Görüş Bildir
Haberler
Sonu Sürprizli Sana Özel Liste: Aşk Hayatını Madde Madde Analiz Ediyoruz!

Sonu Sürprizli Sana Özel Liste: Aşk Hayatını Madde Madde Analiz Ediyoruz!

TV+
14.02.2018 - 13:52

Eğer hazırsan aşk hayatını madde madde analiz edeceğiz! Buraya kadar geldiğine göre bizce hazırsın, haydi o zaman teste!

1. Haydi başlayalım: Öncelikle bekarlık zamanlarını merak ediyoruz, sence bekarlık hangi mevsime benzer?

2. Filmlere dizilere konu olan derin bir aşktan bahsedeceğiz şimdi: Sence platonik aşkın rengi nedir?

3. O senden, sen de ondan hoşlanıyorsunuz. Durum bu, peki bu durum hangi tatlıya benziyor?

4. İlişki başladı, ki bu süper... Peki, ilişkinin ilk günlerini bir dünya şehrine benzetecek olsan, bu neresi olurdu?

5. Şu cümleyi tamamlamanı istiyoruz: Kıskançlık...

6. Genel bir soru geliyor, hazır ol! Aşk'ı bir GIF ile anlatacak olsan, bu ne olurdu?

7. Son olarak: Sence ayrılık hangi hava durumuna benzer?

8. Her şeyden önce şunu söylememiz lazım ki {X} tam bir ciddi ilişki insanıdır! Gereksiz vakit kayıplarıyla işi yoktur yani.

9. Her şeyden önce şunu söylememiz lazım ki söz konusu aşk ise {X} hiçbir şeyden korkmaz! Ne yaşıyorsa da asla saklamaz!

s694.photobucket.com

10. Her şeyden önce şunu söylemeliyiz ki {X} aşk konusunda biraz kararsızdır. Aklına nasıl eserse öyle davranır, ne zaman aşık ne zaman değil bilemezsiniz!

11. Her şeyden önce şunu söylememiz lazım ki {X, in} aşk hayatı hakkında ağzından asla bir şey duyamazsınız! O ne yaşıyorsa kendine saklamayı tercih eder.

12. Fakat aşk konusunda çok çabuk karamsarlığa kapılabilir, en küçük şeyi bile çok olumsuz algılar.

13. Duygularını asla dışarı vurmaz ama. O kendi ağzıyla söylemeden asla ne hissettiğini bilemezsiniz!

14. Aşkın her haline aşıktır o! Tam bir tutku insanıdır yani.

15. Aşka dair umutları asla tükenmez! Onun için her bitiş yeni bir başlangıcın habercisidir.

16. Ayrıca onun aşkta eğlenmesi şarttır. Zaten sizi bol bol güldürür, mizahı iyidir iyi :)

17. Ayrıca o, aşkta tam bir gerçekçidir. Ona dram yaratmayın yeter; acısını göğüsler, tatlısını da yaşamayı bilir.

18. Ayrıca o, aşkta tam bir çocuktur. Masumdur, öyle dolambaçlı işlere de kafası pek çalışmaz. Lütfen üzmeyin {X, i}

19. Ayrıca o aşkta duygularını uçlarda yaşar. Kafasının içindekilerini anlayabilmek için, kendinizi çıldırasıya paraladığınız günler olabilir: Uyarıyoruz!

20. Yine de aşkta kafasının karışık olduğunu söyleyelim. Fazla zorlamayın onu!..

21. Yine de romantizm konusunda sınır tanımayan birisi olduğunu eklemezsek olmaz... Size "ben daha önce aşık olmamışım yaa" dedirtebilir.

22. Ama aşkta kafası öyle bir rahattır, öyle bir rahattır ki, anlatmaya kelimeler kifayetsiz kalır. Huzur be!..

23. Ama şunu da eklemeden etmeyelim: Onunlayken dünyanın zirvesindesin demektir. Güç verir, düştüğün zaman kaldırır. Yani onunlayken her şey doğru gelir.

