. O kadar vaktiniz yoksa Uludağ da fena bir alternatif sayılmaz. Maksat tatlı bir hava değişikliği :)

Gündüz birazcık kayak yapıp enerjinizi atabilirsiniz. Zirvede içeceğiniz sımsıcak bir kahvenin kalbinize işleyeceğinden emin olabilirsin. Ama çok yormayın kendinizi çünkü akşam romantik bir yemek sizi bekliyor ve birazcık dans...

Tabii ki bunca organizasyon dansla bitmiyor daha vurucu bir finale ihtiyacımız var :)

Final: Altınbaş'tan güzel bir hediye! Ve tercihe bağlı olarak havai fişekler. MUTLU SON... Sizin ilişkinizi filme alsak gişe rekoru kıran bir sanat filmi olur şüphesiz :)

Çılgınlıkta kimse sizinle boy ölçüşemez!

Dünyanın en çılgın çifti olma yolunda ilerliyorsunuz. Bu nasıl bir kafa yapısı, bu nasıl bir enerji. Sizlere yetişmek o kadar zor ki... Yalnızca arkanızdan bakmakla yetiniyor herkes. 

Siz biraz çılgın olduğunuz için plan yapmayı pek sevmiyorsunuz aslında, kafasına esince çekip gidenlerdensiniz. Bu yüzden biz de size kafasına esince çekip gitmelik alternatifler sunduk :)

Birlikte çıkılacak bir Likya Yolu ya da Salda Gölü'nde kamp  tam size göre. Normal bir çift olsa birazcık üşüyebilirdi fakat sizin kanınız deli aktığı için hissetmeyeceksiniz bile.

Gündüz birazcık doğa gezintisi, birtakım yaramazlıklar derken akşam olacak ve o ateş yakılacak. Etrafında da ikiniz. Biraz da müzik varsa. İşte siz o an bütün dünyanın sahibisiniz :)

Geldik gecenin finaline...

Final: Altınbaş'tan güzel bir hediye! Ve tercihe bağlı olarak havai fişekler. MUTLU SON... Sizin ilişkinizi filme alsak gişe rekoru kıran bir aksiyon filmi olur şüphesiz :)

Siz birbirinizin en iyi arkadaşısınız!

İşte çiftlerin en güzeli, en tatlısı. Siz birbirinizin en iyi arkadaşısınız. Her şeyi paylaşır, her şeyi birlikte planlarsınız siz. Hatta şu sonucu bile çok büyük ihtimalle birlikte okuyorsunuz :) 

O zaman sıkı durun...

Size ilk önerimiz Venedik Karnavalı. Gidip dilediğiniz gibi eğlenebilirsiniz üstelik aşkın şehri Venedik'te. Uzak gelir diyorsanız o gün geldiğinde çıkın birlikte takılmaktan en çok keyif aldığınız yere gidin. Çünkü mutluluk bazen oldukça yakınımızdadır ve siz birlikteyseniz nerede olduğunuz pek de önemi yoktur :)

Gün boyunca kilo alırım derdi olmadan en sevdiğiniz şeyleri yiyin ve birbirinize doyasıya sarılın. Fakat saati kontrol etmeyi unutmayın çünkü gecenin sonunda ilk tanıştığınız yerde olmanız gerek. Çünkü gecenin finali orada olacak :)

Final: Altınbaş'tan güzel bir hediye! Ve tercihe bağlı olarak havai fişekler. MUTLU SON... Sizin ilişkinizi diziye uyarlasak alsak Friends bile gölgede kalırdı şüphesiz :)

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
SosyoPsikoloji

Testi çözdüm, linkini sevgilime attım. O da çözdü. Sonuçları kıyasladık. Trip atıyor seninki niye farklı çıktı diye.

Setenay Çelik

Ahahaha abi en azından seninki çözmüşte atıyor benimkisi ''bunları mı çözüyosun öff'' tavırlarına giriyor direk :D

Çikolatalı pasta

İliskim yok sorulara en kotu cevaplari verdim bu yuzden brangelina ayrildigina gore dunyanin en iyi cifti olabilirsiniz cikti :D

Pasif Kullanıcı

Brangelina ayrıldığına göre dünyanın en iyi çifti siz olabilirsiniz! diyor :D Gisoooo :)