Görüş Bildir
Haberler
Serpil Çakmaklı: Yaşlı Değilim, Yeni Döneme de Ayak Uydururum...

Serpil Çakmaklı: Yaşlı Değilim, Yeni Döneme de Ayak Uydururum...

Nihat Doğan ile bir dönem tutkulu bir aşk yaşadığı ve ünlü türkücüden çocuk aldırdığı iddialarıyla gündeme gelen Serpil Çakmaklı ortaya çıktı. Oyuncu Serpil Çakmaklı (59), önceki gün City’s Nişantaşı’nda objektiflere poz verdi. Çakmaklı, Covid-19 nedeniyle hep tedbirli olduğunu belirterek, maskesini çıkarmadığını söyledi. Değişimiyle dikkat çeken Serpil Çakmaklı ekrana döneceğinin müjdesini verirken yaşlı olmadığını da söyledi. İşte merak edilen detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Flash TV'de ekrana gelen Al Sana Haber programında bir süre önce Seyhan Soylu, 'Serpil Çakmaklı, Nihat Doğan'dan hamile kalıp, çocuk aldırdı' iddiasında bulunmuştu. Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden olan Serpil Çakmaklı bu konu gündeme gelince sessizliğini korudu ama herkes ünlü oyuncunun son halini ve neler yaptığını merak etti.

Yeniden ekranlara döneceğini söyleyen Serpil Çakmaklı, 'Projeler var, yeniden ekranlarda olmak istiyorum. Yeni döneme de ayak uydururum. Ayrıca yaşlı da değilim' dedi.

Geçtiğimiz ay vefat eden usta sanatçı Fatma Girik’in mükemmel bir oyuncu olduğunu da belirten Serpil Çakmaklı, ‘Yılanlar Öcü filminde Fatma abla tarafıydık. Set arası ya da set bittiğinde hep onunla toplanırdık. Kadir İnanır tarafı da ayrıydı. Çok güzel güzel günlerdi' dedi.

Serpil Çakmaklı Kimdir?

Serpil Çakmaklı Kimdir?

1962 doğumlu olan Yeşilçam'ın popüler simalarından Serpil Çakmaklı, Eskişehir’de dünyaya gelmiştir. Sinemadan önce mankenlik yapan isim 1980'li yılların başında TRT televizyonunda yayınlanan Alçaktan Uçan Güvercin adlı mini dizi filmle şöhret yoluna girmiştir. Pek çok sinema filminde rol alan isim ilki 16 yaşında olmak üzere üç evlilik yapmıştır.

1980'li yıllarda ekrana gelen cesur sahneler ile adından söz ettiren ismi Serpil Çakmaklı oyunculuğa başladığında Mert Çakmaklı ile evliydi. Çiftin evliliği çok kısa sürdü ve daha sonra ayrıldılar.Fakat ayrılığa rağmen güzel yıldız 'Çakmaklı' soyadını kullanmaya devam etti.

Filmlerde rol almasının sonrasında şarkıcılık da yaptı. Serpil Çakmaklı; oyuncu - model - cast - organizasyon - menajerlik - prodüksiyon hizmetlerini kapsayan geniş yelpazeli bir şirket kurdu.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?