24. Kısa ve net: KISKANÇTIR!

25. Kıskançlığı çok kararındadır. Severse kıskanır tabii, ama abartmaya ne gerek var canım?

26. Kıskançlıkla uzaktan yakından alakası yoktur. Kıskanmaz, kıskananı da sevmez. Üç günlük dünyada, bunlara kafayı takmaya ne gerek var değil mi canım?! :))

27. Kıskançlık konusunda da kafası çok karışıktır. Bazen kıskanmayacağı yerde çok kıskanır, bazen de tam tersi. Aşk, onun dengeleriyle oynar...

28. Onun aşk tanımına gelelim: Aşk, onun için emektir.

29. Onun aşk tanımına gelelim: Aşk, onun için acı çekmek demektir.

30. Onun aşk tanımına gelelim: Aşk, onun için rahatlık ve huzur demektir. Çok cool'dur.

31. Onun aşk tanımına gelelim: Aşk, onun için mantıksız bir şeydir. Ama kafasını kullandığında tüm problemleri çözebilir; analitiktir çünkü...

32. Son olarak, {X} aşık olduğu zaman tam bir savaşçıya dönüşür! Onun aşık halini en iyi anlatan film de kesinlikle Mr. and Mrs. Smith'tir (Bay ve Bayan Smith)!

TV+’ın sana muhteşem bir sürprizi var! Sevdiğine Mr. And Smith (Bay ve Bayan Smith) ve daha pek çok filmin yer aldığı bir aylık ücretsiz Sevgililer Günü TV+ Film Paketi üyeliği hediye etmeye ne dersin?

33. Son olarak, {X} aşık olduğu zaman inanılmaz masum ve utangaç birine dönüşür! Tıpkı Amelie gibi sessiz aşık olur, inanılmaz saf bir aşkla bağlanır sevgilisine! İşte bu yüzden onun aşık halini en iyi anlatan film Amelie'dir!

TV+’ın sana muhteşem bir sürprizi var! Sevdiğine Amelie ve daha pek çok filmin yer aldığı bir aylık ücretsiz Sevgililer Günü TV+ Film Paketi üyeliği hediye etmeye ne dersin?

34. Son olarak, {X} aşık olduğu zaman bambaşka birine dönüşür. Sevdiğinden başkasını görmez gözü, aşkı karşılıksız olsa bile yine de sevdiğinin mutluluğu için uğraşır. Onun aşık halini en iyi anlatan film Once'dır (Bir Zamanlar) bu yüzden!

TV+’ın sana muhteşem bir sürprizi var! Sevdiğine Once (Bir Zamanlar) ve daha pek çok filmin yer aldığı bir aylık ücretsiz Sevgililer Günü TV+ Film Paketi üyeliği hediye etmeye ne dersin?

35. Son olarak, {X} aşık olduğunda inanılmaz fedakar bir insana dönüşür. Tıpkı Vianne gibi içinden yardımsever bir melek çıkar: Sevdiği için her şeyi yapar, her anında yanında olur! Onun aşık halini en iyi anlatan film Chocolat'tır (Çikolata) yani!

TV+’ın sana muhteşem bir sürprizi var! Sevdiğine Chocolat (Çikolata) ve daha pek çok filmin yer aldığı bir aylık ücretsiz Sevgililer Günü TV+ Film Paketi üyeliği hediye etmeye ne dersin?

36. Son olarak, {X} aşık olduğu zaman aşkı uğruna her şeyi karşısına almaya hazır olur! Onun için aşk her şeyden önce gelir! Onun aşık halini en iyi anlatan film de Dirty Dancing'dir (İlk Aşk, İlk Dans) bu yüzden!

TV+’ın sana muhteşem bir sürprizi var! Sevdiğine Dirty Dancing (İlk Aşk, İlk Dans) ve daha pek çok filmin yer aldığı bir aylık ücretsiz Sevgililer Günü TV+ Film Paketi üyeliği hediye etmeye ne dersin?