Görüş Bildir
Haberler
Senin Ruhun Amerika'nın Hangi Şehrine Ait?

Senin Ruhun Amerika'nın Hangi Şehrine Ait?

Amerika; rüyalar ülkesi... Acaba senin rüyan hangi Amerikan şehrinde gerçekleşiyor. Öğrenmek için haydi teste!

1. Senin şehrinin en önemli özelliği hangisi olmalı?

2. Amerika'da revaçta olan sporlardan hangisini izlemeyi ya da oynamayı daha çok seviyorsun?

3. Çoğu kişiye göre yemek yaparken müzik dinlemenin zevki bir ayrıdır! Peki söyle bakalım, sen yemek yaparken ne tarz müzikler dinlemeyi seversin?

4. Amerika rap müziğin doğduğu ve geliştiği yer. Peki hangi Amerikan rapçinin sende yeri ayrıdır?

5. Rap demişken, yeni nesil rapçilerden hangisi favorin diye sorsak sana?

6. Peki Amerika'da bolca tüketilen bu lezzetlerden hangisi favorin?

7. Ya Amerikan dizileri? Son zamanların popüler dizilerden birini seçmeni istesek senden?

8. Son olarak: Amerika denilince aklına ilk gelen şey ne oluyor senin?

Meleklerin şehri: Los Angeles!

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla sen tam bir Los Angeles insanısın! Ruhunun oraya ait olduğuna kalıbımızı basarız, çünkü sen özgür ruhlusun! Neşelisin de, enerjin, içindeki o gençlik asla tükenmek bilmiyor! İşte tam da bu yüzden buram buram gençlik, enerji ve özgürlük kokan Los Angeles senin ruhunun şehri! Şimdi orada olmak vardı değil mi? Ee bu çok da zor değil aslında! Çünkü Amerika’da eğitim almak düşündüğünden çok daha kolay! Katılım şartları ve ücretleri diğer üniversitelere kıyasla çok daha uygun olan Community College'lardan birine girip, mezun olduktan sonra direkt dört yıllık bir üniversiteye geçiş yapma imkanın var artık! Nasıl diye soruyorsan seni 21 Mart’ta Ankara, 22 Mart’ta İzmir’de ve 24 Mart’ta Adana’da gerçekleşecek olan Community College Fuarı’na bekliyoruz! Bu fuarlarda aklındaki her türlü soruya cevap bulabilir, dahası Türkiye EducationUSA Merkezleri hakkında da bilgi edinebilirsin! Bizce bu fırsatı asla kaçırma, hadi hemen buraya tıkla!

Dünyanın merkezi: New York!

Senin ruhun kesinlikle 24 saat yaşayan şehir New York'a ait! Sen tam bir sosyal kelebeksin. Yeni insanlar tanımak, yeni yemekler denemek, hiç gitmediğin yerleri görmek en büyük tutkun. New York sana hayatta yaşamak istediğin tüm tecrübeleri yaşatacak. Şimdi orada olmak vardı değil mi? Ee bu çok da zor değil aslında! Çünkü Amerika’da eğitim almak düşündüğünden çok daha kolay! Katılım şartları ve ücretleri diğer üniversitelere kıyasla çok daha uygun olan Community College'lardan birine girip, mezun olduktan sonra direkt dört yıllık bir üniversiteye geçiş yapma imkanın var artık! Nasıl diye soruyorsan seni 21 Mart’ta Ankara, 22 Mart’ta İzmir’de ve 24 Mart’ta Adana’da gerçekleşecek olan Community College Fuarı’na bekliyoruz! Bu fuarlarda aklındaki her türlü soruya cevap bulabilir, dahası Türkiye EducationUSA Merkezleri hakkında da bilgi edinebilirsin! Bizce bu fırsatı asla kaçırma, hadi hemen buraya tıkla!

4 mevsim yaz: Miami!

Senin ruhun hep tatilde, için hep yaz. Zorluğa hiç gelemiyorsun. Kendini asla üzmezsin sen değiştiremeyeceğin şeyler için. İyimsersin. Hayatı, insanları, yaşamayı seviyorsun. Bu yüzden senin ruhun kesinlikle Miami'nin o uzun sahillerine, muhteşem doğasına ait. Şimdi orada olmak vardı değil mi? Ee bu çok da zor değil aslında! Çünkü Amerika’da eğitim almak düşündüğünden çok daha kolay! Katılım şartları ve ücretleri diğer üniversitelere kıyasla çok daha uygun olan Community College'lardan birine girip, mezun olduktan sonra direkt dört yıllık bir üniversiteye geçiş yapma imkanın var artık! Nasıl diye soruyorsan seni 21 Mart’ta Ankara, 22 Mart’ta İzmir’de ve 24 Mart’ta Adana’da gerçekleşecek olan Community College Fuarı’na bekliyoruz! Bu fuarlarda aklındaki her türlü soruya cevap bulabilir, dahası Türkiye EducationUSA Merkezleri hakkında da bilgi edinebilirsin! Bizce bu fırsatı asla kaçırma, hadi hemen buraya tıkla!

Eğlence bitmesin: Las Vegas!

Senin olayın eğlence. Sen çok çalışıp çok eğlenenlerdensin. Çünkü saa göre eğlenmeyi hak etmek gerekiyor. Üstelik kendine has bir ışıltın var. Herkeste olmayan bir sembol sanki bu ışıltı. Bu yüzden senin ruhun ışıltının, eğlencenin hiç bitmediği Las Vegas'a ait.  Şimdi orada olmak vardı değil mi? Ee bu çok da zor değil aslında! Çünkü Amerika’da eğitim almak düşündüğünden çok daha kolay! Katılım şartları ve ücretleri diğer üniversitelere kıyasla çok daha uygun olan Community College'lardan birine girip, mezun olduktan sonra direkt dört yıllık bir üniversiteye geçiş yapma imkanın var artık! Nasıl diye soruyorsan seni 21 Mart’ta Ankara, 22 Mart’ta İzmir’de ve 24 Mart’ta Adana’da gerçekleşecek olan Community College Fuarı’na bekliyoruz! Bu fuarlarda aklındaki her türlü soruya cevap bulabilir, dahası Türkiye EducationUSA Merkezleri hakkında da bilgi edinebilirsin! Bizce bu fırsatı asla kaçırma, hadi hemen buraya tıkla!

Bizce bu fırsatı asla kaçırma, hadi hemen buraya tıkla!

Bizce bu fırsatı asla kaçırma, hadi hemen buraya tıkla!