Görüş Bildir
Haberler
Senin Kişiliğini Hangi İlginç Renk Yansıtıyor?

Senin Kişiliğini Hangi İlginç Renk Yansıtıyor?

Dyo
12.04.2015 - 17:11 Son Güncelleme: 17.04.2015 - 23:37

Klasik renklerden sıkıldık artık öyle değil mi? Yok ben kırmızıyım yok ben yeşilim falan, biraz marjinal olmaya ne dersin? Acaba senin kişiliğini hangi ilginç renk tanımlıyor; Çay Filizi mi, Şarabi mi yoksa başka bir şey mi? Hadi, testi çöz ve öğren!

1. İlk olarak, sana en ilgi çekici gelen kareyi seçmeni istiyoruz senden!

2. Şimdi de şu renkli dövmelerden en çok hoşuna gideni seç!

3. Diyelim ki içi altın dolu bir küp buldun, bu altınlarla ne alırsın?

4. Peki yağmur yağarken nasıl hissedersin?

5. Şimdi de kendini en yakın hissettiğin gezegeni seç bakalım!

6. Diyelim ki gökkuşağını sonuna kadar takip ettin. Peki gökkuşağının altında seni ne ya da kim bekliyor?

7. Sence dünyanın en tatlı şeyleri hangileri?

8. Son olarak, şu an kendini nasıl hissediyorsun?

"Turunç Çiçeği"

"Turunç Çiçeği"

Sen bir kere çok sosyal bir insansın! İlk kez gördüğün ve muhtemelen bir daha asla görmeyeceğin biriyle bile iki dakika içinde derin bir sohbete dalabiliyorsun. Bu yüzden oldukça uyumlu olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca çok heyecan verici bir insansın, hayat enerjin yüksek, dikkat çekicisin ve neşelisin. Mükemmel bir mizah anlayışın olduğunu da söylemeden geçmeyelim.

Hayat Sana Yenile Dyo!

"Çay Filizi"

"Çay Filizi"

Sen bir kere daima doğallıktan yanasın. Yapmacık, abartı hareketler sana o kadar itici geliyor ki böyle davranışlara maruz kaldığın zaman başını alıp çooook uzaklara gitmek istiyorsun. O derece ters yani sana bu sahte tavırlar. Diğer yandan oldukça dengeli, güvenilir ve sakin bir insansın. Üretkensin de; düzen ise senin ikinci adın olsa gerek.

Hayat Sana Yenile Dyo!

"Hercai"

"Hercai"

Sen asilliğin ve gösterişin beden bulmuş halisin adeta. Kendine güveninin oldukça yüksek olduğunu da söyleyebiliriz, zaten senin yüksek olmayacak da kimin olacak değil mi yani? Ayrıca ruhsal dünyaya çok yatkın bir insansın, sezgilerin de oldukça kuvvetli. Sanatsal yönü kuvvetli bir insan olduğunu ve sanat dallarında oldukça başarılı olabileceğini düşünüyoruz ayrıca.

Hayat Sana Yenile Dyo!

"Şarabi"

"Şarabi"

Sen çok iyimser bir insansın, her durum karşısında daima iyi tarafına bakmaya çalışırsın olayların. Ki bu bir çok insan için oldukça zor bir şeydir. Ayrıca çok becerikli biri olduğunu söyleyebiliriz. Bir de savaşçı tarafın var senin; hırslı ve tutkulu bir savaşçı. Zorlukların üstesinden gelme konusunda senden iyisi yok.  İstediğini elde etmek için sonuna kadar savaşırsın sen. Son olarak sevdiklerine karşı oldukça yumuşak fakat düşmanlarına karşı da bir o kadar sert olduğunu söylemeden geçmeyelim.

Hayat Sana Yenile Dyo!

"Vizon"

"Vizon"

Çok samimi söylüyoruz sen dünyanın en alçak gönüllü insanı olabilirsin, bu özelliğin senin aynı zamanda ne kadar olgun, asil ve iyi niyetli olduğunu gösteriyor. Çeşitli olaylar karşısında orta yolu bulan, uzlaştırıcı kişi de sensin ayrıca. Ama sadece orta yolu bulmakla ilgileniyorsun, yoksa asla olayların içinde olmaktan hoşlanmazsın. Bunların yanında oldukça ciddi, kuralcı, geleneklerine bağlı ve kendi halinde bir insansın.

Hayat Sana Yenile Dyo!

"Katran Karası"

"Katran Karası"

Sen var ya sen... Gücün, soyluluğun ve saygının beden bulmuş halisin! Ee bunlar bir araya gelince seni çok otoriter bir insan ve doğuştan lider yapıyor. İşinde fazlasıyla başarılısın; çünkü hırslısın, kararlısın… Bir şeyi kafana koydun mu yapacaksın, başka yolu yok! İnatçısın sen inatçı. Bunların dışında sırlarla dolu, gizemli bir insansın. İnsanlarda merak uyandırıyorsun adeta.

Hayat Sana Yenile Dyo!

"Lilyum Pembe"

"Lilyum Pembe"

Sen kıpır kıpır, şirin mi şirin bir insansın. Etrafına neşe ve sıcaklık saçıyorsun adeta. Bunların yanında çok zarif, duygusal, masum ve biraz da ürkek bir insansın aslında. Ama asla bu ürkekliğini, çekingenliğini belli etmezsin başkalarına. Kimsenin seni basit görmesine, ezmeye çalışmasına izin vermezsin. Ayrıca sorumluluklarının sonuna kadar farkında olan bir insansın.

Hayat Sana Yenile Dyo!

"Akvaryum Mavi"

"Akvaryum Mavi"

Sen tam bir özgür ruhsun! Sınırlara, kurallara, kısıtlanmaya asla ama asla tahammül edemezsin. Bunun dışında çok sakin, güvenilir ve sadık bir insansın sen. Bu yönünle etrafındaki birçok kişiye huzur veriyorsun ve herkesi yanına çekiyorsun. Düzenlisin, asla karmaşadan dağınıklıktan hoşlanmazsın. Sanatsal yönü kuvvetli bir insan olduğunu söylemeden geçmeyelim.

Hayat Sana Yenile Dyo!

"Kemik Beyazı"

"Kemik Beyazı"

Sen asilsin, gerçekten asil. Ayrıca bir çocuğunki kadar saf, temiz ve masum bir kalbin var. O yüzden kalbinde kötülüğe, yalan dolana yer yok. Bunların yanı sıra oldukça mantıklı, daima düşünerek hareket eden ve istikrarlı bir insansın. Ayrıca her türlü zorlu durum karşısında soğukkanlılığını asla kaybetmezsin ve durum ne olursa olsun her zaman objektif yaklaşırsın. Sen mükemmel bir insansın.

Hayat Sana Yenile Dyo!

Sana Yeni Bir Renk Lazım!..

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
151
78
67
17
11
11
10