Görüş Bildir
Haberler
Senin İlacın Ne? Alfa Erkek mi Yoksa Beta Erkek mi?

etiket Senin İlacın Ne? Alfa Erkek mi Yoksa Beta Erkek mi?

İlişkilerde her iki tarafın karakterinin de önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. Hatta bazen karşımızdaki kişinin bize uygun olmadığını aylar hatta yıllar sonra anlayabiliyoruz. O yüzden senin bize vereceğin cevaplara göre bakalım sana iyi gelecek erkek alfa mı yoksa beta mı? Öğrenmek için;

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak, yaşını söyle bakalım. 🙂

2. Aklına takılan bir şeyi kendin mi çözersin yoksa bir başkasına mı danışırsın?

3. Peki ilişkilerinde genelde baskın olan taraf kim olur?

4. Evleneceğin erkekte olması gereken en önemli özellik ne olmalı?

5. Sürekli maceralar peşinde koşan bir erkekle birlikte olmaya ne dersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kendi düğünün buralardan hangisinde olmasını istediğini de seç bakalım.

7. Peki senin için mesleğindeki pozisyonu çok önemli midir?

8. Ve son olarak, bu hayvanlardan hangisini sahiplenmek istediğini söyle bakalım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin ilacın alfa erkeğinde!

Senin ilacın tam olarak alfa erkeğinde tatlım! Çünkü sen baskın karakterleri, kendini iyi ifade eden ve bir şeyler öğrenebileceğin erkeği daha çok seviyorsun. Alfa erkekleri tam da senin istediğin karakterde bir insan. Bir ilişkiye başlıyorsa hissettirdiklerini kesinlikle karşı tarafa hissettirmelidir ve hissettiriyordur da. Her zaman kendinden emin adımlarla hareket etmeyi sever. Eğer bir şey kafasına koymuşsa onu yapmak için sonuna kadar mücadele verir. Sevdiklerine çok değer verir ve biraz da korumacı bir tavrı vardır. Gerçekten içindeki aşkı büyük bir tutkuyla yaşar. Onunla birlikte olduğunda kendini zirvede hissedeceksin. Aynı zamanda da güvende. Kendine güveni tam olduğu için öyle gereksiz kıskançlıklara girmez. Seni kısıtlama gibi bir huyu olmaz. O yüzden hem sevildiğini hem de güvende olduğunu içten içe hissedersin. Senin de istediğin tam olarak bu karakterde bir erkek. Biraz sert bir duruşu olsa da seninle birlikteyken inanılmaz romantik davranır. Öyle içindeki sevgiyi herkese göstermeyi sevmez. Kendini özel hissetmen için elinden geleni yapar. Aynı zamanda senin hayallerini hiçbir zaman etkilemez. Hatta daha iyisin yapman için ilham verir. Çünkü senin mutlu olacağını çok iyi bilir. Anlayacağın seni tamamlayacak ve mutlu hissettirecek erkek kesinlikle alfa erkeğidir. Bizden söylemesi. :)

Senin ilacın beta erkeğinde!

Senin ilacın kesinlikle beta erkeğinde canım. Sana yaklaşmakta biraz çekingen davransa da içinde kocaman bir duygunun olduğunu bilmelisin. Kendisi duygulara çok değer verir. Hem kendi duygularının değerini hem de karşısındaki insanın duygu ve düşüncelerine büyük bir önem verir. Tüm bunlarla beraber aslında senin mutlu olman için elinden geleni yapar. Fazla detaycıdır ve küçük noktalar bile onun için önemlidir. Bu konuda senin de karakterinin biraz böyle olduğunu söylemeliyiz. Sen de biraz detaycı ve şüphecisindir. Karşındaki insanın da kendin gibi olmasını istiyorsun. İşte beta erkeği kesinlikle sana uygun karakterde bir insan. Tabii sen bazı noktalarda baskın olmayı seven bir insansın... O yüzden beta erkeği ile bu konuda çok iyi anlaşacağınızı düşünüyoruz. Çünkü her iki insanın bütün özellikleri birbirine benzerse aralarında tartışmalar olabilir. Ama birisi baskın birisi de alttan alırsa o ilişki sonuna kadar devam eder. Beta erkeğinin öyle herkesle diyaloğu olmaz. Kendine ait bir alanı vardır. Sadece onların yanında kendini rahat hisseder ve içini açar. Sevdiklerine çok sadık insanlardır. Ondan dolayı senin ilacın kesinlikle beta erkeğinde, bizden söylemesi. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
455
225
79
48
25
14
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın