Görüş Bildir
Haberler
Senin Kişiliğin Hangi Şeker ile Benzeşiyor?

etiket Senin Kişiliğin Hangi Şeker ile Benzeşiyor?

mignon
13.07.2015 - 18:54 Son Güncelleme: 17.07.2015 - 13:20

Çocukluktan gençliğe hatta yaşlılığa herkesin vazgeçemediği abur cubur şeker. Eminiz sen de şeker gibi pek tatlısın. Peki ya kişiliğini hangi şeker anlatıyor öğrenmek ister misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak sen nasıl bir çocuktun?

2. Peki ya en büyük hayalin ne?

3. Hayalden sonra sıra kabusta, en büyük kabusun ne desek?

4. Aşağıdakilerden hangisi olsa dayanamaz yersin?

5. Şu an hangisinde olmak isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Dinlemekten hoşlandığın müzik türünü sorsak?

7. Tatlını nasıl seversin?

8. Bu şeker gibi hayvanlardan hangisi senin olsun?

9. Peki çocukluğunda en çok sevdiğin lunapark oyuncağı neydi?

10. Son olarak küçüklükten beri, hangi aile bireyi senin idölündür? (Çekirdek aile hariç!)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Akide Şekeri!

Akide Şekeri!

Sen eski ve kadim bir ruha sahipsin: Tıpkı akide şekeri gibi taaa Osmanlı soyundan gelen bir geleneksin. Aile bağları senin için çok önemli. Her özel anı, iyi gününü, kötü gününü asla ailen olmadan geçirmezsin. Bu kadar aile düşkünü olsan da insanlar seni dışarıdan sert görüyor, ancak biraz tanıdıktan sonra içindeki sürprizli tarafını görebiliyorlar.

Jelibon!

Jelibon!

Ekşi, tatlı herkese göre olan jelibon gibisin, kimsecikler sana hayır diyemiyor. Herkese her ana uyumlusun, bu nedenle çevredekilere göre biraz daha rahatsın. İnsanların senin için dediklerini çok kafana takıp kendine dert etmiyorsun. Ne de olsa seni bilen biliyor geri kalan ne derse desin! Sen kendi tatlı dünyanda mutlusun.

Naneli Şeker!

Naneli Şeker!

Her daim yardıma koşansın, tıpkı naneli şekerin verdiği ferahlık gibi insanlara kötü anlarında yardımcı olup onları rahatlatıyorsun. Ortamların Güzin ablasısın, derdi tasası olanların bir numaralı ismisin. Bu kadar yardımcı olmak çok güzel ama biraz da kendine zaman ayırmayı bilmelisin, sonuçta senden bir tane daha yok kendine haksızlık etme!

Lolipop!

Lolipop!

Sen tıpkı lolipop gibi çılgınsın. Her yaştan insanın bildiği lolipop gibi biraz ünlü biraz her ortamın aranan ismisin. Çılgınlık olduğunda daha sen ortama girmeden ismin ortama giriyor. Eh bu kadar çılgınlıkla ünlü olup çapkın olmaman olabilir mi?! Herkesin kalbini çalıyorsun, ancak bu kadar çapkınlık ilerde başına bela olabilir, kalbini kırdıkların bir gün birleşip gelmesinler ;)

Horoz Şekeri!

Horoz Şekeri!

İçindeki çocuk hiç büyümüyor senin, hep kıpır kıpır, hep cıvıl cıvılsın. Her zaman bir Horoz Şekeri ile mutlu olan çocuk gibi ufak şeylerle mutlu olabiliyorsun, bu yönünle hayattaki tüm zorlukların üstesinden gelmek senin için çocuk oyuncağı. Hayal dünyanda yaşıyorsun ve orada hep çocuklar gibi şensin. Ne mutlu sana...

Elma Şekeri!

Elma Şekeri!

Her daim doğallıktan yanasın, tıpkı elma şekeri gibi içinde kocaman bir doğal yan var. İşte insanlar da senin bu yanına hayran oluyor. Yapmacıklığa sonuna kadar karşısın, en sevmediğin şey yapmacık yapmacık gülümseyip arkandan atıp tutan insanlar. Onları hayatından uzaklaştırmak senin uzmanlık alanın. Eh ne diyelim en güzelini sen yapıyorsun!

Pamuk Şeker!

Pamuk Şeker!

Pamuk şeker gibi yumuşacık bir kalbin var senin. Bütün saf ve temiz duyguların bir araya gelmiş hali gibisin. Naifliğin timsalisin adeta. Bu saf ve temiz halin sana bütün güzellikleri getiriyor ama unutma bu halinden yararlanmak isteyenler olacaktır. Onlara dikkat et ki üzmesinler seni.

Bonibon!

Bonibon!

Tıpkı bonibon gibi rengarenk bir kişiliğin var! Senin olduğun yerde eğlenmemek imkansız, her ortamın aranan ismisin. Bir avuç bonibonun verdiği enerji gibi insanlara enerji vermek senin görevin. Hop hop hopluyor, zıp zıp zıplıyorsun enerjin hiç bitmiyor sanki, süper sosyalliğinle herkesin göz bebeğisin.

Kestane Şekeri!

Kestane Şekeri!

Sen kestane şekeri gibi ağırsın. Öyle herkes kaldıramaz seni; ama bir o kadar da babacansın/anaçsın. Yardıma ihtiyacı olanların ellerinden tutarsın ama yalaka insana tahammülün yok senin, varsın onlar uzak olsun çevrenden. Dışarıdan görünen sert kabuğunun içindeki seni tanımaya cesareti olanlar tanısın fazlasına lüzum yok zaten.

Nikah Şekeri!

Nikah Şekeri!

Sen sadıksın sadık! Tıpkı nikah şekerinin taşıdığı anlam gibi senin ilişkin bir ömür boyu sürer! Gerekirse hayatındakilerin yükünü sırtında mezara kadar taşır bundan da hiç pişmanlık duymazsın. Senin için bir şey ya vardır ya yoktur biraz ya siyah ya beyaz insanısın, grilere yer yok hayatında. Bu düşüncen seni biraz zorlasa da her yükün altından bu inat ve sadakat ile kalkarsın. Kısacası senin gibi insan az gelir bu dünyaya çevrendekiler eminim bunun kıymetini biliyor seni hep el üstünde tutuyordur.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
486
291
152
79
39
30
12