Görüş Bildir
Haberler
Serenay Sarıkaya Umut Evirgen'le İlgili Aşk İddialarına Yanıt Verdi!

Serenay Sarıkaya Umut Evirgen'le İlgili Aşk İddialarına Yanıt Verdi!

Müge Kakşi
11.09.2021 - 23:25

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya kişisel hayatıyla ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Sarıkaya en son ünlü komedyen Cem Yılmaz ile olan ilişkisini sonlandırmıştı. Sarıkaya'nın şimdi ise işletmeci Umut Evirgen ile aşk yaşadığı yönünde iddialar ortaya atılırken Sarıkaya iddialara yanıt verdi. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Cem Yılmaz ile ilişkisinin ardından adı işletmeci Umut Ecirgen ile anılan güzel oyuncu Serenay Sarıkaya aşk iddilarına yanıt verdi. Önceki akşam Etiler'de görüntülenen oyuncu gazetecilerin ilişki sorularına karşılık 'Böyle şeylerle uğraşmaktan, bu haberlerden sıkıldım' dedi. Detaylar haberimizde...

SERENAY SARIKAYA'DAN AŞK İDDİALARINA YANIT

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Serenay Sarıkaya, önceki akşam Etiler'de görüntülendi. Bir dönem Tuba Büyüküstün ve Melisa Şenolsun'la aşk yaşayan işletmeci Umut Evirgen ile birlikte olduğu iddia edilen Sarıkaya, gazetecilerin, 'Hayırlı olsun diyelim mi?' sorusu karşısında konuyla ilgili açıklama yaptı.

'Yok arkadaşlar, öyle bir şey demeyelim. Sizin de dediğiniz gibi; bunlar iddia... Böyle şeylerle uğraşmaktan, bu haberlerden sıkıldım' şeklinde konuşan oyuncu, söylentilerin asılsız olduğunu dile getirdi.

'Aşk' sorularını geçiştiren Serenay Sarıkaya, 'Yeni işlerim başlıyor, o yüzden çok heyecanlıyım.' diye konuştu.

İki ay önce kalbinin boş olduğunu ifade eden oyuncu, 'İlişkilerinde romantik ve duygusal mısın, yoksa aklın yönetimde midir?' sorusuna yanıt vermişti. Sarıkaya, 'Fazlasıyla duygusalım maalesef. Hiç öyle plancı programcı değilim.' ifadelerini kullanmıştı.

'O anda içimden nasıl geliyorsa öyle davranıyorum.' diyen oyuncu, 'Hayatıma birisinin girmesine hazır değilim.' şeklinde konuşmuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın