Görüş Bildir
Haberler
Senin Yıldızın Ne Kadar Yüksek?

etiket Senin Yıldızın Ne Kadar Yüksek?

Yıldızlar geleceği belirleme konusunda en çok yardım alınan auralardır. Çakra olarak bilinen bazı güçler yıldızlar etrafında toplanır, bu sayede yıldızınız yükselir ve her alanda başarı kapınız sonuna kadar açılır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini söyle bakalım :)

2. İlk olarak, baş ağrın ne durumda? Sık sık ağrıyor mu?

3. Peki gün içerisinde belli bir uyku saatin var mı?

4. Şu hayatta ne kadar şanslı olduğunu sorsak kaç puan verirsin?

5. Peki arkadaş ortamında konuşan mı yoksa dinleyen mi olursun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Diyelim ki, yolda yürürken hiç beklemediğin bir anda eski sevgilini başkasıyla görüyorsun. O an ne yaparsın?

7. Peki söyle bakalım, sen de sürekli hastalananlardan mısın?

8. "Evlilik" deyince aklından ne geçiriyorsun?

9. Ve son olarak, söyle bakalım nazara inanır mısın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Yıldızın çok düşük!

Yıldızın çok düşük!

Senin yıldızın o kadar düşük ki sana birisi iltifat etsin hemen nazar değiyor. Hemen ardından mutlaka başına bir şey geliyor. O yüzden insanların sana güzel bir şey söylemelerinden çok korkuyorsun. Çünkü yıldızın o kadar düşük ki söylenilen her şeyden çok çabuk etkileniyorsun. Genelde başına gelen olaylardan dolayı sürekli şikayet edersin. Sürekli kendi kendine söylenir durursun. Yaşanılan her olumsuzluğu kendine bağlarsın. Sürekli depresyonik bir hal içerisindesin. Hatta o yüzden gün içerisinde başın sürekli ağrır. Kendine olur olmadık dertler edinirsin. Sürekli düşündüğünden dolayı da uykusuzluk problemin çok fazladır. Özellikle geceleri uyuyamazsın. Bunun sebebi aklında sürekli bir şeyler olmasından kaynaklanıyor. Mesela geleceğe yönelik sürekli bir kaygı içerisindesin. Şimdi diyeceksin ki bu diğer insanlarda da var. Ama tüm bu olaylar aslında yıldızının düşük olmasından kaynaklanıyor. Her insanda olabilir. Ama senin durumun diğer insanlara nazaran daha fazla. O yüzden artık yıldızını yükseltmek için bir şeyler yapmalısın. Bizden söylemesi :)

Senin yıldızın ne çok düşük ne de yüksek!

Senin yıldızın ne çok düşük ne de yüksek!

Senin yıldızın orta düzeyde diyebiliriz. Gerçekten hayatı olduğu gibi yaşayan, hiçbir şeyi kafaya takmayan, olursa olur, olmazsa da olmaz diyen bir insansın. Hiçbir şey için ekstra bir tepki vermezsin. İnsanların nazarı sana çok fazla değmez. Ama bazı anlar gezegendeki yıldızlarının azalmasından dolayı etraftan etkileniyorsun. Bunu da kafaya çok takmıyorsun. Bu da hayatın bir cilvesi deyip gülüp geçiyorsun. Ara ara başın ağrıyor. Çünkü bazen çok sıkılıyorsun. Bu da senin ruh halini zaman zaman değiştiriyor. Ama dediğimiz gibi genel anlamda gezegenindeki yıldızlar hep seninle. Ve seni çoğu tehlikelerden koruyorlar.

Senin yıldızın çok yüksek!

Senin yıldızın çok yüksek!

Senin yıldızın çok ama çok yüksek! Yaptığın her işin altından çok güzel bir şekilde kalkıyorsun. Etrafındaki insanlar senin bu ışığını fark edip hayretle izliyorlar. Sen bunu çok anlamasan da etrafındaki insanların hepsi senin bu başarılarının nasıl olduğunu anlamaya çalışıyorlar. Çünkü etrafa saçtığın enerji, kendine olan güvenin ve başarıların merakla takip ediliyor. Ve sen bu insanların kem gözlülüğünden hiç ama hiç etkilenmiyorsun. Bunun sebebi de yıldızının yüksekliğinden kaynaklanıyor. Seni koruyan, etrafını saran yıldızlar bunu engelliyor. Tam tersi, her seferinde daha da ışık saçıyorlar. Mesela çok şanslı olduğunu düşünüyorsun. Ve genelde çok şanslı bir insan olduğunu söylerler. Başına sürekli iyi şeyler gelir. Ve bahtsızlık durumun çok nadirdir. Gelecek kaygıların çok yoktur. Zaten sürekli başarılı olduğun için kendine olan güvenin de çok yüksek. O yüzden yıldızın çok ama çok yüksek!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
809
385
199
128
101
100
99
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Eren

ee napalım yıldızımızı yükseltmek için? bunu da yazsaydın.

özlem çiloğlu

Senin yıldızın o kadar düşük ki sana birisi iltifat etsin hemen nazar değiyor. Hemen ardından mutlaka başına bir şey geliyor. O yüzden insanların sana güzel ... Devamını Gör

turkuazman

o yıldız nasıl yükselecek?

Aylin Kayhan

Yıldızım çok düşük