Görüş Bildir
Haberler
Ses ve Oyunculuğun En Güzel Karışımlarından; Ariana Grande ve Taklitleri

Ses ve Oyunculuğun En Güzel Karışımlarından; Ariana Grande ve Taklitleri

25 yaşında olan Ariana Grande 9 yaşında tiyatro oyunlarında sahne almaya başlarken profesyonel oyunculuğa, 15 yaşında Amerika'nın en ünlü tiyatro ve müzikal sahnesi olan Broadway'de adım attı. Sonra Nickelodeon dizisi olan Victorious' da duygusal, tatlı ve birazcık saf olan 'Cat Valentine' karakterini canlandırdı. 4 sezon süren bu dizinin ardından Sam & Cat dizisinde oyunculuğuna devam etti. Screan Queens korku dizisinde yer alan Ariana Grande toplamda 30 çalışmada yer aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ariana Grande Cat Valentine karakteriyle

Ariana Grande sesini, ilk olarak 2001 yılında bir müsabakada ulusal marş söylerken duymuştuk. Yıllar sonra Katy Perry yardımını da alan Ariana, 2013 yılında ilk albümü 'Daydreamin' ile çıkış yaptı. Daha sonra 'My Everything' adında ikinci albümle devam ederken son albümü 'Dangerous Woman' oldu. Albümün çıkış parçası olan 'Focus' ile dikkatleri tekrar üzerine alan Ariana Grande, 2 Grammy adaylığı yaşarken; 2 Amerikan Müzik ödülü, 2 MTV Avrupa Müzik ödülü ve bir MTV video müzik ödülü aldı.

Ariana Grande 2001 ve 2014 yıllarında ulusal marşı okuyor

The Late Late Show Sunucusu James Corden ile Amerika' da çok ses getiren carpool karaoke şovlarına Ariana' da eklenmişti. Yapımcı, yönetmen Seth MacFarlane ile birlikte otomobil yolculuğu yaparken güzel bir şovun parçası olmuştu.

Taklit yeteneğiyle büyüleyen Ariana Grande hem ses hem de görüntü olarak çok benzer performanslar sergiliyor. Bu yeteneği, Jennifer Lawrence taklidiyle hafızalarımıza kazınmıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Whitney Houston taklidiyle başlayan Ariana Grande, sonrasında Britney Spears taklidiyle güldürüyor. Rihanna için ise bir hayli çalıştığı belliyken Shakira ile görsel şölene dönüyor. Ve sonunda bir efsane ile veda ediyor: Celine Dion taklidiyle.

Christina Aguilera, "The Wheels On The Bus" şarkısını birebir taklit ettiğini farketmiştik.

Ariana Grande snapchat de 'dog face' efektini çok fazla kullandığı için çoğu zaman dalga geçiliyordu. Ama Jimmy Kimmel programına konuk olduğunda kendisiyle dalga geçtiği güzel bir bölüm canlandırmıştı.

Ses, oyunculuk ve bunların birleşiminde güzel bir şov olan Ariana Grande, aylar öncesinde dünya turnesinin Manchester konserinde, terör saldırısı yaşamış ve sonrasında psikolojik çöküntü yaşamıştı. Manchester konserinde hayatına kaybedenlerin yakınlarına, destek için birçok çalışmada yer alan ünlü şarkıcı, hayat enerjisi ve bakış açısıyla beğenileri üzerinde topluyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın