Görüş Bildir
Haberler
Sevgililer Günü İçin Hem Yalnızların Hem Sevgililerin Yapabileceği 8 Plan

Sevgililer Günü İçin Hem Yalnızların Hem Sevgililerin Yapabileceği 8 Plan

Bu aktivitelerin keyfi sevgiliyle beraberken de çıkar, yalnızken de!

1. Uzun, keyifli bir kahvaltı

Güne daha harika bir başlangıç olabilir mi? Sevgiliniz olsun olmasın güzel bir kahvaltının herkese vereceği bir keyif vardır.

2. Sevilen filmi tekrar izlemek

O gün birlikte favori filmlerini seyrederek günü geçiren çiftler de olacak, kendi başına favori filmini izleyenler de. Sinema aşkıyla geçirilebilecek bir gün!

3. Akşam şık bir restoranda yemek yemek

O gün yalnız başınıza kendinizi ödüllendirebilirsiniz, sevgili olanlara zaten değinmiyoruz onlar da baş başa mutlu bir şekilde romantik yemeklerinin tadını çıkaracaklardır.

4. Veya mükellef bir akşam yemeği hazırlamak

İlla dışarıda yenecek diye bir durum yok, tercih meselesi. İsterseniz çift olarak kendinize harika bir sofra hazırlayın isterseniz tek başınıza kendinize ziyafet verin.

5. Sabaha kadar sürecek oyun gecesi

Sevgilinizle beraber oynayabileceğiniz gibi tek başınıza da artık single player mı olur, multiplayer mı olur, oyun keyfinin o kısmı size kalmış.

6. Yeni başlanan dizilere binge-watching yapmak

Yeni başlanan dediysek bunu izlediğiniz diziler için de yapabilirsiniz tabii. Arka arkaya bölümler, sezonlar izlemek hem çiftler için hem yalnızlar için harika bir aktivite.

7. Şehrin ışıkları altında yürüyüş

Şehrin en güzel yerlerini adımlarla arşınlamak o günün en güzel anlarından birisi olabilir belki de. Yalnızlar için müzik de eşlikçi olabilir hem! Spor için değil de hayata karışmak ve şehri hissetmek adına bir yürüyüş bu. Hem spor için önerimiz bir sonraki maddede.

8. Spora başlamak!

8. Spora başlamak!

Çiftlerin sağlıklı bir sürece adım atarken birbirlerini destekleyebilecek olmaları elbette bir avantaj ama spora başlamak için çift olmaya gerek yok, spor aşkı olsun yeter!

Bu kampanya spor aşkı olan herkese! 1-14 Şubat arası %50’ye varan indirime ek peşin fiyatına taksit fırsatı Sports International’da!