Görüş Bildir
Haberler
Senin Öfken Hangi Kötü Karaktere Benziyor?

etiket Senin Öfken Hangi Kötü Karaktere Benziyor?

Nsycl
22.04.2016 - 17:43

Bu sefer de DC ve Marvel bünyesindeki kötü karakterlerle karşınızdayız. Peki sen sinirlenince içinden hangi kötü karakter çıkıyor öğrenmek istemez misin? Hemen Teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Başlayalım. Aşağıdakilerden hangisinde daha iyi olmayı dilerdin?

2. Amaçların doğrultusunda başarılı olmak için ne yaparsın?

3. Sen gerçekten ne istiyorsun peki?

4. Şöyle soralım o zaman. Sence insanların genel problemi ne?

5. Hangisinden daha çok korkarsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Seni en çok ne sinirlendirir?

7. Peki senin en iyi niteliğini sorsak?

8. Son soruya geldik. Peki diğer insanlara göre sen neden kötüsün?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Kingpin" Çıktı!

"Kingpin" Çıktı!

Her zaman hayalleri ve ileriye dönük görüleri olan bir insan olmak dışında bu hayalleri hayal olarak bırakmamak için elinden geleni yapan bir insansın. Çünkü bir şey sadece istemek hiçbir zaman yeterli değildir. Sen planlı programlı ve motivasyonu çok yüksek bir insansın. Bazen hırsın sınırını kaçırıp kendine de zarar veriyorsun, bunu yapmasan daha sağlıklı olur.

"Loki" Çıktı!

"Loki" Çıktı!

Doğuştan lider, insanları sözleriyle yönlendiren, hep öndeki insan. Bunların birçok artısı olduğu gibi eksileri de oluyor hayatında ama sen o dengeyi korumaya çalışıyorsun. Fakat bazen bu özellikleri kendi yararın için kullanmaktan da çekinmiyorsun ki kimse seni bu konuda suçlayamaz. Eğer sınırları aşarsan insanları manipüle etmekte üstüne yok, ama sen yine de dikkat et.

"Venom" Çıktı!

"Venom" Çıktı!

Sen kendini diğer insanlara göre tanımlayan bir karaktersin. Arkadaşlarınla, rakiplerinle olan ilişkilerin de birçok farklı yüzünü göstermene sebep oluyor. Bu durum bazı durumlarda kırıcı olmana sebebiyet veriyor, özellikle kıskandığın insanlara karşı. Senin insanlarla olan ilişkin, senin kendinle olan ilişkinle çok bağlantılı diyebiliriz.

"Magneto" Çıkıt!

"Magneto" Çıkıt!

Ahlak ve etik olarak kendi doğrularına inananan bir karaktersin öncelikle. Uğruna savaştığın ve çalıştığın şeyler çok asil olsa da onların gerçekleştirilme stili konusunda biraz aşırıya kaçma eğilimindesin. Kendi doğruları olan, ve kendi bildiği gibi yaşayan bir insan olmak her zaman güzeldir, diğer insanlara zarar vermediği sürece.

"Lex Luthor" Çıktı!

"Lex Luthor" Çıktı!

DC evreninin en zeki üyesi multi-milyoner bir entelektüel. Her zaman kendince mantıklı ve şuurlu amaçlara sahiptir. Kendince doğruları olan bir insan olmak seni bazen zor durumda bıraksa da her zaman bir çizgin olması insanların sana büyük saygı duymasını sağlıyor. Şu hayattaki en büyük zevkin yeni şeyler öğrenmek ve bu her zaman seni başka bir seviyeye taşıyacak bir alışkanlık olacak.

"Bane" Çıktı

"Bane" Çıktı

Geçmişte yaşadığın sıkıntıları asla unutmayan ve kötü olayları her zaman güçlenmek için kullanan bi insansın. Güçsüzlük göstergesi her şeyden rahatsız oluyorsun ve gururunu her zaman önde tutuyorsun. Senin için olay ne olursa olsun tek başına her zaman ayakta kalmak.

"Harley Quinn" Çıktı!

"Harley Quinn" Çıktı!

Birilerini sevmek bazen sevimli bir halden uzaklaşıp saplantı haline dönüşebilir. Ve bu durum yaşandığında genelde ortaya baya sevimsiz durumlar çıkar. Senin nefretin de sevgin de aynı çizgide ilerliyor. İçinde nefret ettiğin bir tarafın var ama onu da kabullenmenin verdiği rahatlıkla nasıl istersen öyle davranıyor ve duygularını dışa vurmaktan asla çekinmiyorsun.

"Joker" Çıktı!

"Joker" Çıktı!

Suç dünyasının makyajlı prensi! İşine kendini adamış bir deli. Sen Jokersin çünkü hasta ruh halinin içinde aslında her zaman bir uyum var. Kaosun içindeki düzen gibi sen de kendi dengesizliğin konusunda bir düzen sahibisin. Mantığının önünde tuttuğun duygularını, zekanla harmanladığında karşına çıkan şey insanları kendine hayran bıraktırıyor! Ama yine de aman diyelim tersini görmeyelim.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2023
613
308
284
130
123
92
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
zencefilli ekinezya

Joker çıktı normalde severdim ama eski sevgilimin en sevdiği karakterlerden biriydi yüzünü şeytan göresice

Ruhat Cullen

ahahha :) gerçekten güldürdün:) ahhahaahah

Tuzlu Vanilya

Ulan joker çıktı diye sevinmistim herkese aynısı cıkmıs asdfshhs

Ömer Efe Belen

joker adamdır gerisi ........