Görüş Bildir
Haberler
Senin Tarzına En Uygun Mutfağı Söylüyoruz!

Senin Tarzına En Uygun Mutfağı Söylüyoruz!

Dekorasyon tarzına uygun bir mutfak bulamadın mı? Bu test senin için hazırlandı.

Hemen çöz ve sonucu gör.

Hadi başlayalım. Mutfakta ne kadar vakit geçiriyorsun?

Mutfağında mutlaka bulunması gereken bir özellik söyler misin bize?

Dekorasyon tarzını tek kelimeyle özetleyecek olsan ne derdin?

Yemek yaparken sık sık tezgaha yağ sıçratıp yangın tehlikesi yaşar mısın?

Mutfak tezgahı demişken. Anlat biraz bize ne durumda tezgahın?

Peki tüm bu yemek olayının en sevmediğin aşaması hangisi?

Son olarak bu mutfağın da içinde olacağı bir ev seçer misin?

İşte senin mutfağın 👇

İşte senin mutfağın 👇

Sen ferahlık seviyorsun. Bu yüzden senin mutfağın ada mutfak olmalı. Rahat rahat yemek hazırlayabilmeli, mutfağında özgürce dolaşabilmelisin. Hatta misafirlerini bile ağırlamak istersin mutfağında. Mutfak tezgahın ise mutlaka porselen olmalı. Yanmaz, çizilmez, leke tutmaz yeni nesil Lamar Porselen mutfak tezgahı modelleri için SRA Stone Gallery seni bekliyor.

İşte senin mutfağın 👇

İşte senin mutfağın 👇

Sen sadelik sevenlerdensin. Bu yüzden mutfağın sade döşenmiş, aradığın her şeyi rahatça bulabileceğin bir dizayna sahip olmalı. Ruhundaki sadelik mutfağının her yerinden belli olurken mutfak tezgahın ise mutlaka porselen olmalı. Yanmaz, çizilmez, leke tutmaz yeni nesil Lamar Porselen mutfak tezgahı modelleri için SRA Stone Gallery seni bekliyor.

İşte senin mutfağın 👇

İşte senin mutfağın 👇

Senin için en önemli şey şıklık. Benliğini saran tüm o şıklık mutfağından da belli olmalı. Mutfağında ağırladığın herkes senin şıklığını ve zarafetini hissedebilmeli. Mutfak tezgahın ise mutlaka porselen olmalı. Yanmaz, çizilmez, leke tutmaz yeni nesil Lamar Porselen mutfak tezgahı modelleri için SRA Stone Gallery seni bekliyor.

İşte senin mutfağın 👇

İşte senin mutfağın 👇

Sen gerçek bir minimalistsin. Hayatta ne daha az şeye sahip olmanın verdiği rahatlığı ve huzuru biliyorsun. Bu durum mutfağına da yansımalı ve olabildiğince az detayın olduğu bir mutfağın olmalı. Mutfak tezgahın ise mutlaka porselen olmalı. Yanmaz, çizilmez, leke tutmaz yeni nesil Lamar Porselen mutfak tezgahı modelleri için SRA Stone Gallery seni bekliyor.